SOLIDWORKS 2024

            Creați o experiență – Mai inteligent. Mai rapid. Împreună. 

 

 

 

 

 

 

CE ESTE NOU ÎN SOLIDWORKS 2024

Fiecare lansare a SOLIDWORKS se concentrează pe îmbunătățirea fluxului de lucru, făcând instrumentele pe care le utilizați cât mai rapide și eficiente posibil. În plus, SOLIDWORKS 2024 vă extinde setul de instrumente cu soluții special concepute și cu capacitatea de a vă conecta cu ușurință datele de proiectare la platforma 3DEXPERIENCE® bazată pe cloud cu Cloud Services.
Disponibil cu achiziții noi de licențe SOLIDWORKS Desktop CAD, Cloud Services vă permite să partajați și să marcați design-uri 3D cu oricine, să stocați și să accesați în siguranță designurile și să gestionați în mod oficial modificările de design. Serviciile cloud elimină fricțiunile asociate cu instrumentele tradiționale de partajare a designului, simplificând sarcinile de zi cu zi pentru a vă ajuta să vă concentrați pe design.
Având alături noi posibilități de gestionare a datelor, partajare și colaborare, haideți să explorăm noile îmbunătățiri de design disponibile acum cu SOLIDWORKS 2024!

Compatibilitate cu versiunile anterioare
Colaborați cu oricine care utilizează o versiune mai veche de SOLIDWORKS salvând fișierele dvs. ca versiune anterioară. Salvați piesele, ansamblurile și desenele ca o versiune SOLIDWORKS cu până la doi ani înaintea celei mai recente ediții.

Hole Wizard
Accelerați plasarea găurilor Hole Wizard cu noua opțiune pentru a selecta punctele finale ale geometriei în care găurile sunt plasate automat. De asemenea, puteți utiliza entități de schiță geometrică, cum ar fi linii, pătrate, fante și spline ca ghiduri pentru a poziționa găurile. Plasați cursorul peste entități și faceți clic pentru a poziționa găurile pe aceste entități de schiță.

Realizarea de piese multicorp din ansambluri
Cu instrumentul Make Multibody Part, puteți converti un întreg ansamblu într-o singură piesă multicorp separată, care este legată de ansamblul părinte. Ansamblul părinte va reflecta toate caracteristicile pe care le creați în partea multicorp conectată. Aplicațiile platformei din aval acceptă și aceste caracteristici, astfel încât să puteți efectua operațiuni de post-asamblare pe partea multicorp, cum ar fi îndepărtarea materialului.

Model liniar bidirecțional
Creați modele liniare bidirecționale cu un singur clic folosind noua opțiune Simetrică. Acum există mai multă flexibilitate atunci când se creează un model liniar cu capacitatea de a crea un model liniar bidirecțional. Acest lucru accelerează crearea unui model liniar bidirecțional prin eliminarea necesității de a defini cea de-a doua direcție a modelului liniar. De asemenea, garantează că ambele direcții vor fi simetrice și vor avea același număr de instanțe în model.

Defeature Rule Sets
Simplificați-vă designul în mai puțini pași pentru a îmbunătăți performanța și pentru a vă proteja proprietatea intelectuală. Desfaceți modele cu opțiunea Defeature Silhouette, folosind reguli care se pot baza pe criterii precum proprietatea personalizată, proprietatea de masă și numele fișierului.

Repararea referințelor lipsă într-un model liniar sau circular
Petreceți mai puțin timp reparând referințele lipsă pentru modelele de componente liniare și circulare, deoarece SOLIDWORKS poate găsi acum automat o referință de înlocuire adecvată, dacă este disponibilă.

Rip Tool
Utilizați Rip Tool pentru a converti părțile solide cilindrice și conice cu pereți subțiri în tablă cu mai puțin efort. Creați o caracteristică de tablă Rip/Gap în cilindri și conuri cu pereți subțiri, apoi utilizați comanda Insert Bends pentru a le converti în părți de tablă care pot fi aplatizate pentru fabricare.

SOLIDWORKS Simulation
Detectați regiunile care se confruntă cu probleme de convergență de contact utilizând noul Convergence Check Plot din SOLIDWORKS Simulation. Modelați conectori de rulmenți cu o precizie mai mare, folosind noile opțiuni pentru cuplarea distribuită și rigiditatea la înclinare și capacitatea de a defini rigiditatea la torsiune pentru a stabiliza rotația arborelui. Utilizați fluxuri de lucru optimizate pentru a specifica sistemele de canal cald și rece și lansați mai multe rulări cu noul Plastics Batch Manager din SOLIDWORKS Plastics.

SOLIDWORKS Electrical
Îmbunătățiți documentația prin balonarea automată a componentelor în desenele de amenajare a cabinetului electric 2D, ca în SOLIDWORKS, și afișând trei sau mai multe semne consecutive ale componentelor ca interval. Îmbunătățiți performanța 3D prin crearea sau actualizarea numai a rutei electrice curente, mai degrabă decât a tuturor rutelor din toate ansamblurile.

 

 

Aveți mai multe opțiuni pentru a vă conecta în mod convenabil datele SOLIDWORKS la platforma 3DEXPERIENCE pentru a crește productivitatea echipei dvs., astfel încât să puteți profita de capacitățile de gestionare a datelor și de colaborare încorporate. Dacă doriți să continuați să utilizați instalarea SOLIDWORKS Desktop existentă, puteți utiliza Collaborative Designer pentru SOLIDWORKS, care vă conectează datele la platforma 3DEXPERIENCE. Sau dacă sunteți în căutarea unei noi instalări SOLIDWORKS care este conectată la cloud, puteți utiliza 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, care este conectat nativ la platformă. Ambele includ toate funcțiile SOLIDWORKS preferate și se instalează local. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS oferă un nou mod offline, astfel încât să puteți lucra fără conexiune la internet.

  • Ce capabilități sunt incluse în serviciile cloud pe care le puteți profita de ziua de azi?

Partajare și marcare: posibilitatea de a partaja design-urile 3D cu oricine – direct din SOLIDWORKS.
Stocați și revizuiți: un centru de stocare online care este creat special, având în vedere relațiile CAD și colaborarea.
Gestionați și controlați: acces complet la o suită de instrumente care vă ajută să gestionați datele, să lucrați prin acțiuni de modificare și aprobări formale și să mențineți sarcinile proiectului sub control.

 

 

 

 

 

 

Unele dintre cele mai recente funcții pe care le puteți aștepta conectând datele SOLIDWORKS la platforma 3DEXPERIENCE:
• Colaborați cu toată lumea, fie intern în echipa dumneavoastră, fie extern cu părțile interesate, fără a părăsi SOLIDWORKS.
• Personalizați regulile care ghidează modul în care configurațiile SOLIDWORKS sunt interpretate pe platforma 3DEXPERIENCE.
• Faceți cunoștință cu platforma rapid cu aplicația Welcome, care oferă scurte tutoriale video și acces la resurse mai aprofundate și la comunitățile de utilizatori SOLIDWORKS.
• Utilizați gestionarea datelor pentru alinierea la schema de revizuire a companiei.
• Sincronizați revizuirile SOLIDWORKS cu versiunile platformei.
• Salvați date mari de ansamblu pe măsură ce continuați să proiectați, cu Salvare asincronă.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri