Configurator produs


Implicații și surprindeții pe clienții dumneavoastră într-un mod nou, folosind configuratorul nostru de produse SOLIDWORKS® Sell. Oferiți-le oportunitatea de a contribui la personalizarea produselor, prin intermediul vizualizatorului nostru de produse la 360°. Cloud-ul simplifică implementarea și acceptă oferte extinse pentru clienții dvs. În plus, le oferă o modalitate nouă de a experimenta și personaliza produsele.

SOLIDWORKS Sell-Customize (Personalizare Vânzări)

SOLIDWORKS® Sell Customize permite echipei dvs. să se angajeze sau să se adreseze, intern sau extern, clienților, utilizând configuratorul de produse 3D, care se adaptează nevoilor în timp real. Clienții vor fi încântați de această experiență vizuală online.
SOLIDWORKS Sell-Digital Catalog (Catalog Vânzări Online)

SOLIDWORKS® Sell simplifică ofertele dvs. din catalogul online. Configuratorul de produse 3D elimină necesitatea unei fotografii scumpe, adăugând, simultan, posibilitatea de a oferi clienților dumneavoastră vizualizări de 360° ale produselor personalizabile.

SOLIDWORKS Sell-eCommerce (Vânzări eCommerce)

Pe măsură ce confortul cumpărăturilor online crește, SOLIDWORKS® Sell vă aduce instrumentele necesare pentru a transforma vânzarea cu amănuntul într-o experiență cu adevărat unică, utilizând configuratorul de produse. Instrumentele, de la cele de configurare a produsului – Do It Yourself (DIY) – până la cele precum Realitatea Augmentată și Imprimarea 3D, vă pot ajuta să transformați experiența online de vânzare cu amănuntul.

Aflați mai multe despre Alte Soluții SOLIDWORKS

3D CAD
Soluțiile intuitive SOLIDWORKS®, de proiectare 3D și de dezvoltare a produselor, vă permit să conceptualizați, să creați, să validați, să comunicați, să gestionați și să transformați ideile dvs. inovatoare într-un excelent design de produs.

Mai multe detalii >

Soluții de simulare

Soluțiile de simulare SOLIDWORKS® oferă un portofoliu de instrumente de analiză ușor de utilizat, menite să identifice comportamentul real al unui produs, prin testarea virtuală a modelelor CAD.

Mai multe detalii >

Documentație tehnică

Îmbunătățiți-vă comunicarea tehnică legată de datele de fabricație a produselor 3D. Creați automat documente de inspecție și refaceți datele de proiectare 3D pentru a obține o grafică de înaltă calitate și prezentări interactive.

Mai multe detalii >

Management Documente
Soluțiile SOLIDWORKS® Data Management oferă o gamă variată de aplicații, cu capacități de gestionare rapidă și eficientă a documentației și fișierelor de date, contribuind la maximizarea productivității și îmbunătățirea calității produsului.

Mai multe detalii >

Aveți întrebări despre Configuratorul de Produs?

Soluțiile SOLIDWORKS Sell Product Configurator permit fluxul veniturilor, oferind cu ușurință clienților dvs. produse personalizate, și aducând implicarea clienților, marca sau magazinul dvs. online la un alt nivel.