Form 3+

Piese impecabile cu fiecare printare

Încrederea a zeci de mii de profesioniști din întreaga lume.

Indiferent dacă aveți nevoie de piese de performanță robuste sau de detalii precise, Form 3+ oferă soluția.

 

“Primul lucru care ne-a atras atenția la Form 3+ a fost calitatea printării. A fost pur și simplu impecabilă, iar textura – uimitor de netedă.”

*

Aaron Noyes și Dan Harrington
Specialist Senior Prototipare, Hypertherm
 
” Form 3+ facilitează totul, reducând numărul de lucruri pe care trebuie să le știi pentru a obține piese bune. Un adevărat atu.”

*

Nick Payton, Inginer Mecanic,
RightHand Robotics

Fiabilitate 24/7, la dispoziția dumneavoastră
Form 3+ oferă tehnologie și asistență de vârf, astfel încât să puteți petrece mai puțin timp pentru depanare și mai mult timp printând.

Piesele pe care le doriți, de fiecare dată
Cea mai bună fiabilitate și acuratețe a imprimantei înseamnă că piesele tale ies corect de prima dată.

Vă ajutăm să reușiți de la început
Începeți printarea imediat cu integrarea personalizată de la distanță sau la fața locului.

Servicii fără limite
Service expert, ori de câte ori aveți nevoie. Când este necesar, venim la dvs. pentru implementare, instruire, optimizare și reparații.

Materiale avansate pentru piese de calitate industrială
Dă viață pieselor tale cu cea mai cuprinzătoare bibliotecă de materiale de înaltă performanță de pe piață, concepută pentru a livra piese de calitate industrială, care sunt la înălțimea oricărei provocări.

Peste 30 de materiale validate, gata să fie puse la încercare
Fiecare material Formlabs vine cu setări de imprimare optimizate pentru a garanta succesul și fiabilitatea tipăririi de vârf în industrie, precum și proprietăți mecanice, termice sau biocompatibile remarcabile.

Fotopolimeri care depășesc limitele
Materialele specializate oferă stabilitate UV, rezistență la flacără, rezistență la ESD, rigiditate umplută cu sticlă, biocompatibilitate și multe altele.

Libertate totală cu platformă deschisă
Îmbunătățiți versatilitatea imprimantei dvs. cu materiale certificate de la terți, setări de imprimare personalizabile sau capacitatea de a imprima cu orice rășină fotopolimerică de 405 nm nevalidată (opțional, licență plătită).

non-stop1-1280x1244

Printare continuă

Form 3+ monitorizează constant performanțele de imprimare, oferindu-vă timp de concentrare pentru a realiza cele mai ingenioase idei. Senzorii integrați ajută la menținerea condițiilor ideale de imprimare și vă trimit alerte despre starea de funcționare a mecanismului.

 

Etalonare cu buclă închisă:
Senzorii optici corectează continuu dimensiunea și puterea, detectând chiar și firele de praf.

Gestionare fără obstacole a materialelor:
Alternați materiale în doar câteva secunde cu ajutorul unui sistem simplu de cartuș.

Componente înlocuibile de către utilizator:
Puteți înlocui singuri unitatea de procesare a luminii, rolele și fereastra optică, reducând astfel necesitatea livrării unor imprimante de substituție.

Design

Proiectați modelul în software CAD standard și importați un fișier STL sau OBJ în software-ul nostru de pregătire a tipăririi PreForm.

Imprimare

Trimiteți printuri prin WiFi, reimprimați lucrări mai vechi și gestionați cu ușurință toate datele grație interfeței cu touchscreen a imprimantei.

Post-procesare

Îndepărtați atent suporturile după imprimare. Transferați ulterior piesele în Form Wash și Form Cure pentru clătire simplificată și post-întărire.

Finisare perfectă
Cu ajutorul Form Wash și Form Cure, simplificați și automatizați procesele de finisare. Produceți în mod constant rezultate de înaltă calitate, într-un timp mai scurt, cu mai puțin efort.


    Politica de prelucrare a datelor caracter personal

    Am citit Politica prelucrare date cu caracter personal CADWORKS și sunt de acord cu prelucrarea acestora.


    3D CAD/CAM3D Print3D ScanHardwarePromoții, Webinarii, Evenimente, Cursuri