Solid Probe

Modulul Solid Probe al SolidCAM

Modulul esențial pentru configurarea instrumentelor și a măsurătorilor la fața locului

Solid Probe, modulul integrat SolidCAM, vă permite să faceți Home Definition (Configurare) și On-Machine Verification (Măsurători).

Efectuând sondarea pe mașina dumneavoastră CNC, Solid Probe vă permite să configurați și să măsurați direct, rapid și ușor, calitatea pieselor, fără a perturba configurarea anterioară. De asemenea, Solid Probe oferă suport pentru presetarea instrumentelor (Tool Presetter suport).

Cu Solid Probe puteți vizualiza complet toate sondările efectuate cu ajutorul dispozitivului de simulare de la SolidCAM, pentru a evita orice potențială deteriorare a instrumentului Probe.

 

Solid Probe este un modul obligatoriu pentru departamentele de control a calității, dar și pentru fiecare operator ce efectuează măsurători

 

Modulul de sondare care face totul:

 • Configurare (Home Definition) și Verificare (On-Machine Verification) simple. Măsurați-vă piesele direct în dispozitiv
 • Suport pentru presetarea sculelor
 • Selectați cu ușurință, pe modulul dvs., geometria pe care trebuie să o măsurați
 • Vizualizați pe deplin toate mișcările instrumentului Probe cu ajutorul Simulării
 • Suportă o gamă largă de cicluri de sondare, cu parametri definiți de către utilizator

Definiți atât operațiunile de sondare, cât și pe cele de prelucrare, direct în SolidCAM CAM-Manager

În SolidCAM CAM-Manager definiți operațiile de sondare și operațiile de prelucrare. Ba chiar utilizați aceeași selecție de geometrie pentru fiecare tip de operație.

Când modelul solid suferă modificări, atât operațiile de prelucrare, cât și operațiile de sondare, sunt actualizate automat, pentru a utiliza noua geometrie.

Ciclurile Sondării Controller

 

Utilizați aceeași geometrie ca și operațiile 2.5D Milling, având: control complet asupra toleranțelor, opțiuni multiple de sortare și previzualizare directă a diverselor etape din ciclul de producție.

csm_Probe-Preview-01_20089ef3f9

Presetați-vă instrumentele

 

Utilizați instrumentul de presetare Solid Probe, Tool Presetter, pentru a verifica instrumentele de tăiere, în intervalul dintre operațiile de prelucrare și de schimbare a sculei.

csm_Preset-02_196cda3ea3

Definire Configurare (Home Setup)

Aveți de ales între 16 cicluri diferite, pentru a vă defini cu ușurință configurația, înlocuind procedurile de configurare manuală, consumatoare de timp.

csm_Probe_Home_definition-0000_56d1562d54

Măsurători (On-Machine Verification)

Măsurați suprafețele și proprietățile prelucrate, fără a transfera piesa pe o mașină de măsurat coordonate. Inspectați piesa cu dispozitivul, fără a întrerupe configurarea.

csm_00-Probe_5x_929bbaf2c9

Ciclurile Solid Probe vă simplifică măsurătorile

 

Alegeți dintr-o gamă variată de cicluri Solid Probe. Faceți față diverselor provocări de măsurare și oferiți fluxuri de lucru fluide cu ajutorul operațiunilor de prelucrare SolidCAM.

Alegeți rezultatul măsurătorilor

După sondare, Probe Controller documentează rezultatele într-un jurnal de măsurare (Measurement log) pe care îl puteți vizualiza pe ecran sau salva într-un fișier.

 

Personalizare Postprocesor

SolidCAM personalizează postprocesoarele, optimizate pentru mașinile și sondările specifice CNC, oferindu-vă operațiuni fără întreruperi, pe tot parcursul lucrării.

Convingeți-vă singuri! Testați Programul

În comparație cu orice alt sistem CAM pentru prelucrarea unei piese, iMachining-ul SolidCAM se remarcă la capitolul ușurință de utilizare, timp de programare, timp de fabricare și durată de viață a sculelor utilizate. Testați iMachining descărcând versiunea gratuită pentru 60 de zile.


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri