Faceți cunoștință cu echipa xWorks

E o pasăre? E un avion? Nu, este xWorks!

Vă confruntați cu probleme de proiectare și inginerie? Uitați de ele! xWorks este aici, pentru a vă ajuta.

Echipa xWorks este formată din funcții puternice, bazate pe browser, disponibile în portofoliul 3DEXPERIENCE® Works. Fie că vă ocupați de design, randare, piese din tablă sau de partea de producție, veți găsi o soluție.

Familiarizați-vă cu echipa xWorks și descoperiți ce supereroi vă pot da o mână de ajutor ca să faceți totul la… superlativ.

xDesign

Funcție: Creator 3D

 

xDesign este liderul echipei; o soluție puternică, flexibilă și ușor de utilizat pentru modelarea parametrică 3D. Super intuitiv, puterile sale includ:

 • Fluxuri de lucru simplificate cu Design Assistant. Reduce sarcinile repetitive datorită învățării automate și a inteligenței artificiale (AI)
 • Editabilitate de neegalat cu „super caracteristici” patentate, inclusiv funcții de extrudare, rotire, ștergere și filetare
 • Viteză, agilitate și mobilitate — la fel ca toate funcțiile xWorks, xDesign are nevoie doar de un browser și de o conexiune la internet pentru a vă salva ziua.

xShape

Funcție: Sculptor 3D

 

xShape este cel mai bun când vine vorba de modificarea formei. Specialitatea sa este modelarea Sub-D, care folosește o interacțiune simplă push-pull la crearea formelor. Este foarte flexibil și poate crea rapid forme organice, complexe. Puterile sale vă ajută să:

 • Rafinați, modificați și mutați punctele, marginile, fețele și grupurile de fețe 
 • Utilizați imaginile și schițele pentru a crea geometrii de suprafață 3D prin intermediul Ghidurilor Sketch
 • Convertiți automat suprafețele de subdiviziune în geometria NURBS.

xFrame

Funcție: Creator de structuri 3D

 

xFrame este cea mai „ascuțită” eroină, ajutându-vă să tăiați ca nimeni altul. Poate analiza structuri și poate genera, cu viteza luminii, liste de tăiere pentru profile. Puterile ei includ:

 • Crearea elementelor de structură pe baza muchiilor modelului, schițelor 2D sau a curbelor
 • Generarea automată a unei liste de debitare, bazată pe design, pentru utilizarea în fabricație
 • Selection Helper – care oferă selecții bazate pe modelul actual și selecțiile efectuate în trecut.

xStudio

Funcție: Randare 3D

 

xStudio vă va cuceri atât pe dvs., cât și pe clienții dvs., transformându-vă ideile în realitate și permițându-vă să vizualizați produsele la o calitate fotorealistă. Printre puterile sale se numără:

 • Redări frumoase ale produselor cu setări intuitive și profesionale pentru cameră și iluminare
 • Introducerea produselor în mod interactiv în iluminare globală, direct în browserul web, pentru a produce randări uimitoare pe cloud. Bonus: Plătiți doar atunci când este declanșată o randare
 • Punerea produselor pe un piedestal sau, altfel spus, prezentarea lor pe plăci turnante interactive, la 360°, pentru cucerirea clienților.

xSheetMetal

Funcție: Creator 3D SheetMetal

 

Faceți cunoștință cu xSheetMetal, cel mai înverșunat erou, care vă deconstruiește modelele, oferindu-vă o vedere desfășurată a designului. xSheetmetal creează modele precise și detaliate de tablă, gata de fabricație. Puterile sale vă oferă:

 • Capacitatea de a vedea cum va arăta modelul dvs. în formă desfășurată, cu posibilitatea de a comuta cu ușurință între 2D și 3D
 • AI încorporat și motor de învățare automată, care imită modul de proiectare și vă prezice următoarea mișcare
 • Posibilitatea de a revizui și pregăti modele plate 2D pentru producție, mereu updatate la geometria pliată.

xDefine

Funcție: Creator Definiții de Producție

 

xDefine este un geniu. Știe totul despre producție — toleranțele necesare, finisarea suprafeței ș.a. Prin intermediul său, desenele dvs. vor ajunge la departamentul de producție în cel mai scurt timp. Indiferent dacă aveți nevoie de definiții 3D sau de desene 2D, xDefine vă stă la dispoziție. Puterile sale vă permit să:

 • Definiți cu ușurință modelele 3D și să produceți rapid din ele desene 2D, prin doar câteva click-uri 
 • Capturați diferite vizualizări ortogonale, axonometrice și personalizate la perspectivele și nivelurile de zoom dorite
 • Faceți schimbări. Adnotările, dimensiunile și toleranțele se actualizează automat, cu modificările modelului atât pentru definiția bazată pe model, cât și pentru desenele 2D.

xMold

Funcție: Creator de Matrițe 3D 

 

xMold este maestru la fabricarea matrițelor. Are soluția potrivită pentru toate nevoile dvs. de turnare, inclusiv crearea de cavități și inserții. Reduceți timpul de proiectare, de la câteva ore la câteva minute, cu super-puterile xMold:

 • Matrițe, cavități și componente de inserție obținute rapid și ușor, pentru a fabrica și imprima 3D
 • Timp redus de lansare pe piață și îmbunătățirea fabricabilității pieselor din plastic
 • Proces simplu și rapid, datorită fluxurilor de lucru ghidate pas cu pas.

xHighlight

Funcție: Comunicator produs

 

xHighlight este responsabil de comunicare. Posedă unele dintre capacitățile de randare și punere în scenă caracteristice pentru xStudio și poate deveni, de asemenea, tehnic și descriptiv. Printre puterile sale se numără:

 • Facilitarea elaborării unor fotografii remarcabile de produs, randări, videoclipuri, prezentări și ilustrații tehnice din modelul CAD
 • Formarea interactivă pentru promovarea produsele într-un mod convingător
 • Crearea, cu maximă acuratețe, a ilustrațiilor tehnice pentru ghidurile utilizatorului sau a descrierilor funcționale de produs.

Aveți deja un preferat în echipa xWorks? Vestea bună este că toți supereroii se înțeleg bine, așa că puteți apela la mai mulți dintre ei. Toate super-funcțiile rulează pe platforma 3DEXPERIENCE, bazată pe cloud, astfel încât fiecare are capacitatea de gestionare a datelor și de colaborare.

Deveniți un supererou, sporindu-vă puterile și realizând produse mai bune, mai rapid. Mai multe detalii despre membrii xWorks găsiți aici [EN]. Iar dacă sunteți interesați de industria și tehnologiile 3D, nu ezitați să vă abonați la newsletter.

  Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

  3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


  Politica de prelucrare a datelor caracter personal
  Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.