Materiale dentare

Calitate, randament și eficiență excepționale


Alegeți dintre materialele noastre de ceară, turnabile și presabile, sau aliajele noastre de imprimare directă a metalelor, pentru a produce, rapid și economic, poduri, coroane și fațete dentare, proteze parțiale și cadre. Fabricați modele de lucru exacte, din materiale asemănătoare pietrei, modele de termoformare ortodontică din materiale plastice durabile și ghidaje de foraj din materiale biocompatibile și transparente.

Materialele noastre dentare

Metal


Explorați materialele metalice dentare>

NextDent


Explorați materialele NextDent>

Plastic


Explorați materialele plastice dentare>

Imprimante 3D

3D Systems vă pune la dispoziție cea mai bună gamă de tehnologii comerciale de imprimare 3D pentru plastic și metal, inclusiv stereolitografie (SLA), sinterizare selectivă cu laser (SLS), imprimare multi-jet (MJP), imprimare color-jet (CJP) și tipărire directă a metalelor (DMP).

Accesați Imprimantele 3D>

Software

Software-ul nostru de inginerie permite crearea datelor 3D din scanări, proiectarea și utilizarea acestor date în fabricare, imprimarea 3D și inspecția pieselor de producție.

Mai multe detalii despre Software >

La cerere

Sistemul 3D oferă servicii online de imprimare și fabricare 3D de calitate profesională, care pun la dispoziția proiectanților și inginerilor instrumentele necesare pentru a proiecta, itera și produce piese de calitate, direct din fișierele digitale 3D.


Accesați, la cerere, 3D Systems >