V-ar plăcea să vă îmbunătățiți abilitățile și să căpătați altele noi? Doriți să explorați cele mai noi tehnologii și să schimbați idei cu colegii și experții din industrie? Atunci nu ratați 3DEXPERIENCE World din Dallas, evenimentul potrivit pentru cei implicați în dezvoltarea de produse.

Agenda programului extins de sesiuni tehnice este deja disponibilă! Nu ezitați să aruncați o privire aici și să vă înregistrați, pentru a fi siguri că prindeți un loc. Veți găsi sute de sesiuni tehnice despre proiectare, simulare, producție, gestionarea datelor etc. Fiecare dintre ele vă va ajuta să deveniți mai bun.

Pentru cei care sunteți indeciși, iată 5 motive să participați la 3DEXPERIENCE World 2024:

1. Explorați cele mai recente caracteristici și tehnologii:

Descoperiți cele mai recente soluții și tehnologii SOLIDWORKS și 3DEXPERIENCE Works în cadrul 3DEXPERIENCE World. Vizitați 3DEXPERIENCE Playground pentru a asista la o experiență virtuală de producție. Luați un curs Cobot sau CNC. Vizitați Maker Zone sau aflați mai multe despre produsele partenere SOLIDWORKS. Fiți în pas cu viitorul. Câștigați experiență practică cu instrumentele de top din industrie.

2. Autodezvoltare și certificări gratuite

Cu peste 200 de sesiuni tehnice și întâlniri din industrie, 3DEXPERIENCE World vă oferă o mulțime de oportunități pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a vă extinde orizonturile profesionale. În plus, obțineți acces la certificări gratuite și informații despre cele mai noi funcții și instrumente din portofoliul SOLIDWORKS și 3DEXPERIENCE Works.

Cei interesați de certificări e bine să știe că Certification Sunday va avea loc pe 11 februarie 2024. Vor fi două sesiuni de testare. Prima se va desfășura între orele 10:00 – 14:00 CT, iar a doua, între orele 15:00 – 19:00 CT. Aproape toate tipurile de examen, inclusiv Expert level exam, vor fi disponibile. Cei care susțin un examen vor primi, de asemenea, acces la două examene suplimentare, care pot fi susținute oricând, în perioada 15 februarie 2024 – 29 februarie 2024.

3. Conexiunea cu comunitatea SOLIDWORKS:

Nimic nu întrece interacțiunile față în față. 3DEXPERIENCE World revine ca eveniment cu prezență fizică. Acest fapt vă oferă posibilitatea de a vă conecta direct cu diverși experți, parteneri și persoane inovatoare. Participați la una din numeroasele întâlniri disponibile, pentru a vă conecta cu colegi care împărtășesc idei similare și aflați de la ei sfaturi, trucuri sau practici utile.

4. Dispuneți de o echipă mai productivă și mai conectată:

Participarea alături de echipa de lucru la 3DEXPERIENCE World nu înseamnă doar prezența tuturor la sesiuni, ci o investiție adusă dezvoltării comune. Atunci când o echipă participă ca o unitate coerentă, ea își consolidează comunicarea, absorbind în mod colectiv cunoștințele și îmbunătățind productivitatea la locul de muncă. Un alt beneficiu? Dispuneți de reduceri dacă participați în grup. Profitați de oferte la înscriere.

5. Conferințe și vorbitori de neratat:

3DEXPERIENCE World se mândrește cu antreprenori și inovatori, lideri în industrie, care explorează impactul tehnologiei asupra viitorului afacerilor. Veți auzi de la SOLIDWORKS și Dassault Systèmes despre modul în care tehnologia permite existența unei lumi în care virtualul contribuie la depășirea limitelor imaginației.

Partea bună e că participarea la 3DEXPERIENCE World a devenit și mai accesibilă. Prețurile pentru permisele de conferință au fost reduse, oferind și mai multor profesioniști posibilitatea de a fi prezenți la eveniment. Aflați mai multe despre opțiunile de bilete sau conferințe, dar și despre reducerile speciale pentru grupuri, vizitând pagina oficială de înregistrare. În plus, dacă vă înscrieți și vă înregistrați înainte de 1 decembrie, profitați de prețurile Early Bird!

 

Despre cum a fost la 3DEXPERIENCE World 2023 puteți citi aici.

 

Nu ratați noutățile din domeniul tehnologiilor și industriei 3D. Abonați-vă la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.