Reminder 3DEXPERIENCE World 2024

3DEXPERIENCE World 2024 va avea loc în mai puțin de 65 de zile la Dallas, Texas, în perioada 11-14 februarie 2024.

Nimeni nu se aștepta ca, evenimentul ținut la Nashville, în 2020, să fie ultimul eveniment live de acest gen, reluându-se abia după 3 ani, tot la Nashville, unde s-a desfășurat 3DEXPERIENCE World 2023. Clienți, vânzători și colegi de breaslă au avut ocazia să se reunească, schimbând idei și opinii. Tracey B. Wilson a rezumat excelent atmosfera, declarând: „Am putut simți energia, entuziasmul tuturor… atât de fericită că am revenit împreună… a fost frumos…”.

Notați-vă data 11-14 februarie 2024 și nu ratați 3DEXPERIENCE World 2024, organizat, de această dată, la Centrul de Convenții Kay Bailey Hutchinson din Dallas. Ca de obicei, ca participant veți putea îmbina utilul cu plăcutul, legând prietenii și aflând ultimele noutăți despre software-ul care vă ajută la muncă, în viața de zi cu zi.

Anul trecut au fost organizate peste 300 de sesiuni dedicate utilizatorilor, 64 de ateliere practice și 35 de sesiuni MeetUp, menite să vă ajute să avansați în carieră și să aflați informații utile despre cele mai recente instrumente de design, tehnici, funcționalități și practici. Totodată, peste 130 de persoane au susținut examenele de certificare la 3DEXPERIENCE World 2023, iar 76 au primit certificarea. Alăturați-vă rândurilor CSWE, CSWP și altor utilizatori certificați în 2024, unde veți avea din nou ocazia de a susține examenul la fața locului.

„Locul de joacă” 3DEXPERIENCE a celor de la Dassault Systèmes e locul perfect pentru a explora noi instrumente și soluții. Pe lângă el, la evenimentul din 2024 vor reveni și: teatrul 3DEXPERIENCE, etajul dedicat magazinelor (Shop Floor), Model Mania, zonele Maker Zone și Education Zone ș.a.

Urmăriți mai jos un teaser dedicat 3DEXPERIENCE World 2024.

Nu ratați în 2024 o nouă oportunitate de a discuta cu clienții, revânzătorii, sponsorii și vechii prieteni. Echipa 3DEXPERIENCE World 2024 va avea mai multe informații de împărtășit în lunile următoare, așa că verificați periodic blogul sau, mai simplu – abonați-vă la newsletter.

 

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.