iMachining

iMachining 3D pentru piese prismatice

iMachining 3D reduce semnificativ timpul de programare pentru frezarea pieselor prismatice, cu mai multe buzunare și insule.
 • În timp ce programarea CAM 2.5D standard solicită utilizatorilor să selecteze sau să definească geometria pentru fiecare caracteristică (atât lanț, cât și adâncime), rezultând mai multe operații și un consum mai mare de timp, iMachining 3D elimină necesitatea definirii geometriei, identificând automat geometria și adâncimea, direct din modelul 3D CAD
 • Folosind tehnologia inteligentă Scallop, în timpul ciclului de Degroșare, pentru a pregăti în mod optim piesa pentru Finisare, iMachining combină, într-o singură operație, Degroșarea și Degroșarea restului de material

Folosind iMachining 3D la prelucrarea pieselor prismatice, performanța și eficiența sunt maximizate automat, obținându-se cel mai scurt timp posibil pentru ciclul de prelucrare.

 

1. Inițial, iMachining 3D folosește adâncimile profunde, pentru a elimina cea mai mare cantitate de material. În acest mod, adâncimile de tăiere sunt optimizate. Rata de îndepărtare a materialului (MRR) și durata de viață a sculei sunt maximizate. De asemenea, este eliminată necesitatea retragerii complete.
2. iMachining 3D efectuează o sortare inteligentă (grupare optimă a tăieturilor apropiate), pentru a combina eficient tăieturile regionale, de nivel 2D, pe axa Z. Simultan, mișcările fără tăiere (în aer) sunt reduse prin ordonarea la nivel 3D pe axa Z și prin prelucrarea localizată a regiunilor 2D ale traseului sculei.
3. iMachining 3D aplică poziționarea inteligentă între regiunile de nivel 2D pe axa Z. Mișcările lungi sunt reduse prin legarea la nivel 3D pe axa Z și prin prelucrarea localizată a regiunilor 2D ale traseului sculei.
4. iMachining 3D oferă protecție automată modelului țintă, astfel încât uneltele mari să poată fi utilizate în siguranță în spațiul de prelucrare.

Prelucrarea restului de material

 

Cu unelte mai mici se poate efectua orice număr de operațiuni pentru prelucrarea restului de material. Ținând cont de Modelul Actualizat al Semifabricatului, doar zonele strânse și colțurile vor fi prelucrate.

Protecție automată a piesei țintă (de realizat)


Pentru a evita deteriorarea piesei țintă, atunci când lucrați cu unelte mari, în spații restrânse, iMachining 3D oferă protecție automată a modelului.

Protecția suportului împotriva coliziunii

În fiecare stadiu de prelucrare, iMachining 3D reglează traseul sculei, pentru a evita contactul dintre suportul sculei și modelul actualizat al semifabricatului.

 • În lipsa Protecției Suportului Sculei împotriva Coliziunii, extensia sculei de la suport ar trebui să fie mai lungă, pentru a prelucra buzunare adânci
 • Prin utilizarea unei extensii mai scurte a sculei de la suport, scula capătă o rapiditate și o forță sporită

Finalizați piesele prismatice cu Pocket Recognition

Pocket Recognition identifică automat toate buzunarele (cu adâncimi diferite și la niveluri diferite), efectuând finisajul printr-o singură operație. Astfel se reduce semnificativ timpul de programare.

 • Pocket Recognition oferă, într-o singură operație, selectarea automată și finisarea optimă a caracteristicilor buzunarului.
 • Finisarea se realizează folosind o multiplicare pe contur.
Convingeți-vă singuri! Testați Programul

În comparație cu orice alt sistem CAM pentru prelucrarea unei piese, iMachining-ul SolidCAM se remarcă la capitolul ușurință de utilizare, timp de programare, timp de fabricare și durată de viață a sculelor utilizate. Testați iMachining descărcând versiunea gratuită pentru 60 de zile.


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal

  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri