Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Flux de lucru cu 3DEXPERIENCE Solidworks

28 martie

Flux de lucru cu 3DEXPERIENCE Solidworks

Dassault Systèmes vă încurajează să vă integrați cu platforma 3DEXPERIENCE, bazată pe cloud, astfel încât să puteți profita la maxim de datele SOLIDWORKS și să vă îmbunătățiți fluxul de lucru cu instrumentele special create.

Există două opțiuni pe cloud care facilitează întregul proces: „SOLIDWORKS with the Platform”, disponibil în 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS, și Collaborative Designer for SOLIDWORKS, disponibil în portofoliul 3DEXPERIENCE Works. Oferta include, printre altele: 3D Creator (pentru modelare parametrică), 3D Sculptor (pentru modelarea subdiviziunii), Manufacturing Definition Creator (pentru definirea modelelor în 3D și 2D) ș.a. Deoarece soluțiile apar pe platforma 3DEXPERIENCE, beneficiați inclusiv de capacitățile încorporate de gestionare a datelor și de colaborare prin intermediul unor aplicații precum: Collaborative Tasks/Sarcini colaborative, Collaborative Lifecycle/Ciclu de viață colaborativ, Compare/Compară și Bookmark Editor/Editorul de marcaje.

Să aruncăm o privire la unele dintre capacitățile cheie de gestionare a datelor și de colaborare, dar și la beneficiile de a avea o soluție conectată la cloud, sau complet bazată pe browser.

Citiți mai multe aici.

Detalii

Dată:
28 martie
Eveniment Category:

Organizator

CadWorks
Phone
0351 179 272
Email
marketing@cadworks.ro
Vezi site-ul web Organizator