iMachining

iMachining – Revoluție în prelucrarea CNC

Profitați de cunoștințele și experiența a sute de maeștri CAM și CNC. iMachining Wizard și superiorul Tooth Path vă ajută să atingeți un nou nivel de performanță CNC.

Succesul iMachining atrage mulți IMITATORI!

 • Sistemul patentat iMachining este unic datorită traseelor de scule generate, care duc la mărirea vitezei de tăiere, inclusiv în cazul materialelor dure, chiar și cu cele mai mici unelte de tăiere. De asemenea, sistemul mărește semnificativ durata de viață a sculei.
 • În plus, exclusivul iMachining Technology Wizard oferă valori de viteză automate, optime și rapide, pentru diferite materiale și mașini CNC, asigurând succesul  din „prima tăiere”.

Tehnologia unică și revoluționară iMachining de la SolidCAM:

 • Reduce cu peste 70% timpul prelucrării CNC
 • Prelungește semnificativ durata de viață a sculei
 • Folosește brevetatul Technology Wizard pentru a furniza putere și viteză optimă, ținând cont de traseul sculelor, semifabricat, tipul de instrument de tăiere și specificațiile mașinii CNC
 • Oferă economii incredibile și o eficiență sporită în operațiile de frezare CNC, aducând profituri mari
 • La nivel mondial, clienții iMachining au un avantaj competitiv IMENS. Vă puteți permite să rămâneți în urmă?

Părerile utilizatorilor despre brevetatul iMachining de la SolidCAM:

„iMachining e WOW!”

Deka Research

„Reduce incredibil timpul”

Mechanical Products

„Suntem încântați. E minunat”

ProKASRO Mechatronics

„Fiecare zi în care nu folosim SolidCAM iMachining e o zi în care pierdem bani”

Rotary Airlock

„Sumele de bani pe care le economisim sunt cu adevărat semnificative!”

Galander Medical

„Durată de viață mai lungă a sculei, cicluri mai rapide și sarcini de tăiere mai ușoare”

Dixon Surgical

Urmăriți iMachining în acțiune


Convingeți-vă singuri! Testați Programul

În comparație cu orice alt sistem CAM pentru prelucrarea unei piese, iMachining SolidCAM se remarcă la capitolul ușurință de utilizare, timp de programare, timp de fabricare și durată de viață a sculelor utilizate. Testați iMachining descărcând versiunea gratuită pentru 60 de zile.

csm_iMachining2D_7_5fe5673d9c

Cum funcționează iMachining

 

 • Datorită  traseelor brevetate de tip spirală „morphing spiral”, a separării inteligente a insulelor și a combinațiilor dintre acestea, iMachining vă oferă cele mai scurte cicluri de producție din industrie.
 • Unghiul de tăiere se reglează constant între o valoare minimă și maximă, în timp ce mișcarea este reglată dinamic, pentru a asigura o sarcină mecanică și termică constantă pe sculă. Astfel, vă bucurați de cea mai lungă durată de viață a sculei, la cea mai mare rată de îndepărtare a materialului (MRR) posibilă.
 • Deoarece spiralele au MRR mai mare decât traiectoriile trohoidale, iMachining utilizează diverse strategii brevetate care îi permit să utilizeze spirale mai des decât traseele de tip trohoidal.
 • iMachining reduce automat vibrațiile pentru a preveni uzura excesivă a sculei și, de asemenea, scade probabilitatea formării pereților subțiri temporari, care duc, deseori, la deteriorarea sculei.
 • Folosind cunoștințe avansate despre materialul rămas de prelucrat (semifabricat), iMachining menține cel mai înalt nivel de angajare a sculei de tăiere, evitând „tăierile în aer” și repoziționarea mișcărilor.
 • iMachining 3D analizează toate prelucrările și le grupează eficient, pentru a reduce, pe toată durata prelucrării, traseele de deplasare a sculei.

Reacția clienților la iMachining: „Pur și simplu uimitor”


Asta spun clienții, producătorii de mașini-unelte și companiile de scule despre iMachining – tehnologia unică și revoluționară de tăiere CNC, complet integrată în SOLIDWORKS, care vă face pe dumneavoastră, dar și pe mașinile dvs. CNC, mai competitivi, obținând profituri mai mari decât v-ați putea imagina.

În sfârșit, toate promisiunile unei ADEVĂRATE REVOLUȚII în prelucrarea CNC sunt disponibile, grație unei tehnologii avansate, transformată-n realitate de iMachining!

O adevărată descoperire în tehnologia CNC de frezare, iMachining permite o prelucrare rapidă și adâncă, prin optimizarea unghiurilor de tăiere a sculei și avansului de mișcare pe toată traiectoria prelucrării.
iMachining Technology Wizard oferă viteză și mișcare optimă automată pentru diverse materiale și mașini CNC, asigurând succesul de la „prima tăiere”.
Utilizați mașinile CNC pentru a vă desfășura activitățile mai rapid, chiar și cu cele mai mici scule de tăiere, pentru cele mai dure materiale.


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri