Agenda 3DEXPERIENCE World 2023

3DEXPERIENCE World vă oferă o oportunitate inegalabilă de a vedea cum se combină ingeniozitatea umană și tehnologia de ultimă generație pentru a modifica modul de dezvoltare a produselor. Totodată, este locul în care mii de designeri, ingineri, antreprenori, studenți și manageri se reunesc pentru a schimba idei, a colabora și a depăși limitele posibilului.

Agenda 3D EXPERIENCE World este acum live! Puteți explora sutele de sesiuni de antrenament. Totodată, vă puteți pregăti un  program personalizat, care să vă aducă un plus de experiență. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate, ocupându-se rapid!

Întâlniți-vă și discutați cu alți membri ai comunității SOLIDWORKS despre ultimele achiziții, primind și oferind sfaturi utile sau trucuri eficiente pentru rezolvarea numeroaselor probleme sâcâitoare de design. Simțiți zgomotul care se produce doar atunci când se reunesc numeroși entuziaști SOLIDWORKS și hrăniți-vă cu energia și pasiunea emanată în jur.

Participați personal și obțineți toate instrumentele și resursele de care aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a putea  utiliza eficient tehnologia de ultimă generație. Alegeți dintre sutele de sesiuni tehnice speciale, adaptate pentru a vă ajuta să vă perfecționați și să vă extindeți abilitățile SOLIDWORKS. Aflați, totodată, cum puteți beneficia de adăugarea instrumentelor 3DEXPERIENCE Works în fluxul dvs. de lucru. Apropo, toți participanții au acces la certificare gratuită!

Obțineți o privire de ansamblu asupra celor mai recente tendințe în design, simulare și producție. Aflați totul despre instrumentele care fac imposibilul – posibil. Participați personal și obțineți acces la toate! Puteți, de asemenea, participa virtual. În acest caz, aveți acces la un grup select de sesiuni.

Liderii de afaceri trebuie să privească dincolo de instrumentele actuale și să îmbrățișeze următoarea generație de tehnologie. Aflați cum vă puteți valorifica investiția în SOLIDWORKS, adăugând noi instrumente în portofoliul 3D EXPERIENCE Works care vă vor transforma afacerea.

Nu ratați ocazia și creați-vă propria agendă acum.

Adăugați perioada de 12-15 februarie 2023 în calendarul dvs. de lucru și rămâneți actualizat. Pentru a nu rata alte noutăți din domeniul industriilor și tehnologiilor 3D, abonați-vă la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.