Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Curs introductiv SOLIDWORKS Composer – ONLINE

13 aprilie @ 1:30 pm - 3:30 pm

Curs introductiv SOLIDWORKS Composer

Vă oferim posibilitatea de a ajunge și dumneavoastră un specialist, prin cursurile introductive online de SolidWorks și SolidCAM, absolut gratuite!
În lunile aprilie, mai si iunie organizăm cursuri introductive de SOLIDWORKS Electrical, SOLIDWORKS Composer, SOLIDWORKS Simulation, SolidCAM
și oferim 10 locuri* lunar**, gratuite, pentru fiecare curs în parte, cu licență de testare pentru 14 zile!

Reutilizați cu ușurință modelele 3D existente pentru a crea și actualiza rapid cărți tehnice și materiale grafice de înaltă calitate, deplin asociate cu designul 3D.

Acest curs introductiv SW Composer va cuprinde:

– Prezentare generală și actualizarea documentației.
– Crearea imaginilor cu vederi explodate

*Prioritate au persoanele care se înregistrează cu adresa de e-mail de companie, cerința furnizorilor pentru a oferi licențele de testare gratuite pentru 14 zile.
**Când se atinge limita de înregistrare de 10 locuri, celelalte cereri vor fi păstrate pentru luna următoare. Acest lucru va fi anunțat prin e-mail.
Pentru înregistrare trimiteți e-mail la marketing@cadworks.ro cu datele dvs. complete (nume, prenume, număr telefon, compania/instituția la care sunteți angajat/ă), iar în titlul e-mailului să specificați cursul la care doriți să participați.

Detalii

Dată:
13 aprilie
Oră:
1:30 pm - 3:30 pm
Eveniment Category:

Organizator

CadWorks
Telefon:
0351 179 272
Email:
marketing@cadworks.ro
View Organizator Website

Upcoming Events