Simularea pe platforma 3DEXPERIENCE

Sunteți designer mecanic sau inginer de produs și apelați la SOLIDWORKS pentru design 3D? Pregătiți-vă să folosiți Simularea pe platforma 3DEXPERIENCE pentru a vă îmbunătăți performanța, a vă inova produsele și a explora cele mai bune alternative de design.

Noțiuni introductive despre Simulare pe platforma 3DEXPERIENCE este o serie de webinare lunare, menite să vă ajute să aflați mai multe despre ofertele Dassault Systèmes. Această seria captivantă vă va ghida, pas cu pas, în călătoria dumneavoastră  de simulare pe platforma 3DEXPERIENCE. Sesiunea interactivă de demonstrații live, realizate de utilizatori experți, conține, de asemenea, scurte tutoriale ale fluxurilor de simulare.

Prin intermediul unei biciclete electrice, veți afla cum să evaluați performanța structurală, fluidă, termică, electromagnetică și de mișcare a produselor pentru a inova design-ul într-un timp mai scurt. Instrumentele de simulare sunt special concepute pentru a vă ajută să depășiți rapid provocările de inginerie, eforturile dvs. de dezvoltare a produselor fiind eficientizate.

Alăturați-vă primei sesiuni Ce este 3D EXPERIENCE Works Simulation aici. Ea va fi disponibilă pe 17 mai 2023.

Simularea este acum mai ușoară

În mediul de vânzări din prezent, Simularea poate fi crucială în câștigarea unor oferte noi. Din păcate, multe produse software de analiză cu elemente finite (FEA) sunt dificil de utilizat, cu excepția cazului în care sunteți un expert calificat. Limitările în funcționalitate și putere de calcul au afectat și ele adoptarea FEA în multe departamente de proiectare și inginerie.

Un sondaj realizat de Tech-Clarity (a se vedea graficul de mai sus) a demonstrat că instituțiile cu cele mai bune performanțe acordă o importanță aproape egală calității, fiabilității și performanței produselor.

Simularea poate avea un impact direct asupra calității produsului, deoarece puteți identifica și evita posibilele eșecuri la începutul procesului de proiectare. Fiabilitatea este îmbunătățită pe măsură ce vă asigurați că produsul dvs. se va comporta așa cum a fost proiectat, înainte de a realiza teste fizice și de producție. Dat fiind că performanța produsului poate fi testată prin simulare digitală, puteți maximiza rezistența și rigiditatea modelelor dvs., minimizând totodată greutatea și materialul utilizat în produs.

Eliminați presupunerile legate de design

SOLIDWORKS își propune să ofere un portofoliu de simulare scalabil, accesibil tuturor, inclusiv studenților, designerilor, inginerilor și specialiștilor FEA. Platforma deschide calea cu portofoliul de produse 3D EXPERIENCE Works Simulation.

Simularea elimină o mare parte din presupunerile din timpul proiectării. De asemenea, furnizează răspunsuri de proiectare, bazate pe date care asigură îndrumări fiabile, încă de la începutul procesului de dezvoltare a produsului. Simularea va descoperi și va aborda în mod eficient mai multe întrebări despre designul produsului, înainte ca prototipurile fizice și testarea să aibă loc. Întrebările tipice legate de produs sunt:

 • Va funcționa?
 • Poate fi asamblat?
 • Se va micșora?
 • Este suficient de puternic?
 • Va dura?
 • Se va supraîncălzi?
 • Poate fi fabricat?

Veți afla despre capacitățile de bază, cele mai bune practici și aplicațiile furnizate de 3DEXPERIENCE Works Simulation, un portofoliu multidisciplinar integrat în SOLIDWORKS.

Pregătiți-vă întrebările în prealabil, deoarece va fi timp inclusiv pentru întrebări și răspunsuri, pe lângă demonstrațiile live care ilustrează modul de rezolvarea a problemelor frecvente.

 

Nu ratați alte informații din domeniu. Asigurați-vă că v-ați abonat la newsletter.

  Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.