SpaceMouse® Enterprise
Construit pentru performanțe în inginerie

 

Experții CAD solicită dispozitivelor lor de lucru cel mai înalt nivel de performanță. În mediile profesionale, în care producția de calitate înseamnă totul, SpaceMouse Enterprise este elementul cheie pentru orice echipă de ingineri, orice firmă de proiectare arhitecturală, grup de cercetare și dezvoltare și nu numai.


Înțelegere a proiectării inginerești 3D în timp realDatorită senzorului SpaceMouse Enterprise – 6-Degree-of-Freedom (6DoF) – este mai ușor ca niciodată să vizualizați modelele 3D. Totodată, aveți acces instantaneu la vizualizări standard și personalizate. Manipularea ușoară a controller-ului permite navigare 3D ușoară și intuitivă, în timp ce un simplu click vă ajută să vizualizați modelul în modul dorit. Adăugarea a trei taste de vizualizare personalizată – exclusiv pentru SpaceMouse Enterprise – asigură o experiență de navigare 3D inegalabilă.

Modelare 3D rapidă și eficientăE mai simplu să faceți ceea ce doriți cu ajutorul a 12 dintre comenzile preferate ale aplicației aflate mereu la îndemână. Disponibile mereu sunt și instrumentele potrivite, deoarece tastele inteligente SpaceMouse Enterprise se actualizează automat, pe măsură ce schimbați aplicațiile sau mediul de lucru. Pentru o vizibilitate completă, noul afișaj de înaltă rezoluție al SpaceMouse Enterprise prezintă pictograme reale din aplicația dvs., familiarizându-vă cu întreaga gamă de instrumente. Datorită interfeței de utilizare 3DxWare 10, simple, dar efeciente, personalizarea comenzilor, prin atribuirea lor anumitor butoane, n-a fost nicicând mai ușoară.


Ergonomie. Redefinit.SpaceMouse Enterprise este cel mai ergonomic produs creat vreodată de 3Dconnexion. Dispune de un suport de mână de dimensiuni mari, cu acoperire moale, pentru un confort maxim, și de un set complet de modificatori de tastatură. Distribuția acestora reduce mișcarea degetelor cu 28,6% pe oră, simplificând și accelerând fluxul de lucru.

Personalizați cu ușurință3DxWare 10 vă permite să personalizați și să optimizați SpaceMouse Enterprise pentru a obține performanțe maxime. Alocați cu ușurință unor butoane diverse comenzi pentru fiecare aplicație sau mediu (ex: piese, asamblări, desene) și modificați setările în funcție de nevoile dvs.    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri