CREAFORM SOFTWARE

VXmodel: Modul software Scan-to-CAD


O modalitate simplificată de a integra datele de scanare 3D în procesul de imprimare CAD și 3D

 

VXmodel este un software post-procesare, integrat direct în Vxelements. Acesta permite finalizarea datelor de scanare 3D, utilizabile ulterior în orice soft CAD sau imprimare 3D. VXmodel oferă cea mai simplă și mai rapidă cale de la scanarea 3D la proiectarea asistată, sau la fluxul de lucru cu echipamentele de imprimare 3D.

O completare excelentă pentru orice scanner 3D Creaform, VXmodel este simplu, dar puternic, incluzând doar operațiile necesare, complementare sistemului CAD.  Prin urmare, VXmodel vă pune la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru o integrare rapidă și fără probleme în procesul de proiectare, bazat pe scanare.

VXinspect: Modul software de inspecție dimensională

Software de inspecție 3D, conceput pentru inspecția piesei de probă și controlul calității

 

VXinspect ™ este un software de inspecție 3D intuitiv și puternic, conceput pentru inspecția primului articol (FAI) și pentru controlul calității producției. Integrat direct în Vxelements, oferă cea mai simplă soluție de integrare a verificării, scanării 3D și măsurătorilor de fotogrametrie în fluxurile de lucru de control a calității.

Fie că vorbim de efectuarea inspecției parțiale CAD, fie de construcția unui întreg program de inspecție, interfața sa intuitivă este cea mai bună soluție pentru toate fluxurile de lucru de inspecție, fără compromisuri privind calitatea măsurării și cerințele GD&T.
Este disponibil în două versiuni, în funcție de tipul de lucru și de fluxul de lucru. Soft-ul este ușor de utilizat, fiind perfect pentru inspectarea datelor obținute în urma scanării și pentru simplificarea întregului proces.

VXinspect | Elite ™ este un software complet de inspecție și analiză dimensională pentru aplicații avansate de verificare a calității.

Vxtrack: Modul software de măsurare a urmăririi dinamice

 

Modulul de urmărire dinamică VXtrack este o componentă cheie a VXelements, platforma software 3D de la Creaform, complet integrată. VXtrack vine la pachet cu un C-Track, împreună cu care formează o soluție completă de măsurare 3D portabilă.
Datorită VXtrack, vă puteți accelera procesele de fabricație și control al calității – de la controlul și monitorizarea ansamblului, până la aplicațiile fictive de testare. Soft-ul măsoară cu precizie și eficiență pozițiile și orientările reflectoarelor în spațiu. În plus, toate măsurătorile pot fi făcute simultan, cu precizie, asigurând controlul deplasărilor, proceselor de asamblare și al posibilelor deformări.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri