Materiale de turnare a metalelor

Creșteți productivitatea și calitatea turnării

Alegând materiale din ceară 100%,  pentru modele de înaltă rezoluție, utilizabile în procesul standard de turnare în ceară, sau în cel al materialelor plastice turnabile pentru piese turnate curat, fără cenușă, creșteți calitatea și productivitatea pieselor metalice. De la detalii micro până la cele macro, obțineți rapid piese metalice de precizie, imprimând modele exacte, repetabile și accesibile, fără scule.

Ceară

 

Explorați materialele din Ceară>

Post-Procesare

 

Explorați materialele Post-Procesare>

Imprimante 3D

3D Systems vă pune la dispoziție cea mai bună gamă de tehnologii comerciale de imprimare 3D pentru plastic și metal, inclusiv stereolitografie (SLA), sinterizare selectivă cu laser (SLS), imprimare multi-jet (MJP), imprimare color-jet (CJP) și tipărire directă a metalelor (DMP).

Accesați Imprimantele 3D>

Software

Software-ul nostru de inginerie permite crearea datelor 3D din scanări, proiectarea și utilizarea acestor date în fabricare, imprimarea 3D și inspecția pieselor de producție.

Mai multe detalii despre Software >

La cerere

Sistemul 3D oferă servicii online de imprimare și fabricare 3D de calitate profesională, care pun la dispoziția proiectanților și inginerilor instrumentele necesare pentru a proiecta, itera și produce piese de calitate, direct din fișierele digitale 3D.


Accesați, la cerere, 3D Systems >