form-32xpng__1354x0_q85_subsampling-2png__1354x0_q85_subsampling-2.png__1184x0_q85_subsampling-2

Form 3

Imprimare impecabilă de fiecare dată

Prototipare și producție în masă pe măsură ce afacerea dvs. se dezvoltă cu Form 3 – o imprimantă 3D de calitate industrială, accesibilă, mereu la îndemână.

“Primul lucru care ne-a atras atenția la Form 3 a fost calitatea imprimării. A fost pur și simplu impecabilă, iar textura – uimitor de netedă.”

*

Aaron Noyes și Dan Harrington
Specialist Senior Prototipare, Hypertherm”
 
” Form 3 facilitează totul, reducând numărul de lucruri pe care trebuie să le știi pentru a obține piese bune. Un adevărat atu.”

*

Nick Payton, Inginer Mecanic,
RightHand Robotics
  • Rezoluție XY:   25µm
  • Putere laser:   250mW

Unitatea personalizată de procesare a luminii (LPU) din interiorul imprimantei folosește un sistem compact de lentile și oglinzi pentru a realiza piese precise și repetabile.

 

Caracteristici clare și îngrijite:
Laserul cu densitate ridicată este trecut printr-un filtru spațial pentru a garanta un punct laser de maximă acuratețe.

Tipărire constantă:
O oglindă parabolică asigură ca laserul să imprime perpendicular pe planul de construcție, ceea ce garantează calitatea uniformă a imprimării pe întreaga suprafață de lucru.

Acuratețea elementelor componente îmbunătățită:
Grație îmbunătățirii tehnologiei LFS de înregistrare a straturilor și de finisare a suprafeței, materialele translucide imprimă cu mai multă exactitate.

  • Grosime strat:   25 – 300µm
  • Volum:  14.5 X 14.5 X 18.5cm
non-stop1-1280x1244

Imprimare continuă

Form 3 monitorizează constant performanțele de imprimare, oferindu-vă timp de concentrare pentru a realiza cele mai ingenioase idei. Senzorii integrați ajută la menținerea condițiilor ideale de imprimare și vă trimit alerte despre starea de funcționare a mecanismului.

 

Etalonare cu buclă închisă:
Senzorii optici corectează continuu dimensiunea și puterea, detectând chiar și firele de praf.

Gestionare fără obstacole a materialelor:
Alternați materiale în doar câteva secunde cu ajutorul unui sistem simplu de cartuș.

Componente înlocuibile de către utilizator:
Puteți înlocui singuri unitatea de procesare a luminii, rolele și fereastra optică, reducând astfel necesitatea livrării unor imprimante de substituție.

Începeți cu una sau mai multe imprimante 3D, sporindu-vă capacitatea de producție pe măsură ce crește numărul de cereri. Utilizați același instrument, atât pentru prototipare cât și pentru producție, extinzându-vă cu ușurință activitatea grație diverselor aplicații disponibile.

Calitate industrială pentru toți:
Form 3 oferă capacități industriale la o fracțiune din prețul mașinilor industriale tradiționale.

Începeți acum:
Imprimantele 3D Formlabs sunt gata să fie conectate și să imprime imediat ce sunt scoase din cutie. Nu este necesară o pregătire de specialitate.

Evitați întârzierile:
Producând în interiorul companiei, cu ajutorul Form 3, dispuneți de flexibilitatea și timpul de care aveți nevoie pentru a efectua modificări și a vă extinde afacerea.

Fluxul de lucru al Form 3 în cinci minute

Form 3 face parte dintr-un sistem de imprimare 3D ușor de învățat și utilizat, care nu necesită întreținere sau intervenții frecvente. Urmăriți videoclipul pentru a afla date esențiale despre utilizarea Form 3, de la software și materiale, până la detalii despre imprimare și post-procesare.

Design

Proiectați modelul în software CAD standard și importați un fișier STL sau OBJ în software-ul nostru de pregătire a tipăririi PreForm.

Imprimare

Trimiteți printuri prin WiFi, reimprimați lucrări mai vechi și gestionați cu ușurință toate datele grație interfeței cu touchscreen a imprimantei.

Post-procesare

Îndepărtați atent suporturile după imprimare. Transferați ulterior piesele în Form Wash și Form Cure pentru clătire simplificată și post-întărire.

Alegeți materialul potrivit

Treceți simplu de la un material la altul cu ajutorul sitemului rapid de schimbare al cartușelor.

Finisare perfectă

Cu ajutorul Form Wash și Form Cure, simplificați și automatizați procesele de finisare. Produceți în mod constant rezultate de înaltă calitate, într-un timp mai scurt, cu mai puțin efort.

Construit pentru echipe

Planificați și gestionați imprimările  cu ajutorul PreForm. Gestionați toată flota de imprimante cu ajutorul aplicației online.

6

Extindeți-vă capacitatea de prototipare și producție.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri