Evoluția SOLIDWORKS în cifre și statistici

 

Astăzi, designerii, inginerii și producătorii au acces la mai multe date și informații ca oricând. În plus, SOLIDWORKS stimulează inovația, determinând indivizii, dar și industriile, să-și redefinească modul de funcționare.

Proiectare bazată pe date, SOLIDWORKS a devenit, în ultimele trei decenii, una dintre cele mai sigure soluții globale 3D CAD și de dezvoltare a produselor. Iată câteva fapte și cifre care o demonstrează.

SOLIDWORKS e acolo unde sunteți dvs.

SOLIDWORKS a fost cel mai menționat termen pe LinkedIn la capitolul joburi de design 3D CAD, disponibile la nivel mondial. Doar în ianuarie 2024, a fost căutat de 327.262 de ori, adică de aproape 20 de ori mai frecvent decât concurența sa. În topul țărilor interesate s-a numărat China, Statele Unite ale Americii, Germania, Japonia și Franța.

În prezent, 7.500.000 de utilizatori, 400.000 de companii și 20.000 de start-up-uri din 110 țări îi recunosc eficiența, folosind SOLIDWORKS, brandul Dassault Systèmes care oferă modelare solidă, proiectare și inginerie asistată, colaborare 3D CAD, analiză și software de gestionare a datelor.

SOLIDWORKS mi-a permis să-mi transform ideea într-o invenție de care milioane de oameni se pot bucura acum”, susține Jamie Siminoff, fondator și inventator șef RING, client SOLIDWORKS.

SOLIDWORKS susține profesioniștii și amatorii

Printre adepții SOLIDWORKS se numără atât companiile și start-up-urile, cât instituțiile academice sau pasionații de creație și inovare. Statistic vorbind, peste 400.000 de întreprinderi și organizații apelează la SOLIDWORKS pentru a crea produse incredibile, de la bunuri și mărfuri uzuale, până la invenții care schimbă lumea. Mai bine de 20.000 de membri ai programului SOLIDWORKS for Startups folosesc soluțiile SOLIDWORKS pentru a-și construi afaceri, iar circa 800 de Fab Labs, menite să atragă dezvoltarea în comunitățile locale, își ating obiectivul prin intermediul SOLIDWORKS. La ele se adaugă peste 33.500 de instituții academice care utilizează și predau SOLIDWORKS. Nu în ultimul rând, imensa comunitate e sporită de cei aproximativ 40.000 de producători amatori și pasionați de bricolaj care folosesc 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS for Makers pentru a-și dezlănțui imaginația și a-și aduce ideile la viață.

Popularitatea brandului Dassault Systèmes poate fi explicată atât prin eficiența SOLIDWORKS, cât și prin grija acordată persoanelor. Utilizatorii SOLIDWORKS nu sunt simpli clienți, ci o adevărată comunitate. La nivel global, există peste 340 de user groups, iar 90% din îmbunătățirile aduse SOLIDWORKS și funcțiilor sale sunt rezultatul feedback-ului clienților.

SOLIDWORKS investește în viitor

SOLIDWORKS se dezvoltă odată cu clienții săi, ținând pasul cu mediul de afaceri. Peste 400 de reselleri, experți certificați SOLIDWORKS, au misiunea de a sprijini și instrui utilizatorii. În plus, există un program standard de certificare SOLIDWORKS. Până în prezent, peste 800.000 de persoane au fost evaluate prin intermediul lui. De asemenea, cu mai bine de 25 de ani de experiență, 3DEXPERIENCE World reunește 1.000 de designeri, ingineri și lideri din industrie, servind ca liant între clienți și urmărind schimbul de cunoștințe, într-o perioadă în care conectarea persoanelor, datelor și proceselor de muncă reprezintă o prioritate. 3DEXPERIENCE Works asigură o mai bună colaborare între departamente, având un portofoliu de dezvoltare de produse compus din instrumente de producție, management de date și simulare, toate bazate pe cloud.

Pe măsură ce nevoile din afaceri se dezvoltă și tendințele se schimbă, SOLIDWORKS evoluează pentru a le satisface. De mai bine de 30 de ani, SOLIDWORKS s-a adaptat clienților și industriei, făcând dezvoltarea produselor mai accesibilă, mai scalabilă și mai durabilă. A redus timpul de proiectare cu 60%, iar pe cel de dezvoltare a produselor – cu 20%. Totodată, Centrul pentru Design Avansat, CAD, a îmbunătățit semnificativ dezvoltarea produselor prin portofoliul 3DEXPERIENCE Works.

O subliniază inclusiv Marc McCauley, cofondator și coproprietar CAD: „Abilitatea de a realiza un produs, de la concept la producție, totul în același mediu, bazat pe cloud, este extrem de eficientă. Cu flexibilitatea instrumentului 3DEXPERIENCE Works din interiorul unui browser web, devii automat mai agil.”

 

Totul e doar la început. Nu ratați ocazia de a crește alături de SOLIDWORKS.

 

 Pentru alte date din domeniul industriei și tehnologiilor 3D, nu ezitați să vă abonați la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.