Comunicare tehnică

Îmbunătățiți comunicarea tehnică, adăugând produselor 3D datele de fabricație.

Creați automat documente de inspecție și generați cărți tehnice și prezentări grafice interactive de înaltă calitate, din datele proiectării 3D.

SOLIDWORKS Composer

Reutilizați cu ușurință modelele 3D existente pentru a crea și actualiza rapid cărți tehnice și materiale grafice de înaltă calitate, deplin asociate cu designul  3D.

SOLIDWORKS Inspection
Reduceți timpul necesar pentru crearea documentației de inspecție, contribuind astfel la eliminarea erorilor de intrare, îmbunătățirea calității și reducerea timpului de lansare a produselor pe piață.
SOLIDWORKS MBD

Definiți, organizați și publicați adnotări 3D, inclusiv datele modelelor 3D, în formate standard de fișiere industriale.

SOLIDWORKS eDrawings

Facilitați comunicarea de proiectare și permiteți colaborarea într-un mediu CAD variat.

SOLIDWORKS Composer

De ce să alegeți SOLIDWORKS Composer?

Reutilizați modelele 3D în vederea creării de conținut grafic, pentru a explica procese și proceduri precum: instrucțiunile de asamblare a produsului, instrucțiunile de instalare, manuale de service, ghiduri de instruire, broșuri de marketing și broșuri pentru departamentul de vânzări.

Ce pachet SOLIDWORKS Composer este potrivit pentru dvs.?

SOLIDWORKS Composer

SOLIDWORKS® Composer vă permite să creați, rapid, conținut grafic 2D și 3D, pentru a explica și prezenta în mod clar produsul sau un anumit proces. Instrumentele acestuia vă ajută să lucrați direct cu datele 3D CAD, realizând ilustrații de înaltă calitate, imagini fotorealiste, animații interactive. De asemenea, facilitează importul de date din procesul de proiectare.

SOLIDWORKS Composer Player Professional

Interacționați cu conținutul 3D, utilizând SOLIDWORKS Composer Player Professional. Acesta include toate caracteristicile SOLIDWORKS Composer Player. De asemenea, vă permite să interogați modelul, să-l rotiți/panoramați/măriți și să reglați unghiul de vizualizare, totul în timp real. Totodată, puteți  dezvolta API-uri pentru a personaliza Playerul.

SOLIDWORKS Composer Sync

SOLIDWORKS Composer Sync creează un proces de conversie a fișierelor 3D CAD și a altor formate 3D în format SOLIDWORKS Composer. Modificările aduse în datele de proiectare sau în informațiile de fabricație pot fi actualizate automat în SOLIDWORKS Composer. Puteți salva setările de conversie în fișiere de tip XML pentru utilizare ulterioară.

SOLIDWORKS Composer Enterprise Sync

SOLIDWORKS Composer Enterprise Sync este versiunea creată pentru organizațiile mari. Include caracteristici suplimentare pentru actualizarea informațiilor și menținerea unei comunicări tehnice precise cu privire la produs. Modificările produsului sau a informațiilor de fabricație pot fi, de asemenea, actualizate în SOLIDWORKS Composer.

 

SOLIDWORKS Composer Check

Datorită SOLIDWORKS Composer Check puteți identifica erorile costisitoare de proiectare, examinând calea exactă pe care o va urma o componentă în timpul asamblării/demontării și planificând căile de producție, înainte ca produsele să intre în magazin. Coliziunile de-a lungul căii pot fi apoi corectate prin editarea căilor în modul animație. Acest procedeu vă oferă o validare instantanee pentru procedurile de asamblare sau service, încă din faza de proiectare.

 

Vezi ce este nou in SOLIDWORS Composer

SolidWorks Composer

SolidWorks Composer Player Professional

SolidWorks Composer Sync

SolidWorks Composer Enterprise Sync

SolidWorks Composer Check

Suport pentru formate CAD multiple (SOLIDWORKS, Pro/ENGINEER/Creo® și Autodesk® Inventor, STEP, IGES și altele)

●●

Actualizarea conținutului cu cele mai recente modificări de proiectare (geometrie, tabel de componență BOM, metadate etc).

●●

Dezvoltare mai rapidă a conținutului grafic ce însoțește produsul

●●

Crearea de proceduri pas cu pas

●●

Crearea de animații interactive

●●

Crearea de tabele de componență multiple (ingnerie/producție)

●●

Importul automat al pachetelor de fișiere 3D și publicarea conținutului

●●

●●

●●

Crearea de instrucțiuni interactive, pas cu pas, pentru orice utilizator intern sau extern (offline sau online)

●●

Export în diverse formate 2D (cum ar fi BMP, PNG, EPS) și animație (ex: AVI)

●●

Păstrați toate informațiile despre produs actualizate

●●

●●

Minimizarea timpul necesar pentru actualizarea modificărilor grafice și a informațiilor critice de proiectare printr-un proces automatizat

●●

●●

Utilizați interfața Sync și o interfață de linie de comandă pentru a permite integrarea cu aplicațiile PLM

●●

Identificarea erorilor, oferind o validare instantanee pentru procedurile de asamblare

●●

Detectarea interactivă a coliziunilor statice și dinamice pentru planificarea traseului de asamblare sau service

●●

[SOLIDWORKS Composer MATRIX]

SOLIDWORKS Inspection

De ce să alegeți SOLIDWORKS Inspection?

SOLIDWORKS® Inspection automatizează plasarea în desenele tehnice și fișierele 3D a baloanelor de poziționare, care conțin informații despre produs și fabricație (PMI). Minimizând timpul necesar înregistrării măsurătorilor de inspecție, SOLIDWORKS Inspection simplifică crearea rapoartelor, după majoritatea standardelor de inspecție din industrie.

Ce pachet SOLIDWORKS Inspection este potrivit pentru dvs.?

SOLIDWORKS Inspection Standard

SOLIDWORKS Inspection Standard este o soluție de tip „First Articol”, dar și o soluție de inspecție care simplifică crearea documentației de inspecție. Ca aplicație independentă sau ca add-ins al SOLIDWORKS 3D CAD, SOLIDWORKS Inspection Standard vă permite să utilizați date de proiectare vechi, indiferent de tipul de fișier.

 

SOLIDWORKS Inspection Professional

SOLIDWORKS Inspection Professional extinde capacitățile SOLIDWORKS Inspection Standard și vă permite să introduceți, manual sau semi-automat, valorile măsurate, direct într-un proiect de inspecție. Cu SOLIDWORKS Inspection Professional puteți lucra direct cu date CAD 2D/3D, în fluxuri de lucru simplificate.

 

 

 

SolidWorks Inspection Standard

SolidWorks Inspection Professional

Utilizați add-in-ul SOLIDWORKS, sau aplicația independentă, pentru a crea rapoarte detaliate de inspecție, indiferent de fluxul de lucru

●●

●●

Suport pentru fișiere de tipul PDF/TIFF

●●

●●

Rapoarte de inspecție direct din fișierele dwg/dxf

●●

●●

Creează rapoarte de inspecție direct din desenele SOLIDWORKS 2D

●●

●●

Recunoaștere optică a caracterelor (OCR)

●●

●●

Extrage automat baloanele și dimensiunile de inspecție din fișierele CAD 2D și 3D, precum și din anumite documente PDF

●●

●●

Personalizarea rapoartelor de inspecție

●●

●●

Personalizați forma, culoarea și dimensiunea bulelor de inspecție

●●

●●

Compararea și gestionarea reviziilor în desenele 2D/3D CAD și PDF

●●

●●

Planificați eficient controlul calității, definind criteriile de acceptare sau respingere

●●

●●

Export al datelor de inspecție către sisteme și baze de date de calitate, utilizând formate de ieșire CSV sau XML

●●

●●

Managementul fișierelor de inspecție cu ajutorul SOLIDWORKS PDM

●●

●●

Rapoarte de inspecție configurabile și exportul în 3D PDF sau Microsoft Excel (conform diverselor standarde)

●●

●●

Folosiți piesele și ansamblurile SOLIDWORKS cu informații despre producție (PMI) pentru a simplifica crearea rapoartelor de inspecție

●●

Extrageți informații din alte fișiere CAD 2D/3D pentru a crea rapoartele de inspecție

●●

Introduceți valorile măsurate pentru fiecare caracteristică, direct într-un proiect de inspecție, fie manual, fie utilizând o metodă digitală

●●

Importați rezultatele din mașina de măsurat coordonatele (CMM)

●●

Personalizarea dimensiunilor în verde, roșu sau galben, pentru a identifica cu ușurință rezultatele (trecere/limită/eșec)

●●

[SOLIDWORKS Inspection MATRIX]

 

SOLIDWORKS MBD

De ce să alegeți SOLIDWORKS MBD?

SOLIDWORKS® Model-Based Definition (MBD) vă permite să definiți și să organizați dimensiuni 3D, toleranțe, date, note, note pentru tabelele de componență(BOM) și alte adnotări. Se pot personaliza șabloanele de publicare pentru fabricație precum: Specificațiile piesei sau ansamblului, Cererea de ofertă (RFQ) și Rapoartele de inspecție primite, în formate acceptate pe scară largă, cum ar fi eDrawings®, STEP 242 și 3D PDF pentru comunicații 3D clare.

Capacitățile MBD au fost incluse în licență de SOLIDWORKS Standard pentru adoptarea mai ușoară. Cu SOLIDWORKS Standard, aveți posibilitatea de a adnota piese/ansambluri 3D sau personaliza vederile 3D cu adnotări, pe care le puteți comunica în eDrawings, direct pe modelul 3D.

 

SolidWorks MBD

Definirea adonotărilor 3D – SOLIDWORKS MBD vă ajută să definiți adnotări bazate pe caracteristici în piese și ansambluri (DimXpert) și să importați adnotări 3D din diverse formate CAD, pentru un design mai eficient

●●

Organizarea adnotărilor 3D – Când numărul de adnotări 3D devine prea mare, puteți afișa și ascunde adnotările automat, pe măsură ce modelul se rotește. Capturați setări cuprinzătoare ale vizualizărilor 3D, similare marcajelor vizuale. Comparați diferențele de adnotare 3D dintre revizii pentru a capta diferențe minore și critice. Reutilizați vizualizările 3D în desene 2D atunci când este necesar

●●

Publicați date 3D cu adnotări și tipuri de vizualizare – SOLIDWORKS MBD vă ajută să comunicați direct în 3D. Puteți personaliza șabloanele pentru publicarea PDF 3D. SOLIDWORKS MBD poate să publice fișiere de tip eDrawings sau STEP 242 cu adnotări pe care să le înteleagă alte aplicații software

●●

Minimizați resturile (scrap) și munca suplimentară – Spre deosebire de comunicările eronate în desenele 2D și fabricarea pe baza desenelor 2D, SOLIDWORKS MBD facilitează comunicarea inginerească 3D cu specificații 3D integrate, asigurându-vă claritate sporită, ambiguitate redusă și o cale de actualizare mai scurtă

●●

Eliminarea întârzierilor la lansarea produselor – Datorită specificaților 3D integrate, SOLIDWORKS MBD adaugă claritate în comunicarea de fabricație. Aceste date pot conduce și aplicații ulterioare, în mod automat, cum ar fi programarea CAM și CMM. SOLIDWORKS MBD permite adnotări 3D dincolo de programarea bazată pe geometrie

●●

Reducerea costurilor – SOLIDWORKS MBD este o aplicație intuitivă, integrată, cu o curba scurtă de învățare. Exportul de fișiere 3D PDF și STEP 242 de înaltă calitate corespunde standardelor de arhivare petermen lung (LOTAR)

●●

[SOLIDWORKS MBD MATRIX]

eDrawings

De ce să alegeți eDrawings?

Examinați proiectele 2D și 3D cu eDrawings. Aplicația permite oricui să comunice și să colaboreze, folosind datele de proiectare 3D. Minimizează erorile și accelerează timpul de lansare pe piață.

Ce pachet eDrawings vă este potrivit ?

eDrawings Professional

Datorită eDrawings Professional, puteți accelera proiectarea și procesul de fabricație. Aveți la dispoziție diverse funcții și posibilități, de la Realitatea Augmentată (AR) și Realitatea Virtuală (VR), până la trimiterea unui model 3D către un furnizor/o secție de producție, pentru calcularea prețului.

eDrawings Viewer

Pentru toți cei implicați în procesul de dezvoltare a produselor, eDrawings permite comunicarea, partajarea și colaborarea într-un fișier de dimensiuni reduse, fără griji cu privire la compatibilitatea software-ului de proiectare.

eDrawings Publisher

Cu eDrawing Publisher se pot genera fișiere eDrawings din SOLIDWORKS®, Autodesk Inventor®, Pro/ENGINEER® CATIA® V5, SIEMENS NX®, Solid Edge®, software PTC CREO și SketchUp®. În plus, față de soluțiile CAD, eDrawings RapidFire Lite acceptă crearea de eDrawings din formate de fișiere neutre IGES și STEP.

eDrawings Mobile

eDrawings este instrumentul principal de comunicare 2D și 3D pentru echipele de proiectare interne și externe. Oferind un set bogat de instrumente de colaborare, eDrawings le permite tuturor să accelereze procesele de proiectare, făcând posibilă vizualizarea și pe mobil (IOS sau Android).

 

 

eDrawings Professional

eDrawings Viewer

eDrawings Publisher

Desktop

Mobile

Desktop

Mobile

Mac

Desktop Only

Fișiere ultra compacte

●●

●●

●●

●●

●●

●●

Aspect desen (layout)

●●

●●

●●

●●

Hyperlink-uri

●●

●●

●●

●●

Legături prin intermediul indicatorului 3D (3D pointer)

●●

●●

●●

●●

Animații cu un singur click

●●

●●

●●

●●

●●

●●

Vizualizarea rezultatelor analizelor de simulare (FEA)

●●

●●

●●

●●

●●

●●

Salvare în formate multiple (STL, TIFF, JPEG sau BMP)

●●

●●

●●

●●

Suport pentru mutiple platforme CAD

●●

●●

●●

●●

●●

●●

Vizualizarea proprietăților fișierelor

●●

●●

Instrumente pentru Mark-up

●●

●●

●●

●●

●●

Instrumente de măsurat

●●

●●

●●

●●

●●

Secțiuni dinamice

●●

●●

●●

●●

●●

Mutarea componentelor și vederi explodate

●●

●●

●●

Vizualizarea configurațiilor

●●

●●

●●

●●

●●

Redarea animațiilor din SOLIDWORKS

●●

●●

●●

●●

●●

eDrawings API

●●

●●

Vizualizarea proprietăților de masă

●●

●●

●●

Realitate augumentată (AR)

●●

●●

Realitate Virtuală (VR)

●●

●●

●●

Export de fișiere web HTML

●●

[eDrawings MATRIX]

 

Drive Test

Aflați mai multe despre soluțiile de comunicare tehnică SOLIDWORKS

Povestea clienților noștri
Thiele Technologies, Inc.

„SOLIDWORKS Composer reprezintă un pas înainte. Clienții noștri sunt la fel de încântați ca și noi în privința noilor posibilități.”

Daniel Hanson
Manager Servicii Iinginerie

> Citiți întreaga poveste a clienților noștri

Aflați felul în care companii precum Knapheide Manufacturing folosesc soluțiile SOLIDWORKS® pentru a-și extinde linia de produse, a elimina ineficiențele și a reduce costurile în timp ce își dezvoltă afacerea.

Povestea clienților noștri
Wamore, Inc.

„De la loturile de piese primite, până la inspecțiile de asamblare în proces, software-ul SOLIDWORKS Inspection ne ajută să detectăm mai multe piese defecte și să eliminăm problemele de asamblare”.

Mark Gerhart
Manager Servicii Iinginerie

> Citiți întreaga poveste a clienților noștri

Aflați modul în care companii precum Wamore INC. folosesc soluțiile SOLIDWORKS® pentru a se dezvolta.

Aflați mai multe despre soluțiile SOLIDWORKS

CAM

Soluțiile SOLIDWORKS® CAM vă pot transforma întregul proces DFM (de la Proiectare până la Fabricare), îmbunătățind comunicarea și reducând potențialele erori.

Vizualizare

Dați viață produselor dumneavoastră. Transformați-vă datele 3D CAD în imagini fotorealistice, în animații și conținut 3D interactiv.

Gestionarea datelor

Soluțiile de gestionare a datelor de produs de la SOLIDWORKS oferă o gamă variată de aplicații, cu capacități de gestionare rapidă și eficientă a fișierelor și a documentației, contribuind la maximizarea productivității.

Soluții de simulare
Soluțiile de simulare SOLIDWORKS oferă un portofoliu de instrumente de analiză ușor de utilizat, care prezic comportamentul unui produs în lumea reală, prin testarea sa virtuală, ca model CAD.

Aveți întrebări cu privire la comunicarea tehnică SOLIDWORKS?

Soluțiile de comunicare tehnică SOLIDWORKS vă permit dvs., și întregii echipe de lucru, să transformați rapid ideile noi în produse excepționale!


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri