Aveți întrebări sau probleme cu una dintre  soluțiile distribuite de CADWORKS?

Apelați la sprijinul nostru și vei gasi răspuns și rezolvări rapid. Selectați produsul pentru care aveți nevoie de suport.

SolidCAM_logo_tool_leaders
3ds
mark
form
3dconnexion
hp

SolidWorks Subscription Services

Optimizați-vă investiția în SOLIDWORKS cu asistență tehnică live, certificari tehnice gratuite, SOLIDWORKS Visualize și SOLIDWORKS CAM incluse pe perioada abonamentului și cele mai recente actualizări, într-un singur pachet.

Rămeți la ultimul nivel. Rămâneți competitiv.

În calitate de abonat SOLIDWORKS, veți avea acces imediat și exclusiv la toate noile versiuni și actualizări SOLIDWORKS, asistență tehnică live, produse, resurse online extinse și posibilitatea de a solicita direct, către producător, îmbunătățiri ale softului. Cu serviciile de abonament, veți fi la zi cu informațiile din industrie, maximizând în același timp valoarea pe care o obțineți din utilizarea SOLIDWORKS.

De ce abonament la SOLIDWORKS?

Programul de abonament SOLIDWORKS vă oferă acces imediat la noile versiuni și actualizările de software, asistență tehnică live și resurse online pentru a profita la maximum de experiența dvs. de proiectare 3D. Mai jos sunt câteva dintre numeroasele beneficii pe care le aveți ca abonat:

Lansări ale versiunilor noi

În calitate de membru, veți primi automat cele mai recente versiuni ale software-ului SOLIDWORKS direct de la lansare. A avea versiunea actuală vă ajută să țineți pasul cu tendințele industriei actuale. Află cum descarci ultima variantă!

Suport tehnic direct la CADWORKS

În calitate abonat, aveți acces complet la asistență tehnică live de la departamnetul tehnic CADWORKS. O echipă de ingineri, certificați tehnic pentru întreaga soluție SOLIDWORKS, gata să vă ajute în orice situație. Beneficiază de suport!

Actualizări de software

SDOLIDWORKS se îmbunătățește și se modernizează în mod constant . Fie că este vorba de o creștere a performanței și fiabilității, o îmbunătățire solicitată de comunitate sau adăugarea de noi funcționalități sau fișiere acceptate, SOLIDWORKS evoluează întotdeauna.Află cum poți instala ultima variantă!

Portalul SOLIDWORKS & MySolidWorks

De la descărcări de software până la material media pentru instruire, pentru diferite module ale produsului, Portalul SOLIDWORKS vă poate maximiza investiția în SOLIDWORKS. O bază de date de cunoștințe plină de informații și resurse detaliate, portalul vă permite să găsiți răspunsurile de care aveți nevoie, cu o simplă cautare. Află cum te poți înscrie pe portal!

Testarea versiunilor Betta & EV

SOLIDWORKS Beta și Early Visibility (EV) vă oferă acces exclusiv la ultimele dezvoltări înainte de lansarea generală. Colaborați direct cu echipele producătorului pentru a influența și îmbunătăți următoarea versiune a produsului SOLIDWORKS.Află cum te poți înscrie în program!

Certificare tehnică

Examenele Certified SOLIDWORKS Professional și Certified SOLIDWORKS Associate sunt disponibile abonaților în mod gratuit.Construiți abilitățile echipei cu două examene de bază și două examene avansate pe an pentru fiecare licență de SOLIDWORKS achiziționată cu abonament. Află cum poți susține examnele gratuite!

SolidCAM Subscription Services

Clienții de succes SolidCAM își reînnoiesc abonamentul anual pentru a-și maximiza investiția în software și a-și spori productivitatea.

De ce abonament la SOLIDCAM?

Ultima versiune

Cu cea mai recentă versiune, utilizatorii beneficiază de adăugarea de noi caracteristici și funcționalități, pe baza evoluției în prelucrarea CNC și a feedback-ului primit din partea comunității de utilizatori. Abilitatea de a adăuga ușor noi module puternice (de ex. Revoluționar iMachining).

Descarcă ultima versiune!

Posibilitatea de a adăuga noi module puternice (de ex. iMachining)

Aveți posibilitatea de a cumpăra module noi și puternice, de ex. SolidCAM iMachining, care funcționează numai cu cea mai recentă versiune.

Cere ofertă de abonament!

Documentație ș imateriale media de instruire

Acces la toate documentațiile detaliate SOLIDCAM de instruire, cursuri video prin SolidCAM Proffesor și seminarii web.

Începeți instruirea acum!

Suport tehnic puternic

Acces la serviciul tehnic certificat al CADWORKS și la cel al SOLIDCAM de asistență live online, din contul de utilizator.

Beneficiază de abonamentul tău acum!

Programul de asistență pentru clienți al CREAFORM

Programul de asistență pentru clienți al Creaform oferă o gamă largă de servicii și asistență , astfel încât să puteți profita la maximum de produsele și soluțiile CREAFORM.

De ce servicii suplimentare de la CREAFORM?

Profitați de întreținerea fără griji și de acoperirea reparațiilor globale pentru toate componentele hardware și software ale CREAFORM. Indiferent dacă aveți nevoie să accesați cele mai noi versiuni de software sau baza de date de cunoștințe sau să solicitați o unitate de împrumut în timp ce dispozitivul dvs. este în service, avem un plan potrivit nevoilor dumneavoastră.

ESENTIAL COMPLETE COMPLETE PLUS
Fiți la curent cu ultimele îmbunătățiri software. Mențineți sistemul dvs. funcțional ca nou și rămâneți pe calea rapidă. Minimizați timpul de nefuncționare atunci când echipamentul dvs. trebuie returnat pentru reparații sau întreținere

Centru de asistență 3D SYSTEMS

S-a angajat să ofere cel mai înalt nivel de asistență și servicii
pentru Clienți.

Vezi prezentarea video a site-ului de asistență tehnică pentru utilizatori

Acest videoclip evidențiază pe scurt câteva dintre resursele și caracteristicile disponibile pe site-ul 3DSYSTEMS de asistență directă: Support.3DSystems.com, precum și site-ul în care puteți gasi informații despre produse: Infocenter.3DSystems.com

Conectați-vă cu expertul potrivit pentru produsele și serviciile dvs.

Suport Software

Suport imprimante 3D și materiale

Suport aplicații medicale

Cazuri deschise la producător

Cum să beneficiați de resursele tehnice ale 3D Systems

Materiale Video

Consultă baza de date de cunoștințe

Cele mai bune practici

Webinari,Bloguri și Povești de succes

Descarcă Soft imprimante

Beneficiați de suportul MARKFORGED

Toate informațiile necesare și service la un click distanță
pentru Clienți.

Beneficiați de suportul FORMLABS

Toate informațiile necesare  de la momentul primirii coletului, cu imprimanta, până la modalități ingenioase de imprimare și service, la un click distanță, direct de la producător.

Rezolvați rapid probleme apărute cu stațiile de lucru HP

Rămâneți protejat cu serviciile HP pentru seria Z. Beneficiați de garanție  standard de 3 ani pentru componente și de 3 ani de service certificat HP.

Descarcă drivere pentru echipamente

Verifică starea garanției

Centru de diagnoză online

Găsește cel mai apropiat service certificat HP

Aveți întrebări despre pachetele de suport sau cursurile de instruire oferite de CADWORKS ?

Contactează-ne și îți vom răspunde la intrebări.

cadw


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri