SOLIDWORKS 2021 – Piese (Parts)

În SOLIDWORKS 2021, comanda „Edge Flange”, pentru piesele din tablă, poate fi creată inclusiv de-a lungul muchiilor neliniare. Un nou selector de culori este disponibil pentru a ajuta la definirea precisă a aspectului (Appearances). A fost extins suportul pentru fișierele 3MF (culori/aspect), atât în cazul importului, cât și în cazul exportului acestora. Acum, ecuațiile pot fi introduse în proprietățile personalizate ale fișierelor (Custom Properties) și în tabelele de componență, specifice lucrului cu profile sudate sau pieselor de tablă (Cut List). Au fost introduse capacități noi pentru decuparea profilelor (Trim Weldments) și un nou manipulator pentru selectarea punctelor de interes în cazul Sistemelor structurale (Structure Systems).

Solicitați o ofertă

În cel mai scurt timp veți fi contactat de unul dintre specialiștii noștri și veți primi o ofertă personalizată, complet confidențială, pentru produsele SOLIDWORKS.

Solicitați un demo

Aflați cum puteți crește productivitatea, proiecta produse mai competitive și modul în care puteți crește rentabilitatea.

Contactați departamentul de vânzări

În cel mai scurt timp, un expert SOLIDWORKS va răspunde la toate întrebările dvs. legate de produs, preț și licențiere.

 

 

 


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri