Rezolvați probleme complexe de inginerie prin fabricarea aditivă

Prin intermediul proceselor de fabricație aditivă aveți oportunitatea de a produce componente optimizate pentru dinamica fluidelor,  schimbătoare de căldură, sisteme de propulsie, colectoare, dispozitive microfluidice și multe altele.

Imprimante 3D Metal

Regândiți designul pieselor metalice. Produceți componente și dispozitive cu greutate redusă, funcționalități sporite și ansambluri simplificate.

Imprimante 3D Plastic

Soluții cu privire la realizarea de prototipuri pentru producția de materiale plastice.

Imprimante 3D pentru producția modelelor de turnare

Producția de modele de turnare fără ceară și rășină

Imprimante 3D pentru Bijuterii

Soluții digitale pentru: modele de turnare a bijuteriilor, modele principale pentru matrițe și modele de verificare a prototipului/potrivirii.


Despre 3D SYSTEMS

În urmă cu mai bine de 30 de ani, 3D SYSTEMS  a adus inovația imprimării 3D în industria producției. Astăzi, în calitate de partener principal în soluțiile de fabricare aditivă, 3D SYSTEMS aduce inovație, performanță și fiabilitate fiecărei interacțiuni sau concept, oferind clienților posibilitatea de a crea produse și oportunități de afaceri care nu erau posibile înainte. Soluțiile 3D SYSTEMS  abordează o varietate de aplicații avansate pe piața de sănătate (medical și stomatologic) și  în industrii ca: aerospațial, apărare, auto sau bunuri de larg consum.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri