Modificări SOLIDWORKS Business Model

Un număr tot mai mare de clienți i-au anunțat pe cei de la SOLIDWORKS că modelul lor de afaceri cu abonament și cloud oferă multiple beneficii compatibile cu ritmul crescut de inovare, legat de: coordonarea globală și vizibilitatea datelor, procese și aplicații, infrastructură rezistentă și actualizată, flexibilitate, siguranță și viteză de upgrade.

Totodată, clienții SOLIDWORKS au solicitat să fie ajutați în procesul lor de modernizare în ceea ce privește reutilizarea completă a activelor și datelor. Ținând cont de acești factori, SOLIDWORKS a decis ca:

 • Începând din iulie 2023, toate achizițiile noi de licențe SOLIDWORKS Desktop CAD (perpetue, pe termen limitat, autonome sau de rețea) vor include servicii cloud ca parte a abonamentului.
 • Toate licențele cu abonament SOLIDWORKS Desktop CAD existente vor avea posibilitatea, pentru o taxă nominală, de a face upgrade la abonament cu servicii cloud. Companiile vor avea și opțiunea de a-și reînnoi abonamentul obișnuit.

Fiecare dintre clienții SOLIDWORKS are nevoi unice, iar rețeaua mondială de reselleri ste pregătită să răspundă tuturor cerințelor lor specifice cu mare atenție, asigurându-le succesul și satisfacția.

Alte modificări SOLIDWORKS Business Model

Începând din iulie 2023:

 • Toate licențele perpetue noi ale portofoliului desktop vor necesita 2 ani de abonament. Dacă alegeți să nu vă reînnoiți abonamentul după doi ani, licența dvs. desktop va fi perpetuă. Cu toate acestea, nu veți mai avea acces la serviciile cloud pentru CAD, upgrade-uri și asistență.
 • Noile licențe de abonament pentru produsele SOLIDWORKS Desktop CAD, cu excepția portofoliului de desktop (PDM, Simulation, Composer etc.), vor avea un preț mai mare. Această creștere este însă o fracțiune din beneficiile pe care le obțineți, banii fiind utilizați de SOLIDWORKS pentru a investi în produse de calitate și în infrastructura cloud de ultimă generație.

Pentru a explora multiplele beneficii ale serviciilor cloud puteți accesa acest link .

Efectuarea schimbărilor reflectă interesul companiei SOLIDWORKS de a asigura clienților săi inovație continuă, astfel încât utilizatorii SOLIDWORKS Business Model să aibă parte de cele mai bune soluții de dezvoltare a produselor, precum și de flexibilitatea necesară luării deciziilor potrivite când vine vorba de preț și tehnologii.

 

 

Sunteți interesat de universul industriilor și tehnologiilor 3D? Atunci nu ezitați să vă abonați la newsletter.

  Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.