Actualizări Roluri SOLIDWORKS

Cele mai recente actualizări ale rolurilor SOLIDWORKS, Collaborative Designer pentru SOLIDWORKS și 3D EXPERIENCE SOLIDWORKS, sunt deja disponibile. Noua versiune include modalități distincte de sortare și salvare mai rapidă a datelor, astfel încât dispuneți de mai mult timp pentru proiectare. De asemenea, puteți să:

 • lucrați simultan la proiectele CAD în timpul salvării loturilor cu salvarea asincronă.
 • adăugați comentarii de revizuire la mai multe componente într-o locație convenabilă, fără a fi nevoiți să deschideți fiecare componentă individual.
 • ștergeți datele din bibliotecile dvs. PartSupply și Toolbox pentru a curăța datele învechite, inutile.

Înainte de a trece la o analiză detaliată, merită menționate câteva lucruri cu privire la asemănările și diferențele dintre cele două soluții. Ambele soluții vă conectează datele la platforma 3DEXPERIENCE, astfel încât puteți profita de capacitățile de stocare, colaborare și gestionare a datelor cu 3DEXPERIENCE.

Pentru cei care doresc să acceseze platforma, dar să continue totuși să utilizeze o instalare de desktop SOLIDWORKS existentă, Collaborative Designer pentru SOLIDWORKS este alegerea potrivită. Dacă sunteți în căutarea unei noi instalări SOLIDWORKS, puteți utiliza 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS.

În continuare, haideți să vedem ce este nou în versiunea de primăvară R2023x FD02, și cum puteți profita la maxim de aceste soluții și de cele mai recente îmbunătățiri ale lor.

1. Opțiunea de a bloca salvarea dacă titlul nu este unic

Există o nouă opțiune pentru a bloca complet o salvare, atunci când cineva salvează un fișier pe platforma 3DEXPERIENCE, însă titlul fișierului nu este unic. Administratorul poate activa setarea, putând, de asemenea, să seteze varianta „Warning at save/Avertisment la salvare”, astfel încât utilizatorii să primească un avertisment, sau să poată selecta setarea „Ignore/Ignoră”. De reținut: dacă opțiunea „Block save/Blocați salvare” a fost activată și se găsește un duplicat, opțiunea „Save/Salvare” va fi inactivă.

Există o nouă setare de administrare a platformei. Acum puteți bloca o salvare dacă titlul fișierului nu este unic în momentul în care e salvat pe platforma 3DEXPERIENCE.

2. Adăugați comentarii de revizuire la mai multe componente din caseta Save Dialog

Acum puteți adăuga comentarii de revizuire la mai multe componente din caseta Save Dialog, înainte de a salva datele pe platforma 3DEXPERIENCE. Doar bifați și adăugați comentariile. Acest lucru vă ajută să economisiți timp, scutindu-vă de deschiderea fiecrei componente în parte. Puteți adăuga toate comentariile dintr-o singură lovitură, organizându-vă mai rapid.

Înainte de a le salva, adăugați un comentariu de revizuire la mai multe componente din caseta Save Dialog.

3. Componentele Toolbox și PartSupply

Rămâneți organizat și economisiți spațiu de stocare, scăpând de piesele învechite.

Dispuneți de o flexibilitate mai mare de a gestiona și curăța spațiul de lucru. Acum puteți șterge cu ușurință datele de care nu mai aveți nevoie din bibliotecile PartSupply și Toolbox, salvate pe platforma 3DEXPERIENCE.

Ștergeți cu ușurință componente din bibliotecile dvs. Toolbox și PartSupply .

4. Salvare în lot nouă și îmbunătățită pentru 3DEXPERIENCE Status Dialog

Rămâneți informat cu privire la procesul de salvare în loturi și obțineți mai multe informații cu ajutorul rapoartelor.

Caseta de salvare în lot – Batch Save Status –  include, mai nou, detalii pertinente și precise, cum ar fi ora de începere, ora de încheiere și timpul total de procesare. Pentru informații suplimentare e suficient să dați click View Report/Vizualizare raport  pentru a vedea ce piese pot avea de suferit și de ce.

Obțineți mai multe informații despre procesele dvs. de salvare în loturi cu date mai detaliate și precise privind starea procesării.

5. Salvare interactivă asincronă

Salvați datele și continuați să lucrați la design-urile dvs.

Actualmente, salvarea asincronă e și mai rapidă, datorită opțiunii „Enable asynchronous saving/Activare salvare asincronă” aflată sub Tools, în panoul de activități My Session. După ce activați caracteristica dată, puteți continua să lucrați la modelul dvs. CAD, pe măsură ce salvarea continuă în paralel. MySession vă ține la curent, în timp real, cu privire la starea de salvare a componentelor, astfel încât puteți vedea dacă salvarea e în curs sau a avut loc deja, permițându-vă să continuați proiectarea.

Odată ce salvarea este finalizată, veți primi o notificare Windows care vă anunță că datele au fost salvate.

Datorită opțiunii actualizate de salvare asincronă, puteți salva ansamblurile mari mai rapid, pe măsură ce continuați să lucrați la design-urile dvs. CAD.

6. Filtrare în Nested View

Economisiți timp prin sortarea pe ansambluri complexe pe mai multe niveluri și captați rapid erorile, avertismentele sau datele modificate prin filtrarea în Nested View/Vizualizare Imbricată.

Obțineți tot ce este mai bun, atât pentru vizualizarea imbricată, cât și pentru vizualizarea plată! Acum puteți profita de toate opțiunile de sortare din Nested View din caseta de dialog Save to 3DEXPERIENCE.

Profitați de noile opțiuni de sortare, disponibile în Nested View, ori de câte ori salvați pe platforma 3DEXPERIENCE.

7. ­Aplicație multifuncțională de bun venit, pentru îmbunătățirea abilităților și accesul la roluri

În timp ce 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS oferea deja o asemenea opțiune, aplicația este o noutate pentru Collaborative Designer SOLIDWORKS.

Aplicația Welcome oferă acces rapid la resurse utile, atât pentru utilizatorii noi, cât și pentru utilizatorii începători, ajutându-vă să câștigați timp și să accesați toate rolurile și aplicațiile dintr-o locație convenabilă. Welcome App include scurte tutoriale video, sfaturi și lecții, astfel încât puteți începe rapid lucrul în Collaborative Designer SOLIDWORKS și vă puteți familiariza cu platforma 3DEXPERIENCE. În plus, aveți oportunitatea de a accesa cu ușurință comunitățile SOLIDWORKS, platforma de învățare EDU Space, sau alte roluri și aplicații direct din Welcome App.

Aplicația Welcome oferă acces ușor la materialele de învățare pentru a vă familiariza cu rolurile, accesul la comunități ș.a.

Acestea au fost cele 7 Actualizări Roluri SOLIDWORKS.

Rămâneți la curent cu ultimele noutăți din domeniu pentru a putea profita de ele. Abonați-vă la newsletter.

  Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.