Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Blog Personalizarea fibrelor cu Markforged

5 martie

Personalizarea fibrelor cu Markforged

 

Consolidarea pieselor imprimate 3D cu fibre continue – cum ar fi fibra de sticlă sau fibra de carbon – este o capacitate de producție valoroasă. Ea le permite utilizatorilor să imprime cu ușurință piese care sunt mult mai rigide și mai rezistente în comparație cu piesele fabricate exclusiv din plastic.

Când adaugă fibre unei piese, utilizatorii au de luat câteva decizii, cum ar fi: tipul de umplutură cu fibre (concentrică sau izotropă), cantitatea de fibră folosită, partea în care va fi pusă fibra etc. În timp ce setările implicite ale fibrei funcționează bine pentru diverse aplicații, anumite scenarii necesită plasarea manuală a fibrelor. Opțiunile de fibră oferă mai mult control asupra plasării acestora, permițându-le utilizatorilor să personalizeze setările de fibre pentru straturi specificate.

Până nu demult, setările personalizate de anulare a fibrei puteau fi aplicate doar la straturile întregi. Markforged schimbă lucrurile, anunțând o nouă capacitate – schița de suprareglare a fibrelor – care le permite utilizatorilor să controleze plasarea fibrelor în fiecare strat.

 

Citiți mai multe în blogul dedicat.

Detalii

Dată:
5 martie
Eveniment Category:

Organizator

CadWorks
Phone
0351 179 272
Email
marketing@cadworks.ro
Vezi site-ul web Organizator

Upcoming Events