SolidCAM – Soluția CAM de top, integrată cu tehnologia uimitoare iMachining


Obțineți cea mai bună soluție CAM, pentru o programare CNC eficientă și profitabilă, direct în mediul CAD


Uimitoarea Tehnologie iMachining 

SolidCAM vă pune la dispoziție valoroasa tehnologie revoluționară iMachining.

 • iMachining reduce cu 70% timpul de prelucrare în CNC
 • iMachining prelungește semnificativ durata de viață a sculelor de tăiere
 • Tehnologia unică iMachining Technology Wizard oferă putere și viteză optimă, ținând cont de traseul sculelor, semifabricat, materialul sculei și specificațiile mașinii

iMachining face mașinile CNC mai profitabile și mai competitive. Tehnologie brevetată, iMachining este complet unică, atât în ceea ce privește traseul sculelor, cât și în ceea ce privește metoda de programare cu tehnologia patentată Technology Wizard.

Soluție CAM completă, perfect integrată în SOLIDWORKS

SolidCAM funcționează direct în sistemul CAD, existent în SOLIDWORKS sau Autodesk Inventor, cu integrare perfectă și asociativitate completă a căilor de instrumente. Modificările design-ului în modelul CAD declanșează actualizări automate ale traseelor de scule în modelul CAM.
Cu integrare într-o singură fereastră, toate operațiile de prelucrare pot fi definite și verificate, fără a părăsi mediul parametric de asamblare CAD cu care sunteți deja obișnuit.

BENEFICII

 • Oferă o soluție CAM completă pentru toate aplicațiile CNC
 • Funcționează în CAD-ul dvs. deja existent. Integrare perfectă, atât în SOLIDWORKS, cât și în Autodesk Inventor
 • Elimină provocările de import/export. În acest mod salvați timp și nervi.
 • Cea mai bună viteză de lucru. Timpul de învățare este foarte scurt, deoarece sunteți deja familiarizat cu interfața SolidCAM, disponibilă în interiorul sistemului CAD
 • Oferă o imagine de ansamblu completă. SolidCAM funcționează în modul de asamblare CAD pentru a afișa grafic, în timpul simulării, prinderile, uneltele și traseele, putând astfel determina eventualele erori care pot apărea în timpul prelucrării
 • SolidCAM crește odată cu dumneavoastră. SolidCAM este disponibil cu pachete pentru toate tipurile și aplicațiile de mașini CNC
 • SolidCAM reprezintă cea mai rentabilă ofertă calitate-preț. Soluția integrată CAD/CAM: SOLIDWORKS + SolidCAM este disponibilă la un preț competitiv

SolidCAM – Soluția completă CAM

cu Revolutionary iMachining, complet integrat în SOLIDWORKS

iMachining 2D

Profitați de cunoștințele și experiența a sute de maeștri CAM și CNC. iMachining Wizard și superiorul Tooth Path vă ajută să atingeți un nou nivel de performanță CNC, economisind peste 70% din timpul necesar ciclului de producție și extinzând  semnificativ durata de viață a uneltei.

iMachining 3D

iMachining 3D oferă rezultate uimitoare de prelucrare 3D, scurtând cu peste 70% timpul de prelucrare. iMachining 3D oferă degroșare optimizată și semi-finisare, atât pentru piese 3D de formă generală, cât și pentru piese prismatice.

iMachining 3D pentru Piese Prismatice

iMachining 3D realizează ciclul de prelucrare în cel mai scurt timp posibil și reduce drastic timpul de programare pentru frezarea pieselor prismatice, cu multiple buzunare și insule, identificând automat geometria și adâncimea buzunarului, direct din modelul 3D CAD.

2.5 Milling

Puternic, facilitează crearea traseelor de scule pentru frezarea CNC 2.5D, cu control interactiv complet și recunoașterea caracteristicilor. Funcționează direct în sistemul dvs. CAD. Un pachet cu  instrumente speciale oferă sub-operații specializate, prestabilite, pentru sloturi, colțuri și gravuri.

AFRM

Sporiți posibilitățile de frezare 2.5D ale SolidCAM cu capacitățile puternice de recunoaștere și prelucrare automată a caracteristicilor. Utilizatorul SolidCAM are la dispoziție tot ce e mai bun din ambele: Operațiuni Interactive și de Automatizare.

Prelucrarea de Mare Viteză a Suprafeței [HSS]

csm_module_hss_8eb7bcedec
HSS asigură prelucrarea netedă și calitativă a suprafețelor și a tăieturilor, utilizând scule standard și profilate. HSS este un modul esențial pentru fiecare atelier de prelucrări.

HSR/HSM – Prelucrare 3D de mare viteză

HSR/HSM oferă degroșare puternică, precum și cele mai fine trasee de scule pentru operațiile de finisare, disponibile pentru prelucrarea 3D a pieselor 3D complexe, a pieselor aerospațiale, matrițelor, ștanțelor și uneltelor. HSR/HSM oferă un nivel ridicat de calitate a suprafeței (netezime), eficiență și prelucrare inteligentă.

Prelucrarea Indexată pe Mai Multe Fețe

SolidCAM este extrem de puternic în prelucrarea indexată pe 4/5 axe. Prelucrarea este simplificată de o poziție singulară de pornire, în cazul configurării indexate. Accelerarea prelucrării pe mai multe fețe are loc prin eliminarea mutărilor multiple ale sistemului de coordonate.

5xMilling simultan

Beneficiați de cele mai testate și eficiente trasee de scule pentru CNC-urile cu 5 axe din industrie. Dispuneți de o interfață de utilizator simplă, precum și de control avansat asupra tuturor aspectelor legate de traseul sculei și verificarea coliziunilor.

Prelucrarea Matrițelor

Strategiile SolidCAM Moldmaking sunt soluții CAM, excelente pentru orice fabrică de matrițe. Modulele revoluționare SolidCAM iMachining 3D, HSM și Sim 5-Axis oferă cea mai bună combinație pentru prelucrarea matrițelor și a inserțiilor.

Strunjire (Turning)

SolidCAM oferă un pachet Turning cuprinzător, cu căi de instrumente puternice și tehnici rapide și eficiente pentru strunjire. SolidCAM are capacitatea de a menține actualizat stocul tuturor operațiunilor de strunjire și frezare.

Frezare (Advanced Mill-Turn)

SolidCAM Mill-Turn oferă o programare ușoară pentru mașini CNC complexe, cu turelă și arbore multiplu, cu sincronizare cu turelă și simulare completă. Toate operațiile de frezare și strunjire, inclusiv iMachining, sunt disponibile pentru programarea mașinilor mill-turn.

Solid Probe

Grație controlului sondelor de pe mașina CNC, modulul Solid Probe vă permite să faceți Setări și Măsurători pentru a controla calitatea pieselor prelucrate. De asemenea, modulul Solid Probe oferă suport pentru pre-setarea sculelor (Tool Presetter).

Explorați în această broșură toate modulele pe care SolidCAM vi le poate oferi.


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri