Cum puteți obține certificarea la 3DEXPERIENCE World 2022

Activitățile de certificare din cadrul evenimentelor anuale SOLIDWORKS sunt o parte nelipsită din conferința anuală dedicată utilizatorilor. 3DEXPERIENCE World 2022, organizat în Atlanta, se apropie. Prin urmare, ne-am gândit că v-ar putea interesa mai multe informații cu privire la aceste activitățile de certificare.

Certification Sunday

Să începem cu Certification Sunday. Tradițional, duminică este ziua în care, anual, începe conferința și, tot atunci, se desfășoară Certification Sunday.  Astfel, participanții la fața locului vor avea șansa să participe duminică, 6 februarie 2022, la una dintre cele două sesiuni de examen care vor avea loc. Sesiunea 1 se va desfășura de la 10:00 până la 14:00. Sesiunea 2 va avea loc între 15:00 și 19:00 ET. Vestea cea bună este că, în cadrul 3DEXPERIENCE World 2022, utilizatorii vor avea acces la mai multe tipuri de examene decât au avut până acum. Ambele sesiuni includ accesul la 18 examene SOLIDWORKS Desktop diferite, precum și la 9 examene legate de diverse roluri din portofoliul 3DEXPERIENCE Works.

Cei care vor participa virtual, sau vor achiziționa un permis virtual VIP, vor avea acces la un număr redus de examene, desfășurate după încheierea conferinței. Dacă vă numărați printre aceștia, atunci veți primi mai multe detalii prin e-mail luni, 14 februarie 2022. E important să știți, totuși, că singura modalitate de a obține acces la examenele Expert Level implică prezența dvs. la conferință, în Atlanta.

Studenții care vor participa la conferință, în persoană sau virtual, vor avea, de asemenea, acces limitat la examene. Informațiile referitoare la acces vor fi trimise prin e-mail, după încheierea conferinței. Găsiți mai jos o schemă completă a accesului la examene, în funcție de tipul de participare.

Pentru prima dată, în cadrul 3DEXPERIENCE World 2022, toți cei care îndeplinesc cerințele înainte de începerea conferinței vor avea acces la ambele examene Expert Level: CSWE-Mechanical Design și CSWE-SIMULATION. Prezența în persoană la conferința din Atlanta este singura modalitate de a obține acces gratuit la aceste examene.

Partea și mai bună este că, dacă participați la conferință și promovați examenul CSWE duminică, veți fi invitat la evenimentul CSWE de a doua zi.

Da, evenimentul CSWE de luni seară revine în Atlanta!

Dacă nu sunteți convinși să participați la 3DEXPERIENCE World 2022 și la examenele Expert Level,  iată un motiv pentru care să o faceți: participanții din Atlanta care vor obține certificarea Expert Level vor fi invitați la The Painted Duck. Aici veți avea șansa să cunoașteți oameni noi și să stabiliți relații. Mai mult, organizatorii promit o noapte interactivă, plină de mâncare și băutură delicioasă, dar și o mulțime de competiții de „Snookball” și „Knuckleball”!

Pe lângă tradiționalele tricouri CSWE, participanții prezenți în Atlanta vor putea primi și niște butoni CSWE (în ediție limitată!), disponibili doar în cadrul 3DEXPERIENCE World 2022.

La eveniment este așteptată o comunitate mare de designeri, ingineri, antreprenori și lideri de afaceri. Nu ratați ocazia de a cunoaște oameni noi și de a realiza împreună ceea ce până mai ieri ținea de domeniul inimaginabilului.

Vă puteți înregistra pentru 3DEXPERIENCE World aici.

Rămâneți mereu informat. Abonându-vă la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.