Curs Simulation

Detalii

Durata cursului: 3 zile, 8 ore/zi. Sunt utilizate manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerințe preliminare: Parcurgerea cursului SolidWorks Essentials.

Descriere: Cursul este dedicat celor care doresc să obțină modele performante, realizând analiza cu element finit și evaluând comportamentul pieselor și ansamblurilor în mediul virtual, sub acțiunea diferitelor încercări externe. Cursul include noțiuni de bază ale FEA (analiza cu element finit) și procesul de la generarea mesh până la interpretarea rezultatelor. De asemenea, va fi discutată analiza tensiunilor liniare, tipurile de contacte și „best practices”.

Cuprins: SolidWorks Simulation.

Curs Simulation Professional

Detalii

Durata cursului: 4 zile, 8 ore/zi. Sunt utilizate manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerințe preliminare: Parcurgerea cursului SolidWorks Essentials.

Descriere: Acest curs este dedicat celor care vor să obțină modele performante, realizând analiza cu element finit și evaluând comportamentul pieselor și ansamblurilor în mediul virtual, sub acțiunea diferitelor încercări externe. Cursul implică noțiunile de bază ale FEA (analiza cu element finit) și procesul de la generarea mesh până la interpretarea rezultatelor. Va fi discutată analiza tensiunilor liniare, tipurile de contacte și „best practices”. De asemenea, vor fi aduse în discuție analiza transferului termic, analiza de frecvență, oboseala, stabilitatea ansamblurilor expuse la fenomenul de flambaj linear, studiul vaselor sub presiune și simulările 2D.

Cuprins: SolidWorks Simulation și SolidWorks Simulation Professional.

Curs Simulation Premium

Detalii

Durata cursului: 4 zile, 8 ore/zi. Sunt utilizate manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerințe preliminarii: Parcurgerea cursului SolidWorks Essentials și SolidWorks Simulation.

Descriere: Acest curs este dedicat celor care vor să obțină modele performante, realizând analiza cu element finit și evaluând  comportamnetul pieselor și ansamblurilor în mediul virtual, sub acțiunea diferitelor încercări externe. În prima parte a cursului sunt parcurse noțiuni de bază, dar și avansate, referitoare la analiza non-lineară. Veți învăța să evaluați modelele care suportă curgeri sau deplasări mari și să realizați cu succes o  analiză non-lineară. În cea de-a doua parte a cursului vor fi discutate noțiunile analizei dinamice (analiza dependentă, analiza armonică și vibrațiile aleatoare). Modulele Nonlinear și Dynamic sunt incluse.

Cuprins: SolidWorks Simulation Premium Nonlinear și SolidWorks Simulation Premium Dynamics.

Curs Flow Simulation

Detalii

Durata cursului: 2 zile, 8 ore/zi. Sunt utilizate manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerințe preliminare: Parcurgerea cursului SolidWorks Essentials.

Descriere: Acest curs vizează noțiunile de bază în analiza fluidelor și studiază considerentele teoretice, realizarea mesh, modelarea, analizarea, postprocesarea, opțiunile și interpretarea rezultatelor.

Cuprins: SolidWorks Flow Simulation.

Curs Simulation Plastics

Detalii

Durata cursului: 1 zi și jumătate; 8 ore și respectiv 4 ore/zi. Sunt utilizate manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerințe preliminare: Parcurgerea cursului SolidWorks Essentials și cunoștințe fundamentale legate de materialele plastice, piese realizate din plastic și/sau proiectarea matrițelor de injecție.

Descriere: Acest curs vă învață să utilizați instrumente specializate, pentru a analiza și estima curgerea plasticului topit în procesul de injecție. Estimarea curgerii plasticului permite prevederea apariției unor defecte de tipul liniilor de sudură, a golurilor etc. Cunoscând eventualele defecte se poate modifica materialul, geometria piesei sau condițiile procesului de injecție, în vederea minimizării sau eliminării defectelor. Cursul conține toate noțiunile necesare, atât pentru proiectanții de piese (Plastics Professional), cât și de matrițe (Plastics Premium).

Cuprins: SolidWorks Simulation Plastics.

Curs Motion

Detalii

Durata cursului: 2 zile, 8 ore/zi. Sunt utilizate manuale de instruire concepute de SolidWorks Corp.

Cerințe preliminare: Parcurgerea cursului SolidWorks Essentials, precum și cunoștințe fundamentale legate de Motion Manager de la SolidWorks. Dacă nu stăpâniți noțiunile necesare pentru Motion Manager, veți primi, înainte de începerea cursului, un material pe care-l veți parcurge individual.

Descriere: În cadrul acestui curs veți studia comportamentul cinematic și dinamic al ansamblurilor SolidWorks.

Cuprins: SolidWorks Motion.

Doriți să parcurgeți oricare dintre cursurile menționate? 

Contactați-ne pentru detalii.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri