Cloud Services Solidworks

 

Ați devenit inginer pentru că vă place să proiectați. Instrumentele tehnologice actuale produc, însă, o mulțime de date. Prin urmare, e posibil să constatați cu stupoare că, în loc să proiectați, investiți mult timp în sarcini precum localizarea celor mai actuale fișiere.  Dacă doriți să eliminați această problemă, apelați la Cloud Services pentru SOLIDWORKS. Cloud Services conectează datele dvs. Desktop CAD SOLIDWORKS la platforma 3DEXPERIENCE, deblocând noi posibilități și eficientizând procesul dvs. de proiectare.

Proiectați inteligent

Instrumentele și capacitățile CAD pentru SOLIDWORKS Cloud Services vă simplifică sarcinile de proiectare zilnice, eliminând dificultățile asociate cu instrumentele tradiționale de partajare a designului și colaborarea. Serviciile cloud vă ajută să simplificați și să automatizați sarcinile rutiniere și operaționale, astfel încât să puteți prioritiza designul și să profitați la maxim de timpul dvs.

Iată care sunt capacitățile incluse în Cloud Services:

Distribuire și marcare

Colaborarea cu alții, chiar dacă aceștia nu folosesc SOLIDWORKS, e simplificată. Cu Cloud Services, aveți posibilitatea de a colabora cu membrii echipei, furnizorii și părțile interesate, direct din cadrul SOLIDWORKS. Nu mai trimiteți fișiere. Uitați de instalările complicate. Tot ce trebuie să faceți este să partajați un link de la SOLIDWORKS și sunteți gata să primiți feedback în timp real. Este exact ca eDrawings, pe care l-ați folosit ani de zile, doar că acum funcționează din orice browser, fără a fi nevoie de instalări suplimentare.

De asemenea, aveți capacitatea de a atașa date CAD la sarcinile de colaborare, simplificând fluxurile de lucru. Astfel, întreaga echipă poate lucra eficient, reducând numărul de e-mailurile și apeluri telefonice.

Lăsați modelele dvs. să vorbească de la sine și bucurați-vă de un proces de colaborare simplificat.

Stocare și revizuire

Spuneți adio stocării locale limitate. Cu Cloud Services vă puteți bucura de stocare sigură, bazată pe cloud, care vă permite să accesați design-urile de oriunde, oricând. Datele valoroase sunt păstrate în siguranță, fiind ușor accesibile. Salvându-le în cloud, direct din SOLIDWORKS, creați un hub centralizat pentru proiectele dvs., asigurând o accesibilitate lejeră, fără riscul unor soluții de stocare nesigure. Totodată, puteți gestiona cu ușurință revizuirile și puteți colabora cu alți designeri, într-un mod controlat și eficient. Indiferent dacă lucrați din birou, dintr-o cafenea sau chiar de pe canapea, toate proiectele dvs. sunt la un click distanță.

Procese de inginerie optimizate

Gestionarea schimbărilor, aprobărilor și sarcinilor de proiectare nu a fost niciodată atât de simplă. Îmbunătățirile aduse la Cloud Services oferă procese de inginerie simplificate, care vă permit să gestionați sarcinile direct din SOLIDWORKS. Rămâneți organizat, urmăriți progresul și asigurați-vă că nimic nu scapă vigilenței dvs. De la început până la final, dispuneți de un portofoliu de instrumente pentru a vă ține sub control procesele de inginerie.

Fie că aveți nevoie de o modalitate simplă de a partaja și de a marca design-uri 3D cu furnizorii, fie că sunteți în căutarea unei soluții pentru a gestiona modificările de proiectare, Cloud Services vă este util. În plus, Cloud Services oferă acces la 3DEXPERIENCE Works, un portofoliu de instrumente de top din industrie, conceput special pentru dezvoltarea produselor. De la proiectare și simulare până la gestionarea datelor și producție, 3DEXPERIENCE Works oferă o suită cuprinzătoare de soluții, menite să transforme conceptele în produse reale, gata de livrare. Datorită 3DEXPERIENCE Works, aveți inclusiv flexibilitatea și scalabilitatea pentru a vă adapta cerințelor pieții, mereu în schimbare, dar și de a explora diverse experiențe de proiectare.

Mai mult timp pentru design

Nu lăsați sarcinile de zi cu zi să vă împiedice să faceți ceea ce vă place. Folosind Cloud Services pentru SOLIDWORKS vă puteți eficientiza procesele de proiectare, oferindu-vă mai mult timp pentru proiectare. Instrumentele de partajare a designului 3D, de marcare, de stocare și de colaborare, ușor de utilizat, compatibile cu CAD, vă ajută să optimizați fluxurile de lucru, să colaborați fără probleme și să deblocați noi niveluri de productivitate. Experimentați libertatea de a lucra oricând și oricum doriți, beneficiind de securitate îmbunătățită, colaborare, mobilitate și capacități de stocare substanțiale.

Obțineți mai mult timp pentru design și experimentați SOLIDWORKS pentru a profita de beneficiile unui ecosistem de proiectare conectat și eficient.

Pentru alte informații și noutăți din sfera aplicațiilor, tehnologiilor și industriilor 3D, nu ezitați să vă abonați la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.