3DEXPERIENCE Works este un portofoliu de soluții care le permite utilizatorilor SOLIDWORKS să își conecteze datele la platforma 3DEXPERIENCE, bazată pe cloud, pentru a-și valorifica capacitățile de colaborare și de gestionare a datelor. Soluțiile sunt cunoscute sub numele de roluri. Portofoliul include atât roluri conectate la cloud, instalabile pe desktop, cum ar fi 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, precum și roluri complet bazate pe browser, disponibile pe platformă, cum ar fi 3D Creator pentru modelare parametrică și 3D Sculptor pentru modelare subdiviziune (SubD) .

Toate rolurile din portofoliul 3DEXPERIENCE Works sunt create ținând cont de utilizatorii SOLIDWORKS. Ele au fost dezvoltate pentru a-i ajuta să obțină cea mai mare valoare din datele lor și să-și extindă seturile de instrumente cu soluții specializate pentru proiectare, simulare, producție, managementul ciclului de viață al produsului (PLM) etc.

 

Iată 5 motive pentru care merită să investiți în 3DEXPERIENCE.

1. Obțineți cea mai mare valoare din datele dvs. SOLIDWORKS 3D CAD

Investiția dvs. începe cu SOLIDWORKS. Pentru a obține cea mai mare valoare din datele dvs., e important să le conectați la platforma 3DEXPERIENCE. Aici puteți stoca, accesa și partaja datele, sigur și convenabil. Platforma conectează oamenii, procesele și datele, într-un mediu bazat pe cloud, accesibil de oriunde, oricând, pe orice dispozitiv.

Sunt două roluri SOLIDWORKS conectate la cloud care vă oferă posibilitatea de a vă conecta datele la platformă: cu 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS și SOLIDWORKS cu Cloud Services.

Dispuneți de modalități flexibile de a vă conecta datele SOLIDWORKS CAD la cloud cu 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS și SOLIDWORKS cu Cloud Services

Ambele soluții vă conectează datele la platformă, oferindu-vă capacități de stocare, colaborare și gestionare a datelor. Pentru cei care doresc să acceseze platforma, dar să continue să utilizeze instalarea existentă pe desktop SOLIDWORKS, serviciile cloud sunt opțiunea ideală. Dacă, în schimb, sunteți în căutarea unei singure soluții, care să combine capacitățile SOLIDWORKS CAD cu colaborarea bazată pe browser și gestionarea datelor, puteți alege 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS.

Acum, conectarea datelor dvs. e mai accesibilă ca oricând. Disponibilitatea Serviciilor Cloud cu licențe noi, achiziționate de SOLIDWORKS Desktop CAD, vă permit să vă conectați datele la platforma 3DEXPERIENCE.

2. Puteți distribui date oricui, cu ajutorul funcțiilor de partajare și marcare

Una dintre capacitățile preferate ale multor utilizatori este Share and Markup, inclusă în Cloud Services. Indiferent dacă trebuie să partajați modele 3D cu furnizorii externi, cu colaboratorii sau clienții, puteți obține feedback de la ei în timp real, partajând un link direct din SOLIDWORKS. Nu e necesară instalarea. Totul funcționează dintr-un browser.

Puteți partaja în siguranță fără a fi nevoie să trimiteți un fișier fizic sau să părăsiți SOLIDWORKS.

Partajați cu ușurință informațiile partenerilor care nu au platforma 3DEXPERIENCE sau SOLIDWORKS, prin intermediul capacității Share and Markup

3. Vă eficientizați fluxurile de lucru cu rolurile bazate pe browser și inteligența artificială (AI)

Cu siguranță n-ați vrea să ratați rolurile complet bazate pe browser: 3D Creator, 3D Sculptor, 3D SheetMetal Creator, 3D Structure Creator, 3D Mold Creator și Manufacturing Definition Creator. Fiecare are scopuri unice și include aplicații puternice, cum ar fi xDesign (3D Creator), xShape (3D Sculptor) și xDrawing (Manufacturing Definition Creator), ajutându-vă să realizați diverse lucrări. De exemplu, cu Manufacturing Definition Creator puteți crea atât definiții bazate pe model, cât și desene 2D, satisfăcând cerințele producătorilor.

Multe dintre rolurile bazate pe browser includ și Design Assistant, care utilizează algoritmi de învățare automată încorporați, oferind asistență pentru proiectare, axată pe fluxurile dvs. de lucru. Asemenea instrumente, bazate pe inteligența artificială, sunt concepute pentru a automatiza sarcinile repetitive și consumatoare de timp, cum ar fi selectarea marginilor sau lucrul cu partenerii, ajutându-vă să rămâneți productiv, creativ și atent la sarcinile de proiectare.

Asistentul de design este alimentat de inteligența artificială și de învățarea automată pentru a vă prezice următoarea mișcare și a vă ajuta la sarcinile redundante

Așadar, Design Assistant Selection Helper este un instrument excelent pentru a lucra cu forme și geometrii complexe în 3D Sculptor. Vă ajută să economisiți timp atunci când faceți selecții, oferindu-vă sugestii cu privire la ceea ce ar trebui să selectați în continuare, pe baza lucrărilor efectuate anterior. Este, de asemenea, un bun însoțitor la alegerea muchiilor, fileurilor sau teșiturilor, deoarece identifică alte muchii care sunt similare sau simetrice, au o lungime comparabilă, sau sunt situate în apropiere și, totodată, prezice ce muchii suplimentare e posibil să selectați. Ultimul cuvânt vă aparține mereu.

Alte funcții AI includ Design Assistant for Sketching, Design Assistant Mate Helper și Design Assistant Smart Mate.

4. Inovați și colaborați de oriunde

Aducerea tuturor partenerilor pe aceeași pagină, în timpul dezvoltării unui produs, poate fi o sarcină grea. Lucrurile se schimbă, însă, atunci când datele dvs. sunt amplasate convenabil, într-un singur loc pe cloud. Rolurile din portofoliul 3DEXPERIENCE Works oferă instrumente pentru colaborarea structurată (ex: revizuirile de proiectare) și colaborarea nestructurată (ex: brainstormingul). Nivelul de conectivitate facilitează inovația, oferind, în paralel, structura care asigură că proiectele respectă termenele limită.

Cu rolul Lean Team Player dispuneți de o modalitate de a colabora cu întreaga echipă. Rolul vă pune la dispoziție o tablă digitală pentru brainstorming, unde aveți posibilitatea să marcați conținutul și să adăugați diverse comentarii, într-un mediu digital colaborativ.

Rolul Lean Team Player include o tablă digitală pentru colaborare. Având datele pe cloud, puteți colabora cu toată lumea, fie că persoanele se află la birou sau la distanță

5. Datele dvs. sunt mereu în ordine

Designerii și inginerii au avut mereu nevoie de un loc pentru stocarea și accesarea datelor, fie că vorbim de un dulap cu fișiere sau un folder de rețea.  Cu datele dvs. SOLIDWORKS conectate la platforma 3DEXPERIENCE, beneficiați de stocare online concepută special pentru a gestiona relațiile CAD și colaborarea. Tot ce trebuie să faceți este să salvați datele în cloud, direct din SOLIDWORKS. Când lucrați cu terți, puteți bloca modele pentru a vă asigura că nimeni nu vă suprascrie lucrarea. De asemenea, puteți gestiona cu ușurință revizuirile și elabora markup-uri detaliate cu linie roșie, măsurători sau adnotări.

Stocarea datelor pe cloud vă permite să le accesați oricând, de oriunde, punându-vă la dispoziție o singură sursă de adevăr

Nu sunteți totalmente convinși de beneficiile unei investiții în 3DEXPERIENCE Works?

Citiți modul în care platforma a ajutat diverse companii să-și realizeze cu brio proiectele, de la o nouă stație de metrou pariziană, până la purificarea apei, facilitarea fluxului de proiectare și producție, eficientizarea designului industrial, sau crearea de conținut digital atractiv.

 

Pentru alte tehnologii și inovații 3D care vă pot ajuta în afacerea dvs., nu ezitați să vă abonați la newsletter.

    Sunt de acord să primesc ultimele noutăți în domeniul

    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii ,Evenimente, Cursuri


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal
    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.