Imprimanta 3D Markforged X3

Imprimare 3D la nivel industrial

Forța de care aveți nevoie pentru fabricarea unor unelte și piese funcționale. Proiectată pentru precizie

și construită pentru a face față mediului de producție, imprimanta 3D X3 vă ajută să economisiți timp și bani.

Piese rezistente

Markforged X3 este o imprimantă 3D care folosește armături de Fibră de Carbon pentru a produce piese de 20% mai puternice și de 40% mai rigide decât ABS, rezistente la impact și diverse substanțe chimice de fabricație. Piesele sunt solide și rezistă la utilizarea repetată.

Precizie inegalabilă

Imprimanta X3 este proiectată pentru a-și îndeplini funcțiile la superlativ. Echipată complet cu codificatoare cu motor și un scaner 3D cu micrometru laser, este sigură, exactă și asigură repetabilitatea. Rentabilă, această imprimantă 3D din plastic satisface nevoile unei game uriașe de aplicații industriale.

Hardware

Imprimantă plastică 3D Markforged X3 

 

Performanțele de grad industrial încep cu o carcasă din aluminiu, construită în jurul unui sistem portabil ultra-plat, o treaptă de aluminiu prelucrată cu cuplaj cinematic și o platformă de imprimare la sol de înaltă precizie. Deloc neglijabil este și software-ul. Fiecare imprimantă 3D are o suită de senzori, inclusiv codificatoare pentru motoare, și un laser de calibrare atât de precis încât poate echilibra schimbările minime ale temperaturii camerei.

Suprafață: 330 mm x 270 mm x 200 mm
Înălțime strat: 50 μm
Tehnologie: FFF

Detalii tehnice

Markforged X3

Suprafață de lucru:

330 mm x 270 mm x 200 mm

Dimensiune:

584 mm x 483 mm x 914 mm

Rezoluție strat Z:

50 μm

Greutate:

48 kg (106 lbs)

Cartuș:

Filament din plastic compozit

Geometria părții interne:

Umplere cu celule triunghiulare închise
Umplere cu celule hexagonale închise
Umplere cu celule rectangulare închise

Securitate:

O singură logare
Autentificare cu doi factori

Productivitate:

Managementul producției
Portal de administrare

Livrare software

Cloud
Depozitare locală
Complet On-Prem, instalat pe computerul unei persoane/organizații (opțional)

Acces timpuriu la actualizări

Acces timpuriu la noile funcții de proiectare și capacități de imprimare

Plan de succes:

Serviciu și garanție extinse (opțional)

Cursuri:

Cursuri avansate de proiectare cu un inginer Markforged, direct în biroul dvs. (opțional)

Imprimare

Dispozitive de manipulare a obiectelor

Mențineți linia de producție funcțională la viteză maximă. Reduceți întregul proces de creare a bunurilor, precum și costurile pentru dispozitivele de manipulare, imprimând nstrumente noi și înlocuitori funcționali pentru piesele vechi. Economisiți timp și bani cu ajutorul imprimării 3D din Fibră de Carbon.

Cost tipic de prelucrare: $285.61

Cost imprimare 3D Markforged: $9.45

Economii: 97%

Fixarea pieselor în timpul prelucrării

Folosiți resursele CNC pentru cele mai dificile operațiuni de prelucrare. Măriți lățimea benzii de prelucrare prin imprimarea 3D a dispozitivelor de fixare cu armatură compozită și a instrumentelor de lucru personalizate, a căror putere e perfectă pentru operațiunile dificile de prelucrare.

Cost tipic de prelucrare: $721.70

Cost imprimare 3D Markforged: $116.04

Economii: 84%

Sudarea pieselor pentru a le menține în forma dorită

Imprimați dispozitive mai eficiente pentru operațiunile complexe de sudare, menite să ajute dispunerea pieselor într-o poziție corectă. Consolidarea fibrelor distribuie uniform forțele de strângere pe geometriile personalizate, făcând aceste dispozitive mai potrivite decât oricare alte soluții și mai accesibile decât setările personalizate de prelucrare.

Cost tipic de prelucrare: $1050.82

Cost imprimare 3D Markforged: $85.92

Economii: 91%

Menținerea și poziționarea pieselor cu dispozitivele de fixare ale mașinii de măsurat în coordinate (CMM)

Imprimare 3D personalizată a dispozitivelor de fixare pentru încăperile QA. Imprimați un sistem autonom de lucru pentru a elimina nevoia de configurări complicate. Certificați mai multe piese, într-un timp mai scurt, cu ajutorul unor dispozitive de fixare eficiente și ușor de obținut.

Cost tipic de prelucrare: $662.10

Cost imprimare 3D Markforged: $36.03

Economii: 95%

Dispozitivul de atașare, fixare și aliniere corectă a pieselor și modulelor

Simplificați producția și asamblările dificile, tipărind dispozitivele de atașare, fixare și aliniere corectă a pieselor și modulelor. Proprietățile rezistente și nedăunătoare chimic, tipice pentru Onyx, transformă această imprimantă într-una potrivită pentru mediile de producție, asigurând realizarea unor instrumente rezistente în timp și accelerarea fluxului de lucru.

Cost tipic de prelucrare: $436.50

Cost imprimare 3D Markforged: $8.22

Economii: 98%

Hardware

Precizia laserului

Metoda de inspecție prin scanare, caracteristică imprimantei 3D Markforged X3, asigură precizia dimensională și obținerea toleranțelor critice. Imprimanta scanează zona de printare cu o precizie de 1 µm, generând o hartă a contururilor suprafețelor, calibrând măsurătorile, ajustând înălțimea ajutajului și reglând topografia suprafeței tipărite în acel moment. Astfel, X3 garantează obținerea unor piese tipărite exact așa cum vă doriți.

Utilitate

Fiecare imprimantă, spălător și cuptor, au un soft conectat la cloud și un ecran tactil de 4.3”. Actualizările constante OTA garantează îmbunătățirea permanentă a produselor Markforged. Urmărirea utilizării materialelor și detectarea lipsei lor vă ajută să monitorizați imprimantele și să reduceți risipa. Acestea sunt doar câteva modalități prin care încercăm să scurtăm procesul de realizare a pieselor.

Solicitați un demo>

Gestionarea producției

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Aflați mai mult>

Markforged

Soft de imprimare 3D Eiger

Bazat pe cloud, Eiger este cel mai avansat software de imprimare 3D din lume, controlând automat versiunile și gestionând producția în timp real. Proiectat din start pentru a simplifica producția, Eiger vă permite să imprimați piese din plastic, metal sau materiale compozite, direct din browserul dvs.

Sunteți pregătit să faceți cunoștință cu X3?

Descoperiți ce puteți crea cu cel mai avansat sistem de imprimare 3D disponibil.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri