3DEXPERIENCE WORKS

Aduceți toate departamentele din organizația dumneavoastră, de la proiectare și fabricație până la marketing și servicii, într-un mediu unic de colaborare și dezvoltare a produselor.

3DEXPERIENCE Works Cloud Solutions

3DEXPERIENCE Works reunește toate departamentele cheie împreună pe o singură platformă de colaborare, permițându-vă să treceți de la idei la produse gata pentru livrare, având posibilitatea de dezvoltare continuă a produsului. Conectarea persoanelor, a aplicațiilor și a datelor în timp real, vă ajută să îmbunătățiți execuția, să creșteți productivitatea și să accelerați inovația. Alegeți rolul care vi se potrivește din lista de mai jos și vedeți ce soluții special create vă sunt disponibile.

CREATOR

DESIGN

MODEL

SCHIȚĂ

PLAN

PROGRAM

INFORMAȚII

VALIDARE

OPTIMIZARE

COLABORARE

MANAGEMENT

CREATOR

DESIGN

MODEL

SCHIȚĂ

PLAN

PROGRAM

INFORMAȚII

VALIDARE

OPTIMIZARE

COLABORARE

MANAGEMENT

CREATOR

DESIGN

MODEL

SCHIȚĂ

PLAN

PROGRAM

INFORMAȚII

VALIDARE

OPTIMIZARE

COLABORARE

MANAGEMENT

CREATOR

DESIGN

MODEL

SCHIȚĂ

PLAN

PROGRAM

INFORMAȚII

VALIDARE

OPTIMIZARE

COLABORARE

MANAGEMENT

CREATOR

DESIGN

MODEL

SCHIȚĂ

PLAN

PROGRAM

INFORMAȚII

VALIDARE

OPTIMIZARE

COLABORARE

MANAGEMENT

Soluțiile 3DEXPERIENCE WORKS

 

3DEXPERIENCE WORKS combină ușurința de utilizare, caracteristică SOLIDWORKS, cu cele mai bune aplicații conectate la platforma 3DEXPERIENCE, integrate perfect pentru a vă ajuta să inovați și să accelerați întregul proces de dezvoltare a produselor. Aceste soluții vă permit să trimiteți în siguranță date și să colaborați de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv, contribuind la extinderea capacității de dezvoltare a produselor și la rezolvarea mai rapidă a problemelor care apar. Descoperiți soluțiile 3DEXPERIENCE WORKS în portofoliu.

Proiectare/Inginerie

Inginerii și proiectanții pot crea și împărtăși proiectele lor rapid și ușor, permițând părților interesate să ofere feedback pe parcursul fazelor de dezvoltare a produsului. Toate datele de proiectare sunt stocate în siguranță în cloud.

Resurse suplimentare

Conducere/Management

Planificați, dezvoltați și lansați produsele fără probleme. Platforma 3DEXPERIENCE vă pune la dispoziție soluții de gestionare a datelor și a fazelor de dezvoltare a produselor, ajutându-vă să fiți inovativi, să vă îmbunătățiți productivitatea și modul de colaborare.

Resurse suplimentare

Simulare

Extindeți simularea SOLIDWORKS cu ajutorul platformei 3DEXPERIENCE. Simulați  static, frecvența, flambajul, răspunsul dinamic modal și efectuați analiza structural-termică a pieselor și ansamblurilor.

Resurse suplimentare

Producție/Fabricație

Portofoliul 3DEXPERIENCE WORKS simplifică comunicarea între departamente, facilitând identificarea și reducerea erorilor care pot apărea în orice fază a procesului de producție, de la planificarea resurselor companiei până la livrarea lor în magazine. Totodată, contribuie la accelerarea fabricației.

Resurse suplimentare

Marketing/Vânzări

Portofoliul 3DEXPERIENCE WORKS permite departamentelor de marketing și vânzări să colaboreze cu proiectanții, stabilind astfel un plan perfect și creând conținut înainte de elaborarea propriu-zisă a produsului.

Resurse suplimentare

Conectați mediul virtual cu cel real

3DEXPERIENCE WORKS conectează oamenii, ideile, datele și soluțiile într-un singur mediu interactiv de colaborare, îmbinând mediul virtual cu cel real, pentru a obține instantaneu o viziune holistică asupra întregii afaceri.

3D CREATOR

3D Creator vă permite să treceți dincolo de piese sau ansambluri, pentru a vă concentra pe creativitate. Aveți la dispoziție capacități complete de proiectare 3D, într-un singur mediu de modelare, direct în browserul dvs. web, fără a fi nevoie de instalări sau descărcări.

3DEXPERIENCE SOLIDWORKS

Lider în industrie, puternicul SOLIDWORKS CAD Desktop combină soluții puternice de design, bazate pe browser , cu o gestionare sigură și convenabilă a datelor, bazată pe cloud. Puteți construi modele complexe și accelera progresul de la faza de concept la etapele de producție, astfel încât să ajungeți pe piață în cel mai scurt timp. În paralel, puteți îmbunătăți calitatea produselor.

3D SCULPTOR

Profitați de modelarea 3D pentru a crea forme ergonomice și organice, ușor și rapid. Modificați și combinați forme simple (primitive) 3D, pentru a crea rapid suprafețe funcționale și estetice rafinate și a crește ergonomia și atractivitatea produselor dvs.

3DEXPERIENCE DRAFTSIGHT

Sistem CAD 2D și 3D avansat care vă permite să creați, să vizualizați și să modificați orice fișier DWG cu ușurință, rapiditate și eficiență. Puteți partaja proiecte, colabora, revizui sau modifica modele de oriunde, printr-o interfață ușor de utilizat, având proiectele stocate în siguranță în cloud.

PLANIFICREA PROIECTULUI

Planificatorul de proiecte vă permite să uniți procesele de dezvoltare și producție pe măsură ce se primesc actualizări și se încheie sarcini atribuite în proiect precum și vizualizarea utilizării resurselor, pentru a avea o imagine completă asupra produsului. Puteți adăuga în mod dinamic legături, actualiza termenele și puteți stabili repere pentru a vă asigura că proiectele rămân pe drumul cel bun. Datele CAD sunt atașate sarcinilor, astfel încât este ușor să mențineți controlul versiunilor și să urmăriți progresul sarcinilor, cu o vizibilitate completă pentru toate departamentele implicate.

PROGRAMARE CNC

Gestionați mașini CNC, accesorii, scule și ansambluri de scule în 3D pentru a accelera programarea numerică, a minimiza erorile și a utiliza la maxim capacitatea mașinilor-unelte. Creați cu ușurință trasee de scule optimizate pentru a reduce mișcările inutile, timpul ciclului și a elimina coliziunile. De asemenea, puteți defini și valida procesele de prelucrare pentru a programa strunguri și mașini de tipul frezare-strunjire (mill-turn).

SOCIAL BUSINESS ANALYST

Luați decizii mai bune și mai rapid prin alipirea informațiilor din surse online, compararea și analiza rezultatelor alături de echipa dvs. Automatizați distribuirea informațiilor, astfel încât sarcinile vitale să fie executate rapid. O imensă bibliotecă de surse de conținut online vă permite să urmăriți subiecte de interes, să analizați tendințele și chiar să automatizați rapoarte de analiză pentru a transmite informații în timp real.

INGINER ANALIZĂ STRUCTURALĂ

Utilizați această soluție cuprinzătoare de analiză cu element finit pentru a vedea cum se vor comporta produsele în viața reală, pentru a ghida deciziile de inginerie și pentru a optimiza performanța produsului – precum și pentru a evita prototipurile costisitoare inutile. Fluxul de lucru se integrează perfect cu 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, astfel încât să puteți analiza cu ușurință pe măsură ce proiectați, prevenind reproiectarea ulterioară care consumă mult timp.

INGINER DE PRODUCȚIE

Creați și dezvoltați linia de produse pe parcursul multiplelor procese de producție, reduceți timpii de nefuncționare, reduceți timpul de finalizare a produsulor, creșteți precizia costurilor și îmbunătățiți calitatea produselor prin dezvoltarea fluxurilor de lucru îmbunătățite într-un mediu colaborativ. Puteți optimiza programarea și alocarea resurselor, puteți preveni blocajele și puteți obține utilizarea mașinilor aproape 100%, având vizibilitate și trasabilitate completă pentru întregul proces de fabricație.

COLLABORATIVE BUSINESS INNOVATOR

Reunește membrii echipei din toate locațiile și din toate departamentele într-un mediu virtual, securizat care facilitează colaborarea și înlesnește schimbul de cunoștințe pentru a maximiza valoarea membrilor echipei și a resurselor. Comunitățile, mesageria instantanee, tablourile de bord cu informații, capacitățile puternice de căutare și alte caracteristici oferă membrilor echipei informații critice, validare, capacitate de colaborare și feedback util.

COLLABORATIVE INDUSTRY INNOVATOR

Obțineți vizibilitate maximă și control asupra datelor organizației dvs. în fiecare moment important – și puneți-le în funcțiune pentru a crea o întreprindere performantă. Gestionarea datelor, a ciclului de viață, revizuirea și controlul versiunilor, a fluxului de lucru / traseului, a problemelor apărute și a modificărilor permit utilizatorilor să crească eficiența, să scurteze procesele și să optimizeze afacerea.

Sunteți pregătit să testați 3DEXPERIENCE WORKS?

Aflați cum puteți maximiza colaborarea, cum vă puteți atinge obiectivele de afaceri și aduce noi inovații pe piață.
3DS_2020_3DEXPERIENCE_COMPASS_BLUE_RVB


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri