6 motive să iubiți 3D Sculptor

E foarte probabil ca 3D Sculptor să vă fi cucerit deja. Cu capacități jucăușe, în 3D Sculptor este ca și cum ați folosi un soi de lut digital pentru a modela formele dorite. Însă 3D Sculptor, pe lângă latura sa ludică, este și o soluție puternică, menită să vă ajute să creați forme organice și complexe.

6 motive să iubiți 3D Sculptor

1. Capacități surfacing

Cu 3D Sculptor dobândiți rapid capacitățile necesare de surfacing. Fiind intuitiv, nu e nevoie să fiți expert în domeniu. Aproape oricine poate folosi 3D Sculptor și obține forma dorită prin manipularea intuitivă a solidului, apelând la funcționalități precum cea de împingere, tragere și îndoire.

2. Brainstorming fără limite

Brainstorming-ul fără constrângeri este extrem de important în proiectarea echipamentelor. Cu 3D Sculptor aveți libertatea de a vă juca cu formele și ideile, fără a vă face griji cu privire la dimensiunile reale ori alte constrângeri de modelare parametrică.

3. Mai multe posibilități de producție

În trecut, proiectele erau constrânse de metodele tradiționale de fabricație. Acum, cu soluții precum 3D Sculptor, utilizatorii pot depăși cu adevărat limitele designului, realizând produse cu forme din ce în ce mai complexe, care pot fi produse prin intermediul imprimării 3D.

4. Capacități parametrice

Pe lângă capacitățile de modelare Sub-D, 3D Sculptor are unele capacități parametrice pe care inginerii mecanici le vor aprecia, cum ar fi cele de extrudare, rotire, loft și sweep.

5. Completarea imaginii

Un alt lucru grozav legat de 3D Sculptor este că puteți crea cu ușurință o componentă pe care nu o veți produce neapărat, însă pe care o veți utiliza pentru a-i arăta clientului imaginea completă a modelului, sau modul în care modelul va fi utilizat  în scopuri de marketing. Să presupunem că instituția dvs. proiectează doar cadre de bicicletă, nu și scaunele. Puteți crea cu ușurință scaunul folosind 3D Sculptor, fără a investi mult timp și fără a fi îngrijorați de parametri.

De asemenea, dacă aveți mai multe roluri, cum ar fi 3D Creator și 3D Sculptor, puteți profita de fiecare dintre capacitățile lor, comutându-le pentru a vă finaliza designul.

6. Independența dispozitivului

3D Sculptor este bazat pe browser, putând fi utilizat pe dispozitive multiple.

Dacă n-ați încercat încă 3D Sculptor, poate ar fi momentul să o faceți. Are foarte multe de oferit și, deoarece rulează pe platforma 3D EXPERIENCE, obțineți atât capacități de gestionare a datelor, cât și colaborare. De asemenea, puteți profita de oferta SOLIDWORKS Cloud, care include 3D Sculptor, 3D Creator pentru design parametric și multe alte soluții ce funcționează perfect împreună.

Mai jos este un model creat folosindu-se 3D Sculptor, 3D Creator, 3D Sheetmetal Creator și redat în 3D Render, toate disponibile în oferta SOLIDWORKS Cloud.

Rămâneți informat și aflați modul în care tehnologiile de top vă pot fi de folos. Nu ezitați să vă abonați la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.