3Dconnexion este soluția pentru a naviga confortabil, fără efort, în lumea digitală 3D.

Dispozitivele 3Dconnexion (SpaceMouse) facilitează poziționarea și vizualizarea modelelor, oferind acces la comenzile cel mai des utilizate. Acestea dau mouse-ului clasic libertatea de a face lucrurile pentru care a fost conceput: să selecteze, să editeze și să creeze. Astfel, vă puteți concentra mai bine pe modelul dvs.

Experiența este placută. În plus, sporește confortul și vă mărește productivitatea, chiar și atunci când lucrați, simultan, în diferite medii 3D. Totodată, nu trebuie să modificați modalitatea de a naviga atunci când treceți de la o aplicație la alta.

SpaceMouse® Pro Wireless

SpaceMouse® Enterprise

 

SpaceMouse Enterprise, cel mai avansat mouse 3D de la 3Dconnexion, vă pune la dispoziție funcții de înaltă performanță, care oferă, în timp real, o înțelegere fără precedent a proiectării tehnice.
SpaceMouse Enterprise este, de asemenea, cel mai ergonomic produs creat vreodată. Setul complet de butoane mari, de tip tastatură, include un set extins de taste QuickView și diverși modificatori, limitând semnificativ deplasarea mâinii spre și de la tastatură.

SpaceMouse® Wireless

3Dconnexion_SpaceMouse-Wireless

CadMouse


Spre deosebire de alte tipuri de mouse, 3Dconnexion CadMouse a fost special proiectat cu gândul la utilizatorii CAD.
3Dconnexion CadMouse este conceput pentru lucrul în mediul CAD. Spuneți adio click-urilor repetate pe rotița mouse-ului. Bucurați-vă de precizia și confortul datorat senzorului laser avansat și butonului central al mouse-ului. Păstrați controlul grație Smart Scroll și utilizați QuickZoom pentru a mări punctul de interes, fără efort, cu un singur click. Cu 3Dconnexion CadMouse vă veți întreba cum a fost posibil să lucrați fără acest mouse până acum.

Suport Cad Mouse

3Dconnexion CadMouse Pad asigură echilibrul ideal între viteză și control, datorită suprafeței acoperite cu o textură din microfibre de înaltă calitate. Conceput pentru 3Dconnexion CadMouse, suportul permite mișcarea precisă a mouse-ului, fără efort, grație balanței perfecte între fricțiunea statică și cea cinetică. Altfel spus, CadMouse se mișcă, de fiecare dată, exact așa cum doriți să se miște.

Kit SpaceMouse® Enterprise


Pachetul conține:

SpaceMouse® Enterprise
CadMouse
CadMouse Pad
Hub USB cu două porturi
Cablu micro USB 2 m

Hub USB cu două porturi

Ne place să credem că ne-am gândit la toate, atunci când am creat SpaceMouse Enterprise Kit. Tot ce trebuie să faceți este să conectați SpaceMouse Enterprise și CadMouse-ul la acest USB cu două porturi (inclus în comenzile standard). Astfel, veți avea nevoie de un singur port USB la locul de muncă.

3DxWare® 10Când vorbim de SpaceMouse Enterprise și CadMouse, 3DxWare 10 este o soluție convenabilă pentru un singur driver. Cu o interfață simplă, dar ofertantă, vă permite să personalizați și să optimizați fiecare produs, în vederea obținerii unor performanțe maxime.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri