Tudor Potop și Claudiu Bîrlogeanu, fondatorii CAD WORKS

Tudor Potop și Claudiu Bîrlogeanu, fondatorii CAD WORKS

CAD WORKS, distribuitor și integrator de soluții 3D CAD, CAM, SCAN, PRINT și HARDWARE aduce pe piața din România de 27 deani tehnologii de ultimă generație aplicate cu succes în cele mai variate domenii de activitate (auto, transport, aerospațial, apărare, energie, mașini și utiliaje, bunuri de larg consum, medical, educație, cercetare, construcții, arhitectură, electronic și electrotehnic).

Nucleul acestei soluții este constituit de platforma cloud 3DEXPERIENCE Works, care reunește toate departamentele cheie împreună pe o singură platformă de colaborare, și SOLIDWORKS, un program de proiectare 3D CAD intuitiv, complet și ușor de utilizat, cu peste 3,1 milioane de utilizatori la nivel mondial.

Tranziția spre fabricație se face foarte ușor și rapid folosind, de asemenea, tehnologii de ultimă generație, precum:

– Soft-ul SolidCAM – beneficiind de modulul de inteligență artificială – iMachining, generează traiectoriile pentru Centre cu Comandă Numerică având drept bază geometria definită în programul 3D CAD.

– Echipamente de printare 3D – 3D SYSTEMS, MARKFORGED, Formlabs și HP 3D PRINT – care reprezintă modalitatea de producție a viitorului.

– lar prin echipamentele 3D portabile CREAFORM AMETEQ aducem inspecția și controlul calității la nivelul secției de producție.

CAD WORKS este și în prezent singurul distribuitor din România care pune la dispoziția celor interesați o soluție unică, integrată, complet funcțională, care face trecerea de la idee și până la produsul finit direct pe piață, și poate fi furnizorul de tehnologie 3D pentru transformarea digitală a organizației dvs.