Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Noutăți DraftSight 2024

28 noiembrie, 2023

Dassault Systèmes pune accent pe experiența utilizatorilor. Deloc întâmplător, recentele îmbunătățiri aduse la DraftSight 2024 și 3D EXPERIENCE DraftSight R2024x GA (disponibilitate generală) vizează anume acest aspect.

Dacă vă întrebați care este diferența dintre cele două versiuni DraftSight, soluțiile de proiectare 2D CAD și 3D CAD SOLIDWORKS, diferența se reduce la valoarea adăugată de platforma 3DEXPERIENCE. Ambele versiuni de DraftSight au caracteristici excepționale. Însă, 3D EXPERIENCE DraftSight include, printe altele, colaborarea bazată pe cloud și capacitățile de gestionare a datelor oferite de platforma 3DEXPERIENCE. Dacă nu v-ați extins datele pe platformă, vă recomandăm să faceți asta, pentru a profita la maxim de datele și investițiile dvs.

În cele ce urmează vom trece în revistă noile capacități DraftSight 2024. De la editarea referințelor de piesă până la abilitatea de a importa desene CATIA, aflați cum puteți crește productivitatea și îmbunătăți colaborarea cu partenerii de lucru.

Citiți articolul integral aici.

Detalii

Dată:
28 noiembrie, 2023
Eveniment Category:

Organizator

CadWorks
Phone
0351 179 272
Email
marketing@cadworks.ro
Vezi site-ul web Organizator