Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

MODSIM: de la concept la aplicație

11 iunie

În ultimele două decenii, tehnologia de simulare a revoluționat industriile, oferind inginerie de precizie, costuri reduse și produse cu performanță îmbunătățită. Pe măsură ce tehnologia și cerințele pieței evoluează, e necesar ca rolul simulării să se extindă. E nevoie ca simularea să facă față noilor provocări, cum ar fi: electrificarea, durabilitatea și conservarea resurselor.

Călătoria MODSIM, de la un concept teoretic la o aplicație complet integrată în diverse industrii, este o poveste fascinantă a evoluției tehnologice. Această tranziție arată atât modul în care software-ul s-a adaptat, cât și beneficiile semnificative ale integrării modelării și simulării la începutul procesului de proiectare.

MODSIM e mai mult decât o simplă funcție. Este o abordare care le oferă inginerilor, designerilor și experților puterea simulării, ajutându-i să inoveze și să-și simplifice fluxul de lucru. Unificând modelarea și simularea pe platforma 3DEXPERIENCE, MODSIM permite o colaborare fără precedent, optimizând design-urile și accelerând dezvoltarea produselor.

Sunteți pregătiți pentru MODSIM?

Întrebarea pentru companiile de astăzi nu este dacă ar trebui să adopte MODSIM, ci cât de repede îl pot integra în procesele lor. Viitorul designului și dezvoltării este aici, cu capacitatea MODSIM de a reuni oameni, instrumente și date.

Citiți articolul întreg aici.

Detalii

Dată:
11 iunie
Eveniment Category:

Organizator

CadWorks
Phone
0351 179 272
Email
marketing@cadworks.ro
Vezi site-ul web Organizator