SpaceMouse® Pro Wireless

Standardul de inginerie pentru spațiile de lucru mobile

Stațiile de lucru CAD moderne oferă din ce  în ce mai multă mobilitate. SpaceMouse Pro Wireless oferă profesioniștilor CAD o ergonomie avansată, putere și personalizare, într-un format special conceput pentru ingineri, arhitecți sau designeri aflați în mișcare. Cu un receptor universal mic, performant, un hub USB și o carcasă elegantă, SpaceMouse Pro Wireless te însoțește pretutindeni.

Navigare imersivă în proiectarea inginerească 3D

Controller-ul 3Dconnexion 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) vă ajută să vă conectați, mai simplu ca niciodată, la diverse proiecte. Interacționați lejer cu desene și medii 3D, împingând ușor, trăgând, răsucind sau înclinând capătul controller-ului. Operațiunea vă eliberează cealaltă mână, pe care o puteți utiliza pentru a selecta, crea și edita diverse modele, apelând la un mouse obișnuit. 6DoF este simplu, intuitiv și oferă o legătură profundă, tactilă, între profesioniștii CAD și munca lor.

 

Libertatea oferită de lipsa firelor

 

Grație tehnologiei wireless de 2,4 GHz, SpaceMouse Pro Wireless vă oferă, în timp real, acces la conținutul dvs. 3D. Utilizând receptorul universal 3Dconnexion, profesioniștii CAD pot profita de o fiabilitate similară celei caracteristice produselor cu fir.

Cu posibilitatea de a fi utilizat timp de două luni, înainte de a necesita reîncărcarea*, și o husă elegantă de călătorie, SpaceMouse Pro Wireless este mereu la îndemână, oriunde și oricând este nevoie de el.

* Durata de viață a bateriei este de 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână.

Mai multă ergonomie și eficiență la locul de muncă, alături de CAD

Utilizarea intensă a mouse-ului, repetând anumite modele de mișcare, poate duce la apariția durerii și a unor tulburări funcționale, cunoscute sub numele de sindrom RSI. Conform Instituției de Inginerie Industrială Fraunhofer (IAO), utilizarea ambelor mâini în procesul de lucru, în stânga a mouse-ului 3D, iar în dreapta – a unui mouse obișnuit, contribuie la prevenirea acestui sindrom, eficientizând totodată fluxul de lucru.

Performanță mereu la îndemână

SpaceMouse Pro Wireless recunoaște automat mediile de aplicație și atribuie comenzi adecvate celor patru taste funcționale inteligente mari, ajutând profesioniștii CAD să lucreze mai inteligent și mai ușor.Afișajul de pe ecran oferă un memento vizual al comenzilor atribuite tastelor funcționale inteligente de pe ecranul computerului, ajutând utilizatorii să-și păstreze concentrarea.

 

Modificați specificațiile fără a pierde din confortul ergonomic

Modificatorii de tastatură ai SpaceMouse Pro Wireless oferă acces lejer la funcțiile Control, Shift, Alt și Esc, contribuind la micșorarea timpului de lucru prin reducerea mișcărilor mâinii pe tastatură.

Suportul moale pentru mână asigură un confort maxim, dar și o poziționare optimă a mâinii, pentru a ține în mod natural și ușor capacul controller-ului.

Taste QuickView: fiecare unghi acoperit

Opțiunea QuickView SpaceMouse Pro Wireless constă în patru taste QuickView pentru acces la vizualizări multiple, facilitând detectarea erorilor, explorarea alternativelor și prezentarea mai eficientă a lucrărilor.

Tasta de comutare a rotației dezactivează axele de rotație, oferind o navigare simultană de tip panoramă-și-zoom în moduri de lucru cum ar fi schițarea.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri