Promoție: Închiriază o licență SOLIDWORKS de la 1.790 €/an*!

V-am pregătit o promoție specială, care este o oportunitate reală de a vă actualiza designul și de a vă optimiza productivitatea:

Închiriază o licență SOLIDWORKS de la 1.790 €/an*!

(reducere de 33%/an)

Rezervați-vă un preț scăzut timp de 3 ani și profitați de promoția noastră cu 33% reducere pentru licențele la termen SOLIDWORKS 3D CAD!

*Condițiile promoției:

 • Această promoție este valabilă atunci când închiriați o licență SOLIDWORKS cu cloud inclus timp de 3 ani.
 • Promoția este valabilă până la 15.12.2023 sau până la epuizarea numărului de licențe promoționale disponibile.

 

Ce vă aduce SOLIDWORKS?

 • Vă este greu să găsiți noi colegi cu cunoștințele potrivite? SOLIDWORKS este cel mai utilizat program CAD predat la toate liceele și colegiile tehnice, astfel încât noii dumneavoastră angajați vor fi deja pregătiți să lucreze.
 • Aveți nevoie de un ciclu de dezvoltare al produsului mai rapid? SOLIDWORKS poate crește viteza de dezvoltare al produsului utilizând caracteristici precum șabloane, reutilizarea modelelor și instrumente de simulare.
 • Sunteți încetiniți de greșeli neașteptate în proiect? SOLIDWORKS oferă o mai mare precizie în proiectarea produsului, reducând riscul de erori și eliminând costurile inutile.
 • Vreți un software simplu și util? SOLIDWORKS îmbunătățește modul în care lucrați folosind o interfață intuitivă de utilizator și instrumente avansate și facilitează colaborarea între diferite departamente din cadrul companiei și cu parteneri externi.
 • Apreciați sprijinul profesionist și receptiv? Vă oferim asistență și instruire cuprinzătoare pentru compania dumneavoastră, astfel încât să puteți trece rapid și eficient la noul sistem CAD.

 

Management cu date cloud

 • Soluțiile cloud vă permit să conectați toate resursele cele mai importante ale organizației dvs. – oameni, instrumente software și date – într-un singur spațiu sigur pentru planificarea colaborării, pentru a vă ajuta să urmăriți proiectele și oamenii.
 • Proiectați, dezvoltați și construiți fără probleme produsele dvs. cu soluțiile de gestionare a datelor și a ciclului de viață 3DEXPERIENCE pentru a vă ajuta să îmbunătățiți productivitatea, colaborarea și inovația.
 • Gestionați modelele de produse și documentația direct din SOLIDWORKS în timp ce accesați datele dvs. CAD în cloud, astfel încât să le puteți partaja cu ușurință părților interesate.
 • Permiteți echipelor dvs. să gestioneze proiecte și să efectueze operațiuni ciclului de viață în timp real, inclusiv revizuirea, eliberarea și blocarea/deblocarea.

 

În acest moment există și o promoție pentru licențe perpetue – luați legătura cu noi și vom găsi împreună cea mai bună soluție pentru dvs.

Completați formularul de mai jos și vă contactăm noi pentru ofertă!
  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri