Materiale pentru prototipare rapidă, de înaltă rezoluție

Materializați-vă ideile!
Tipăriți modele și prototipuri 3D, solide și precise, cu materialele Formlabs de uz general.

Alegeți Rășini Standard pentru:

details-1024x1024

    Detalii precise

smooth-150x150

Finisare netedă a suprafeței

post-cure

Evitarea procesului de post-întărire

Rășini Greyscale

Află mai mult

Rășini Clear

Află mai mult

Rășini Draft

Află mai mult

Color Kit

Află mai mult

Rășini Greyscale pentru prototipuri și modele

Cu un finisaj mat, aspect opac și detalii precise, piesele imprimate cu rășinile Black, White și Gray sunt gata de utilizare direct din imprimantă. Nuanța lor neutră le transformă, totodată, într-o bază excelentă pentru piesele care urmează să fie vopsite ulterior, sau pentru cele care vor fi supuse altor procese de finisare.

Compatibile cu Form 3 și Form 2.

Rășini Clear pentru aplicații transparente

Tehnica stereolitografică de imprimare 3D face posibilă tipărirea unor piese transparente direct în birou. Rășinile din această categorie  sunt perfecte pentru prelucrarea matrițelor, utilizarea în domeniul optic și al iluminării, sau pentru tipărirea oricăror piese care necesită proprietăți translucide.

Compatibile cu Form 3 și Form 2.

Rășini Draft pentru prototipări super-rapide

Rășinile Draft, materialul nostrul cel mai rapid de imprimare, este potrivit pentru tipărirea pieselor mari și voluminoase într-un timp util. Cu o înălțime a stratului de 300 microni, are o precizie acceptabilă pentru nevoile de prototipare, permițând în acest fel printarea rapidă a diferitelor proiecte de design.

Compatibile cu Form 3 și Form 2.

Color Kit – un spectru larg de posibilități

Prima soluție integrată de amestecare a culorilor pentru rășini, Color Kit permite imprimarea 3D într-o gamă variată de culori, fără a necesita ulterior lucru manual de finisare și vopsire. Produse obținute mai rapid cu ajutorul tehnologiei 3D potrivite.

Compatibile cu Form 3 și Form 2.


16 Rețete.  Potențial infinit…

Contactează-ne

Aveți nevoie de mai multe informații sau de asistență pentru alegerea materialului potrivit? Sunteți interesat să comandați mai multe tipuri de rășini? Suntem aici pentru a vă ajuta!

* Modelele 3D utilizate sunt realizate de Btech Innovation (craniu, implant), Chris Halliday (ansamblu etrier de frână), Coalesce (dispozitiv respirator), Formlabs (Adrian Tanner, Amos Dudley, Brian Chan, Jake Kapusta, Zachary Frew), The Makers Lab at University of California San Francisco (cutie toracică), Polysculpture, Righthand Robotics (material modelat peste și în jurul unei mâini robotizate).


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri