Turnarea Bijuteriilor/Modelelor principale

Producție super-rapidă și precisă a modelelor cu detalii micro


Având la dispoziție un material de ceară 100% pentru modele de înaltă rezoluție, utilizabil în procesul standard de turnare în ceară sau materiale plastice pentru modele precise, cu detalii fine, precum și în procesul de turnare directă ori turnare în RTV/silicon pentru modele de înaltă precizie, soluțiile noastre de fabricație digitală a bijuteriilor accelerează personalizarea și producția în serie a bijuteriilor.

 

Imprimante 3D

3D Systems vă pune la dispoziție cea mai bună gamă de tehnologii comerciale de imprimare 3D pentru plastic și metal, inclusiv stereolitografie (SLA), sinterizare selectivă cu laser (SLS), imprimare multi-jet (MJP), imprimare color-jet (CJP) și tipărire directă a metalelor (DMP).

Accesați Imprimantele 3D>

Software

Software-ul nostru de inginerie permite crearea datelor 3D din scanări, proiectarea și utilizarea acestor date în fabricare, imprimarea 3D și inspecția pieselor de producție.

Mai multe detalii despre Software >

La cerere

Sistemul 3D oferă servicii online de imprimare și fabricare 3D de calitate profesională, care pun la dispoziția proiectanților și inginerilor instrumentele necesare pentru a proiecta, itera și produce piese de calitate, direct din fișierele digitale 3D.


Accesați, la cerere, 3D Systems >