Dacă participați anul acesta la 3DEXPERIENCE World și sunteți interesat/ă să aflați mai multe despre soluțiile SOLIDWORKS Cloud, o puteți face. Vă prezentăm în cele ce urmează echipa de gestionare a portofoliului SOLIDWORKS și sesiunile sale despre rolurile conectate la cloud, bazate pe browser. Toate sesiunile vor fi găzduite de evenimentul anual al utilizatorilor SOLIDWORKS, care va avea loc între 11 – 14 februarie în Dallas, Texas.

Faceți cunoștință cu Priyanka Kanherkar, manager portofoliu produse

Originară din Mumbai, India, Priyanka s-a alăturat echipei Dassault Systèmes în ianuarie 2022 în calitate de manager de portofoliu pentru rolul Collaborative Designer SOLIDWORKS și a altor soluții cloud. Deținătoarea unui master în inginerie aerospațială, cu peste cinci ani de experiență profesională în domeniul proiectării și managementului datelor, Priyanka susține că folosește SOLIDWORKS de șase ani și îi place foarte mult.

Când nu lucrează – gătește, face drumeții și merge în camping cu soțul ei. De asemenea, îi place să danseze. În această ipostază a și fost surprinsă în fotografia de mai jos, făcută anul trecut, la nunta fratelui său.

Anul trecut a participat pentru prima dată la 3DXPERIENCE World. Când a fost întrebată ce i-a plăcut cel mai mult la eveniment, a declarat: „Multitudinea de informații disponibile este inegalabilă. Mi-a făcut plăcere să întâlnesc mulți ingineri, dornici să-și împărtășească ideile și să aibă conversații frumoase și captivante.”

Sfatul Priyankăi pentru novici este să-și facă o favoare și să vină la 3DEXPERIENCE World 2024, să absoarbă cât de multe informații pot și… să poarte pantofi comozi, pentru că vor avea mult de mers.

O puteți cunoaște pe Priyanka marți, 13 februarie, între orele 10:45 – 11:45, atunci când va avea o prezentare la tema: „Cele mai bune practici pentru gestionarea desenelor SOLIDWORKS cu platforma 3DEXPERIENCE” [Best Practices for Managing SOLIDWORKS Designs with 3DEXPERIENCE platform]. Sesiunea sa va acoperi cele mai bune practici pentru utilizarea platformei 3DXPERIENCE , care să vă ajute să gestionați proiectele de design în SOLIDWORKS. Printre subiectele abordate se vor număra: îmbunătățirea colaborării cu părțile terțe interesate, utilizarea eficientă a configurațiilor SOLIDWORKS, gestionarea proprietăților SOLIDWORKS și a atributelor 3DEXPERIENCE etc.

Priyanka va participa și la sesiunea „PLM pentru utilizatorii SOLIDWORKS” [PLM at Your Fingertips for SOLIDWORKS Users].

Faceți cunoștință cu Soumitra Vadnerkar, manager portofoliu produse

Soumitra Vadnerkar e la Dassault Systèmes din 2022. Lucrează cu SOLIDWORKS Inspection și cu rolurile de proiectare și inginerie SOLIDWORKS, bazate pe browser. E originar dintr-un oraș mic numit Nashik, situat în partea de vest a Indiei, lângă Mumbai, însă locuiește în Waltham, Massachusetts, unde-și are sediul SOLIDWORKS.

Are diplome de master și de licență în inginerie mecanică și este pasionat de CAD de când și-a început studiile academice. Ceea ce îi place cel mai mult la meseria sa este oportunitatea de a ajuta clienții să fie mai productivi și mai eficienți în fluxurile zilnice de proiectare cu ajutorul software-ul de modelare CAD preferat – SOLIDWORKS .

Când Soumitra nu e la muncă, își petrece timpul online, creând noi modele CAD interesante, sau se aventurează împreună cu familia sa în exterior, practicând sporturi ca parașutismul. Deși nu e pasionat de gătit, prietenii lui declară că prepară cel mai delicios tacos.

Întrebat ce așteaptă cu nerăbdare la 3DEXPERIENCE World 2024 a răspuns: „sesiunile generale, mărturiile clienților și sesiunile legate de stimularea productivității, cum ar fi sfaturile și trucurile de design și managementul datelor CAD.”

Anul acesta îl puteți surprinde la mai multe sesiuni, inclusiv cea practică intitulată: „Propulsori ai productivității în xSheetmetal și xFrame” [Productivity Boosters in xSheetmetal and xFrame], care va avea loc marți, 12 februarie, de la 10:30 la 12:00. Sesiunea respectivă acoperă rolurile 3D SheetMetal Creator și 3D Structure, precum și modul în care puteți folosi aplicațiile lor, xSheetmetal și xFrame, pentru a eficientiza crearea pieselor de tablă și a cadrelor de structură.

Celelalte sesiuni ale lui Soumitra includ: „PLM pentru utilizatorii SOLIDWORKS” [PLM at Your Fingertips for SOLIDWORKS Users] și „Familiarizarea cu inspecția SOLIDWORKS New Age” [Getting Familiar with the New Age SOLIDWORKS Inspection].

Faceți cunoștință cu Renan Ichi, manager portofoliu produse

Renan Ichi face parte din echipa Dassault Systèmes începând cu 2019. În prezent este manager de produs, lucrând cu SOLIDWORKS Visualize, cu rolurile SOLIDWORKS bazate pe browser și alte soluții.

Renan este din São Paulo, Brazilia, având actualmente sediul în Boston. Deține o diplomă de licență în inginerie mecanică de la Universitatea din Utah. A fost inspirat să studieze ingineria de tatăl și bunicul său, ambii ingineri mecanici. A doua sa mare pasiune este arta.

„Când am avut ocazia să mă alătur SOLIDWORKS, software-ul CAD pe care am ajuns să-l iubesc în timpul școlii, n-am stat la discuții”, mărturisește Renan. În plus, mai adaugă el, SOLIDWORKS îl ajută să-și exploreze latura artistică ca manager de portofoliu, atunci când lucrează cu soluții precum rolul 3D Sculptor pentru modelarea subdiviziunii. Ca fapt divers, puțin cunoscut, Renan mai e pasionat de modă și de cusut, un hobby dezvoltat în liceu. De asemenea, restaurează biciclete, atunci când nu e plecat în călătorii sau drumeții cu soția și cei doi copii.

Renan va ține miercuri, 14 februarie, de la 14:45 la 15:45, o prezentare la tema: „Aduceți desenele în Cloud” [Take Your Designs to the Cloud (and Beyond)]. Va vorbi despre beneficiile soluțiilor de proiectare și inginerie SOLIDWORKS, punând accent pe fluxurile de lucru care vă vor ajuta să profitați la maxim de rolul 3D Sculptor și 3D Creator pentru modelarea parametrică, utilizând aplicațiile xShape, xDesign și platforma 3DXPERIENCE.

Faceți cunoștință cu Dan McGinn, manager portofoliu produse

Dan e din Boston și s-a alăturat echipei Dassault Systèmes în 2019, după un stagiu efectuat aici în 2018.  Manager portofoliu produse, lucrează cu software-ul CAD de mai bine de 10 ani, având experiență în proiectarea structurilor, proiectarea mașinilor și robotică. Deține un master în inginerie mecanică și a fost mereu interesat să construiască lucruri. Atunci când nu e la muncă, Dan călătorește, schiează, merge în camping sau practică surfboarding-ul.

Dan face echipă cu Chris pentru a prezenta marți, 13 februarie, de la 13:15 la 14:15: „Elevarea eficienței designului cu SOLIDWORKS Cloud – Piese, ansambluri și desene” [Elevating Design Efficiency with SOLIDWORKS Cloud – Parts, Assemblies & Drawings]. De asemenea, va participa la discuțiile din cadrul “3DEXPERIENCE R&D Meetup: A Chat with the SOLIDWORKS R&D Team”.

Faceți cunoștință cu Chris Pagliarini, manager portofoliu produse

Chris Pagliarini e parte Dassault Systèmes din 2019, efectuând un stagiu în companie în 2016. Lucrează preponderent cu rolurile SOLIDWORKS, bazate pe browser. Originar din Boston, deține o diplomă în inginerie mecanică și este un utilizator dedicat SOLIDWORKS de mai bine de 10 ani. „SOLIDWORKS este o soluție excelentă de design și m-a cucerit din prima”, susține el. De fapt, SOLIDWORKS este motivul pentru care a devenit inginer. Și-a descoperit pasiunea pentru proiectare și inginerie după ce s-a familiarizat, la o vârstă fragedă, cu SOLIDWORKS.

Are experiență în varii domenii, de la cercetare, proiectare de mașini, ambalare și carcase pentru echipamente din tablă, până la desene și proiectare aerospațială și de apărare. În timpul liber, îi place să exploreze noi tehnologii, dar și mediul înconjurător. Călătorește, schiază, joacă golf și cântă la chitară. În fotografie e surprins în timpul unui tur în Italia.

Vă puteți întâlni cu Chris în timpul sesiunilor, cum ar fi cea de miercuri, 14 februarie, de la 14:45 la 15: 45, intitulată „Depășirea barierei dintre 2D și 3D cu Manufacturing Definition Creator” [Breaking the Barrier Between 2D & 3D with Manufacturing Definition Creator]. Sesiunea respectivă e dedicată rolului Manufacturing Definition Creator și aplicației sale –  xDrawing, oferind o privire de ansamblu asupra capacităților de definire 2D și 3D,utilizare, sfaturi și trucuri și, cel mai important, modalitatea de a beneficia de sursa unică de adevăr între definiția bazată pe model (MBD) și desene.

Chris va participa, de asemenea, la sesiunea „Mărirea eficienței designului cu SOLIDWORKS Cloud – Piese, ansambluri și desene” [Elevating Design Efficiency with SOLIDWORKS Cloud – Parts, Assemblies & Drawings] de marți, 13 februarie, de la 13:15 la 14:15, precum și la 3DEXPERIENCE R&D Meetup: o discuție cu echipa SOLIDWORKS R&D” [3DEXPERIENCE R&D Meetup: A Chat with the SOLIDWORKS R&D Team] din 12 februarie, orele 11:45-12:30.

Faceți cunoștință cu Salih (Sal) Alani, manager senior portofoliu produse

Sal s-a alăturat echipei Dassault Systèmes în 2013 și se concentrează în prezent pe 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, pe rolurile bazate pe browser și pe colaborarea pe platforma 3DEXPERIENCE.

Are o diplomă de licență în inginerie mecanică, obținută la Universitatea de Tehnologie din Irak, țara sa de baștină, și un master în inginerie mecanică de la Universitatea Northeastern din Boston. În prezent locuiește în Stoughton cu soția și cei trei copii. Când nu lucrează, îi place să petreacă timpul cu cei dragi, să înoate, să danseze și să joace biliard. De asemenea, vorbește fluent arabă.

În acest an, Sal așteaptă cu nerăbdare să interacționeze cu clienții și revânzătorii. Alăturați-vă lui Sal pentru prezentarea sa – „Dincolo de CAD pentru accelerarea designului” [Beyond CAD for Design Acceleration] marți, 12 februarie, între 16:30 și 17:30, unde se va discuta despre utilizarea 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS în vederea gestionării sigure a design-urilor pe platforma 3DEXPERIENCE și despre modul de a căuta rapid modele de design și informațiile asociate design-urilor.

 

 

Pentru mai multe detalii, consultați catalogul sesiunilor aici. Iar pentru alte date din sfera industriei și tehnologiilor 3D, nu ezitați să vă abonați la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.