Collaborative Business Innovator

 

Colaborați cu întreaga dvs. organizație, oriunde în lume
Accelerați ritmul de inovare a produselor. Permiteți echipelor multidisciplinare să colaboreze, în timp real, pe o singură platformă, în cloud. Collaborative Business Innovator oferă acces la aplicații și servicii pentru conectarea digitală a angajaților, furnizorilor, clienților și consumatorilor. Permite echipelor dvs. să creeze tablouri de bord și comunități, să sintetizeze, să partajeze date și să conecteze persoane și date într-un singur loc. În acest mod, asigurați colaborarea, agilitatea și lansarea mai rapidă a produselor dvs. pe piață.
product-3dexperience-scs-most-relevant-information-001-vp-1

Toate informațiile relevante într-o singură locație

Datele sunt piatra de temelie a oricărei afaceri. Collaborative Business Innovator vă permite să creați tablouri de bord, pentru a partaja rapid și în siguranță, cu toți cei interesați, datele esențiale de dezvoltare a produselor. Creați cu ușurință propriile tablouri de bord, pentru a afișa informațiile cele mai relevante pentru afacerea dvs., într-o singură locație convenabilă online. Păstrați echipa de dezvoltare a produsului informată prin partajarea oricărui tip de fișiere media, inclusiv imagini, videoclipuri sau orice fișier de tip CAD.

Colaborați prin intermediul comunităților

Creați cu ușurință comunități care să colaboreze la idei, subiecte de interes și proiecte. Partajați informații cu părțile interesate, în timp real, cum ați face-o pe orice platformă socială. Indiferent de locația dvs., postați actualizări și solicitați feedback, interacționați cu idei, vizualizați și comentați modele. Creați, atribuiți, gestionați sarcini și monitorizați starea lor, direct în comunitate. Permiteți partajarea ușoară a fișierelor dvs. tehnice cu 3DDrive și partajați conținut interactiv cu 3DPlay.

product-3dexperience-scs-collaborate-through-communities-001-vp-2
product-3dexperience-scs-intelligently-store-001-vp-3

Stocați inteligent conținut tehnic

Stocați totul în cloud, cu o soluție de stocare care înțelege fișierele de proiectare și relațiile dintre alte fișiere CAD pe care le încărcați în 3DDrive. Puteți adăuga, accesa și partaja cu ușurință conținutul tehnic, din interiorul tabloului de bord. Vizualizați, adnotați, marcați și comentați în diferite formate de fișiere și partajați-le cu oricine este implicat în proiectul dvs.

Solicitați o ofertă

Primiți automat o ofertă, complet confidențială, pentru produsele SOLIDWORKS alese.

Solicitați un demo

Aflați cum puteți crește productivitatea și deveni mai rentabili, proiectând produse mai convingătoare.

Contactați consultanții de vânzări

Discutați cu un expert SOLIDWORKS care va răspunde la toate întrebările legate de produs, preț și licențiere.

3DS_2020_3DEXPERIENCE_COMPASS_BLUE_RVB


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri