Colaborare

Colaborați cu echipa dvs., folosind instrumente sociale integrate. Interacționați cu conducerea, clienții, furnizorii sau orice alte părți interesate, pe tot parcursul procesului de dezvoltare a produsului.
Collaborative Business Innovator

Adăugați, în portofoliul dvs. SOLIDWORKS, puterea de colaborare și de partajare a datelor de pe platforma 3DEXPERIENCE. Inovați-vă produsele într-un mod inegalabil.

Gestionarea datelor și a ciclului de viață al produselor în cloud

Conectați cele mai importante resurse ale organizației dvs. – oameni, instrumente software și date – într-un loc unic și sigur. Profitați la maxim de puterea echipelor dvs. de a proiecta și livra produse pe piață mai rapid.

Social Business Analyst

Folosiți o soluție puternică de business intelligence pentru managementul produselor, marketing și vânzări. Furnizând analiza conținutului online, soluția permite luarea deciziilor pentru întreaga organizație, bazându-vă pe date.

Aflați mai multe despre alte soluții

3D CAD
Soluțiile intuitive de proiectare 3D și de dezvoltare a produselor de la SOLIDWORKS vă permit să conceptualizați, să creați, să validați, să comunicați, să gestionați și să vă transformați ideile inovatoare.
Soluții de Simulare
Soluțiile de simulare SOLIDWORKS oferă o gamă de instrumente de analiză ușor de utilizat. Cu ajutorul lor, puteți cunoaște comportamentul fizic al unui produs în lumea reală, prin testarea virtuală a modelelor CAD.
SOLIDWORKS Electrical Design

Cu instrumente specifice pentru ingineri și interfețe intuitive pentru proiectarea mai rapidă a sistemului electric încorporat, soluțiile electrice Solidworks simplifică proiectarea produselor electrice.

SOLIDWORKS Inspection

Reduceți timpul necesar pentru crearea documentației de inspecție, contribuind la eliminarea erorilor ce pot apărea la introducerea datelor. Îmbunătățiți calitatea și reduceți semnificativ timpul de lansare a produselor pe piață.

Aveți întrebări cu privire la soluțiile de colaborare SOLIDWORKS?

Soluțiile de colaborare SOLIDWORKS vă permit dvs. și întregii echipe să colaborați rapid la idei noi, pe tot parcursul procesului de dezvoltare.
3DS_2020_3DEXPERIENCE_COMPASS_BLUE_RVB


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri