Model Mania este mult îndrăgitul campionat de modelare SOLIDWORKS, desfășurat anual la una dintre cele mai mari conferințe de inginerie din lume – 3DEXPERIENCE World

În fiecare an, ingineri și designeri vin la standul Model Mania din Playground pentru a accepta provocarea și a vedea cine este cel mai bun și mai priceput în utilizarea software-ului SOLIDWORKS.

Anul acesta, 3DEXPERIENCE World are loc în Dallas, Texas, la Centrul de Convenții Kay Bailey Hutchison, în perioada 11-14 februarie 2024. Ca întotdeauna, standul Model Mania va fi un loc distractiv și intens vizitat. Spre deosebire de anii pandemiei, când campionatul a fost organizat inclusiv virtual, acum se va desfășura doar la fața locului, vizându-i pe participanții la conferință.

 

Cum să acceptați provocarea SOLIDWORKS Model Mania

Pentru a răspunde provocării, veniți la standul Model Mania, situat în Playground. Standul va fi deschis tuturor participanților. Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 14 februarie, la 12:30 PM CST, evenimentul urmând să fie difuzat simultan pe SOLIDWORKS Live .

Șase cabine vor fi amenajate cu birou, scaun și un laptop cu software-ul SOLIDWORKS. Veți primi un desen al unei piese (= faza 1) pe care trebuie s-o creați în SOLIDWORKS Connected. Singurul lucru pe care e nevoie să-l aduceți cu dvs. este încrederea în forțele proprii!

La fel ca în viața reală, e loc mereu de revizuiri și îmbunătățiri ale design-ului. Prin urmare, după ce ați terminat „Faza 1”, vi se va oferi un desen „Faza 2”. El va indica schimbările pe care trebuie să le faceți asupra piesei. Software-ul de înregistrare a provocărilor va colecta automat ambele modele, atât cel din Faza 1, cât și cel din Faza 2.

Criteriile de analiză rămân precizia și viteza. Pentru a câștiga provocarea Model Mania, trebuie să creați ambele faze ale modelului cu acuratețe și rapiditate.

3DEXPERIENCE: Zona de încercări practice

Pentru a face lucrurile și mai interesante, la standul Model Mania veți găsi o zonă Hands-on Trial, unde aveți posibilitatea de a testa unele dintre capacitățile noi și extinse ale 3DEXPERIENCE Works.

SOLIDWORKS + Serviciile cloud

Partajarea modelelor SOLIDWORKS e acum mult mai ușoară datorită noilor servicii cloud, incluse în fiecare licență. Descoperiți puterea colaborării în cloud de oriunde, de pe orice dispozitiv, cu ajutorul platformei 3DEXPERIENCE.

Designul viitorului

Îmbunătățiți-vă modelele SOLIDWORKS cu modelarea subdiviziunii în formă liberă (SubD) și CAD bazat pe browser. Angajați-vă într-o explorare practică a instrumentelor de design de ultimă generație pe cloud, care includ modelarea subdiviziunii în formă liberă a xShape (și nu numai!).

Prezentarea Simulation

Obțineți o privire asupra viitorului soluțiilor de simulare, activate în cloud pentru utilizatorii SOLIDWORKS. Explorați cele mai noi și mai avansate instrumente, alimentate de ABAQUS, în timp ce vă așteptați rândul la Model Mania. Descoperiți cele mai recente tehnologii și discutații cu experții de la stand.

Pentru a vă pregăti de ce-a de-a 25-a ediție a competiției Model Mania, găsiți câteva exemple din trecut aici .

Merită amintit că modelele, desenele, dar și alte materiale create pentru Model Mania Challenge și distribuite de Dassault Systemes SolidWorks Corporation (DS SolidWorks) sunt destinate exclusiv utilizării de către DS SolidWorks, partenerii și clienții săi. Ele nu pot fi utilizate în scopuri comerciale fără acordul scris al DS SolidWorks.

 

 

Pentru alte informații din sfera evenimentelor, industriei și tehnologiilor 3D, nu ezitați să vă abonați la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.