Imprimanta 3D Markforged Onyx One, seria Desktop

Generatorul de piese rezistente

Bazat pe ADN-ul seriei noastre industriale și proiectat din start pentru calitate și fiabilitate, Onyx One este imprimanta 3D a profesioniștilor.

Piese cu rezistență industrială

__________

Onyx One imprimă piese inginerești, rigide și stabile, a căror rezistență este dublă față de cea a altor materiale plastice, imprimate 3D. Piesele realizate cu Onyx One au un finisaj frumos, fiind potrivite pentru aplicații industriale.

Imprimanta industrială

__________

Cu o carcasă solidă și un titlu de Imprimanta Industrială a anului, câștigat în 2017, Onyx One se distinge prin simplitate, fiabilitate, repetabilitate și precizie.

HARDWARE

Onyx One: imprimanta 3D, seria Desktop

Performanța de calitate industrială începe cu o carcasă din aluminiu, construită în jurul unei platforme plate de susținere a echipamentelor, o suprafață de prelucrare din aluminiu cu cuplaj cinematic și o platformă de printare cu o precizie inegalabilă.  Imprimanta 3D Onyx One, seria Desktop, combină calitatea industrială cu accesibilitatea.

Suprafața de lucru: 320 mm x 132 mm x 154 mm

Înălțime strat: 100 μm

Tehnologie: FFF

 

Materiale

Onyx

Onyx produce piese rigide, solide și precise. De 1,4 ori mai puternic și mai rigid decât ABS, Onyx poate fi consolidat suplimentar cu orice fibră continuă. Are un finisaj de excepție. Printre atuurile sale se numără, de asemenea, rezistența la subtanțele chimice și toleranța la căldură.

 Aflați mai multe detalii despre materiale > 

Markforged

Software de imprimare Eiger 3D

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Imprimare

Calitatea pieselor

În spatele fiecărei imprimante 3D Markforged, seria desktop, se află o întreagă echipă de designeri și ingineri. Știm că instrumentele de fabricație trebuie să fie fiabile în funcționare și repetabile în timpul producției. De aceea, imprimantele noastre sunt elaborate pentru a garanta piese de înaltă calitate,  precise, repetabile și puternice.

Descărcați Detaliile Tehnice ale Materialelor Compozite >

Hardware

Utilitate

Fiecare imprimantă, spălător și cuptor, au un soft conectat la cloud și un ecran tactil de 4.3”. Actualizările constante OTA garantează îmbunătățirea permanentă a produselor Markforged. Urmărirea utilizării materialelor și detectarea lipsei lor vă ajută să monitorizați imprimantele și să reduceți risipa. Acestea sunt doar câteva modalități prin care încercăm să scurtăm procesul de realizare a pieselor.

Solicitați un demo >

Software

Gestionarea producției

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Aflați mai multe detalii>

Detalii tehnice

Onyx One

Suprafață de lucru:

320 mm x 132 mm x 154 mm

Dimensiune:

584 mm x 330 mm x 355 mm

Rezoluție strat Z:

100 μm

Greutate:

15 kg (34 lbs)

Cartuș:

Filament din plastic compozit; Filament compozit continuu

Geometria părții interne:

Umplere cu celule triunghiulare închise

Umplere cu celule hexagonale închise

Umplere cu celule rectangulare închise

Securitate:

O singură logare
Autentificare cu doi factori

Productivitate:

Managementul producției
Portal de administrare

Livrare software:

Cloud
Depozitare locală
Complet On-Prem, instalat pe computerul unei persoane/organizații  (opțional)

 

Acces timpuriu la actualizări:

Acces timpuriu la noile funcții de proiectare și capacități de imprimare

Caracteristici și capacități de imprimare

Cursuri avansate de proiectare cu un inginer Markforged, direct în biroul dvs. (opțional)

 

Sunteți pregătit să faceți cunoștință cu Onyx One?

__________

Descoperiți ce puteți crea cu cel mai avansat sistem

Admisie

Studiu de caz

MARTAC

MARTAC proiectează și produce nave acvatice performante, fără pilot. Pentru a răci motoarele de pe aceste nave, producătorii direcționează apa rece din exteriorul bărcii spre interiorul ambarcațiunii. Prin imprimarea 3D a dispozitivelor de colectare a apei, extrem de dificil de fabricat în alt mod, compania a redus substanțial costurile de fabricație. Onixul este suficient de robust pentru a supraviețui atât reziduurilor oceanice, cât și apei de mare corozive.

Rapiditate            Costuri mici

Aflați mai mult >

Instrumente de ștanțare

Studiu de caz

Centerline Engineered Solutions

Centerline Engineered Solutions fabrică piese modelate din oțel, cu ajutorul unei prese industriale. La fabricarea fiecărei piese în parte, Centerline trebuie să realizeze o matriță și o ștanță unică. Pentru majoritatea aplicațiilor, costul presei nu justifică cheltuielile pentru realizarea piesei. Prin imprimarea dispozitivului din Onyx și consolidarea punctelor critice cu inserții de oțel, Centerline creează unelte de modelare și manipulare la costuri mult mai mici.

Rapiditate           Costuri mici

Aflați mai mult >


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri