SpaceMouse® Wireless

NAVIGAȚIE 3D AVANSATĂ, ORIUNDE

Spațiul de lucru pentru inginerie a devenit, în timp, mai divers, mai flexibil și mai mobil. Indiferent dacă examinați desene 3D cu colegii sau prezentați idei de proiectare într-o sală de ședințe, SpaceMouse Wireless vă oferă posibilitatea de a naviga eficient în aplicațiile 3D, de oriunde.

Navigare imersivă a designului 3D

Senzorul patentat 3D-Connexion 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) este special conceput pentru a modifica pozițiile camerei, sau conținutul digital, în aplicațiile industriale de top CAD. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați, trageți, răsuciți sau înclinați ușor controller-ul 3Dconnexion pentru a vă deplasa, mări și roti desenul 3D. Cu cealaltă mână, rămasă liberă, puteți utiliza simultan un mouse obișnuit pentru a selecta, crea sau edita modelul la care lucrați.

Receptor universal

Receptorul universal 3Dconnexion vă permite să conectați până la cinci produse wireless 3Dconnexion cu ajutorului unui mic receptor USB.

* Durata de viață a bateriei de până la o lună pe baza a 8 ore de utilizare pe zi, 5 zile pe săptămână.

Conectivitate de încredere

Am combinat senzorul 6-degrees-of-freedom de la 3Dconnexion cu tehnologia wireless 2.4 GHz 3Dconnexion și o baterie reîncărcabilă, pentru a oferi o fiabilitate egalabilă cu cea a dispozitivelor cu fir.

SpaceMouse Wireless oferă două opțiuni de conectare: fie funcționează fără fir, prin intermediul receptorul universal Universal Receiver, fie cu fir, conectându-se la cablul USB în timpul încărcării dispozitivului. Datorită bateriei sale Li-Ion de ultimă generație, puteți utiliza dispozitivul de oriunde, până la o lună, fără a fi nevoie să-l încărcați*.

Ușor de folosit

 

 

 

 

 

Fiecare dintre cele două butoane ale SpaceMouse Wireless își deschide propriul meniu radial 3Dconnexion. Ele oferă acces direct la maxim 8 dintre comenzile dvs. preferate din aplicație.
Datorită soft-ului 3DxWare 10 puteți crea rapid și ușor propriile meniuri radiale sau le puteți alege din presetări.

Carcasa de transport inclusă

Deplasările repetate la locul de muncă sugerează că dispozitivul dvs. mobil are nevoie de protecție. Din acest motiv, am inclus o husă de transport compactă și ușoară, cu o suprafață durabilă pentru SpaceMouse Wireless.

Modelele SpaceMouse


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri