Noutăți abonament SOLIDWORKS

La 3DEXPERIENCE World 2023 s-a anunțat că, din iulie, toate licențele noi SOLIDWORKS Desktop CAD vor include „servicii cloud” ca parte a abonamentului. Utilizatorii SOLIDWORKS existenți vor dispune, de asemenea, de o cale pentru a adăuga capacitățile cloud securizate. Principalul avantaj? Crearea unor produse noi, uimitoare și inovatoare, într-un mediu sigur și colaborativ, deschis oricui.

Ce beneficii au utilizatorii SOLIDWORKS?

În primul rând, prin adăugarea acestor capacități din iulie, puteți partaja design-uri 3D cu ORICINE – direct din SOLIDWORKS. Nu este nevoie să trimiteți un fișier fizic sau să descărcați vizualizatoare speciale. Partajarea și marcarea designului 3D vor fi la fel de ușoare ca și partajarea unei legături securizate SOLIDWORKS. Veți putea elimina fricțiunile asociate cu instrumentele tradiționale de partajare a designului și prin Colaborare. Totodată, veți avea posibilitatea de a accelera dezvoltarea produsului, obținând feedback rapid de la persoanele de încredere.

Partajarea nu este singura îmbunătățire la care veți avea acces din iulie. Veți mai dispune de posibilitatea de a salva datele în cloud direct din SOLIDWORKS – oferindu-vă un hub securizat pentru a vă stoca și accesa munca. Veți ști întotdeauna unde să vă găsiți datele și care este ultima versiune actualizată. Luați în calcul această sursă unică de date, pe care o puteți accesa autentificându-vă de pe orice dispozitiv.

Ce se întâmplă dacă trebuie să faceți mai mult cu datele dvs.? La urma urmei, instrumentele de proiectare de astăzi produc o cantitate uluitoare de date care trebuie gestionate. Pentru mulți dintre voi, acest lucru înseamnă gestionarea manuală a referințelor la fișiere, aderarea la scheme creative de denumire a fișierelor (care reflectă starea de revizuire și design), precum și grija că întreaga muncă se poate pierde complet din cauza comunicării greșite! Ca utilizator SOLIDWORKS, însă, veți uita de asemenea griji.

Noutățile SOLIDWORKS rezolvă multe probleme și reduc sarcinile consumatoare de timp. Instrumentele oferă stocare și partajare sigură a datelor, gestionarea versiunilor și revizuirilor, revizuiri ușoare de proiectare cu alți utilizatori CAD sau membri ai echipei netehnice și un singur hub pentru a menține toată lumea pe aceeași pagină.

Ce este inclus?

 • Partajarea designului și marcare
 • Stocare și revizuire sigure
 • Management și control al proiectării
Partajarea designului și marcare

Utilizatorii SOLIDWORKS pot îmbunătăți colaborarea externă, invitând pe oricine să vadă și să marcheze un design 3D pe cloud, totul din fluxul de lucru SOLIDWORKS. Merită repetat, puteți partaja oricui design-urile 3D direct din SOLIDWORKS. Este la fel ca eDrawings, doar că nu este nevoie de instalare, totul funcționând din orice browser.

Stocare și revizuire sigure

Stocarea online a fost special concepută, ținându-se cont de relațiile CAD și colaborare. Salvați-vă datele în cloud direct din SOLIDWORKS. Trebuie să lucrați cu alți designeri? Pur și simplu verificați designul pentru a vă asigura că nimeni nu vă suprascrie lucrarea. V-ați plictisit să gestionați referințele numelor de fișiere atunci când revizuiți un design? O problemă de revizuire este la doar un click distanță; iar când ați terminat cu designul, în loc să îl mutați într-un dosar dintr-o altă rețea, actualizați-l la „Released”!

Acesta este doar începutul. Când vine timpul să oferiți feedback cu privire la un design, marcați-l cu linii roșii, măsurători și adnotări. Adăugați-l la o sarcină și atribuiți-l pentru urmărire/follow up. Totul este accesibil de oriunde, de pe orice dispozitiv. Practic, aveți la dispoziție propriul dvs. hub online, securizat pentru stocare și colaborare.

Management și control al proiectării

Când sunteți gata, aveți acces complet la o suită de instrumente care vă vor ajuta să gestionați în mod oficial modificările de design care apar. Captați schimbarea necesară, obțineți aprobările indispensabile și controlați fluxul de lucru prin acțiuni formale de schimbare. Când vine timpul să lansați modificarea designului, veți avea un întreg istoric al aprobărilor.

Noile îmbunătățiri în cloud conectează SOLIDWORKS la platforma 3DEXPERIENCE, unde posibilitățile se extind și în alte domenii ale dezvoltării produselor, cum ar fi simularea avansată, producția și marketingul, pe lângă gestionarea formală a datelor.

Nu ratați alte noutăți din domeniu. Abonați-vă la newsletter.

  Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.