SOLIDWORKS CAM


SOLIDWORKS® CAM, de la CAMWorks, folosește o tehnologie bazată pe reguli care vă permit să integrați proiectarea și fabricarea într-o singură aplicație, conectând echipele de proiectare și producție printr-un instrument software comun și un model 3D.

Începeți perioada gratuită de testare

De ce să alegeți SOLIDWORKS CAM?

SOLIDWORKS CAM este un pachet integrat în toate versiunile de SOLIDWORKS CAD. Acesta vă permite să pregătiți proiectele pentru producție mai devreme decât în mod obișnuit. Sarcinile de fabricație, care trebuiau să aștepte până la finalizarea proiectării, pot fi efectuate acum în paralel cu procesul de proiectare.

Ce pachet SOLIDWORKS CAM este potrivit pentru dvs.?

SOLIDWORKS CAM Standard

Produsele SOLIDWORKS® vă permit să programați rapid piese și configurații frezate individual, fără a părăsi mediul SOLIDWORKS 3D CAD. Aveți acces complet la regulile de definire din cadrul SOLIDWORKS CAM, pentru a crea și construi la cele mai înalte standarde. Totodată, aveți acces la prelucrarea bazată pe toleranțe (TBM).

SOLIDWORKS CAM Professional

SOLIDWORKS CAM Professional se bazează pe abilitățile SOLIDWORKS CAM Standard, având capacități de programare sporite. Funcțiile suplimentare includ Prelucrarea Rapidă (HSM), diverse configurații, Prelucrarea Ansamblului, Strunjirea și Programarea 3 + 2 – pentru a planifica prelucrări pe mașini cu 4 și 5 axe.

SOLIDWORKS CAM Standard Machinist
SOLIDWORKS CAM Standard Machinist oferă toate funcțiile disponibile în SOLIDWORKS CAM Standard. În plus, dispuneți de un mediu de modelare pentru piese, care vă permite să lucrați cu fișierele SOLIDWORKS ale piesei și să importați mai multe formate de fișiere neutre. Acest tip de conectivitate facilitează procesul de fabricație, mai ales în ceea ce privește lucrul cu clienții și furnizorii.
SOLIDWORKS CAM Machinist Professional
SOLIDWORKS Machinist Professional reunește capacitățile SOLIDWORKS CAM Professional și SOLIDWORKS Piese&Ansambluri. Acesta permite utilizatorilor să importe și să proiecteze corpuri, sau alte componente de fabricație, necesare în procesul de prelucrare. Prin utilizarea Modului de Asamblare în SOLIDWORKS CAM Professional, poate fi folosit automat traseul de scule, ceea ce asigură că programele dvs. vor evita ciocnirile și coliziunile cu corpuri sau dispozitive personalizate.

 

SolidWorks CAM

Standard

SolidWorks CAM

Professional

SolidWorks CAM

Machinist Standard

SolidWorks CAM

Machinist Professional

Prelucrări bazate pe reguli

●●

●●

●●

●●

Prelucrări bazate pe toleranțe (TBM)

●●

●●

●●

●●

Bibliotecă de operații configurabilă și automatizată (KBM)

●●

●●

●●

●●

Asociativitate cu SOLIDWORKS 3D CAD

●●

●●

●●

●●

Recunoașterea automată a

operațiilor (AFR)

●●

●●

●●

●●

Calculul automatizat al timpilor de prelucrare

●●

●●

●●

●●

Programare de tip 3+2

●●

●●

Prelucrare de mare viteză

(HSM)

●●

●●

Capacități de strunjire

●●

●●

Import modele de tip piesă

●●

●●

Import modele de tip ansamblu

●●

[SOLIDWORKS CAM MATRIX]

Aflați mai multe despre SOLIDWORKS CAM

ARTICOL CARACTERISTICI
FIȘIER DATE
Fișier Date SOLIDWORKS CAM

Fundamentul SOLIDWORKS® CAM este prelucrarea bazată pe reguli. Acest fapt le permite utilizatorilor să se concentreze pe zonele critice ale fabricării pieselor, în defavoarea fiecărei caracteristici ce ar trebui prelucrată.

VIDEO

Acest videoclip vizează specificațiile și detaliile Proiectului de Montare a Ambreiajului Hidraulic. În cadrul său sunt analizate locația suportului și cerințele de spațiu necesare construirii suportului pentru mașină. Vizualizați întreaga Serie Video Coffee&CAM.

EBOOK
Reduceți decalajul dintre proiectare și procesele de fabricație
Timp de fabricare mai scurt. Costuri mai mici. Calitate îmbunătățită. Reunirea proiectării cu producția ar putea fi cea mai inteligentă decizie pe care o puteți lua atunci când vine vorba de eficientizarea fluxului de lucru.

Aveți întrebări legate de SOLIDWORKS CAM?


Soluțiile SOLIDWORKS CAM vă permit, dvs. și întregii echipe, să treceți rapid de la proiectare la producție, printr-un proces integrat.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri